FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Al' tebe volim volim te fakat, Ti si mi ljubav jedina, ooo igraj Zeljo za nas pobjedi, ori se pjesma sa juga ! 1921 !
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
jedva cekam tekmu sa vama , to ce biti najkvalitetnija tekma citave sezone
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Pa šta imaš cekatiPrPaAaa je napisao/la:jedva cekam tekmu sa vama , to ce biti najkvalitetnija tekma citave sezone

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Haaa, pocelo je standardno uzdizanje !
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nikakvo uzdizanje, samo cinjenice stroge....da igramo naredno kolo možda bi nas i pobjedili nekako, pošto se "još tražimo" ali kad Željo dostigne optimalnu formu i kad se Plava mašina zaleti onda slijedi gaženje svakoga ko nam izađe na megdan...pa valjda si nešto naucio kako je to izgledalo prošle sezone.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
SRETAN ROĐENDAN !
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
drop je napisao/la:Nikakvo uzdizanje, samo cinjenice stroge....da igramo naredno kolo možda bi nas i pobjedili nekako, pošto se "još tražimo" ali kad Željo dostigne optimalnu formu i kad se Plava mašina zaleti onda slijedi gaženje svakoga ko nam izađe na megdan...pa valjda si nešto naucio kako je to izgledalo prošle sezone.
pod vodstvom zorana marica
Haaa jes ti vidio neke igrace koje je borac doveo , strasno postujem zelju kao klub , ali ove sezone cemo mi vama uraditi sto vi nama prosle sezone , a nekontam sta ste nam uradili kod nas smo igrali 2 : 0 kod vas 4 : 2 to je 4 : 4
u kupu 1 : 1 kod vas 2 : 2 to je 3 : 3
pojasni malo ovo ?
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
PrPaAaa je napisao/la:drop je napisao/la:Nikakvo uzdizanje, samo cinjenice stroge....da igramo naredno kolo možda bi nas i pobjedili nekako, pošto se "još tražimo" ali kad Željo dostigne optimalnu formu i kad se Plava mašina zaleti onda slijedi gaženje svakoga ko nam izađe na megdan...pa valjda si nešto naucio kako je to izgledalo prošle sezone.
Haaa jes ti vidio neke igrace koje je borac doveo , strasno postujem zelju kao klub , ali ove sezone cemo mi vama uraditi sto vi nama prosle sezone , a nekontam sta ste nam uradili kod nas smo igrali 2 : 0 kod vas 4 : 2 to je 4 : 4
pojasni malo ovo ?
Prošla sezona posle 8 kola:
Borac - 22 boda
Željezničar - 10 bodova
Kraj sezone:
Željezničar - 61
Borac - 53
Sad nam nakon 7 kola, bježite samo 4 boda a igrali ste kući jednu tekmu više! Plus ste vi već prosuli kući 5 bodova (široki,velež) a mi smo jedina ekipa koja još (hvala Bogu) nije kiksala kući!
Treba li još nešto crtati?
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Druzee normalno da smo kiksali kad smo imali kretena marica koje je pravio samo bunkere , uostalom jel ja sam reallan kao sto sam prosle sezone reko da je zeljo najjaca ekipa u plbih , a isto tako ovo kazem da je sada ta ekupa Borac , i treba biti malo realan druzeotpravnik_vozova je napisao/la:PrPaAaa je napisao/la:drop je napisao/la:Nikakvo uzdizanje, samo cinjenice stroge....da igramo naredno kolo možda bi nas i pobjedili nekako, pošto se "još tražimo" ali kad Željo dostigne optimalnu formu i kad se Plava mašina zaleti onda slijedi gaženje svakoga ko nam izađe na megdan...pa valjda si nešto naucio kako je to izgledalo prošle sezone.
pojasni malo ovo ?
Prošla sezona posle 8 kola:
Borac - 22 boda
Željezničar - 10 bodova
Kraj sezone:
Željezničar - 61
Borac - 53
Sad nam nakon 7 kola, bježite samo 4 boda a igrali ste kući jednu tekmu više! Plus ste vi već prosuli kući 5 bodova (široki,velež) a mi smo jedina ekipa koja još (hvala Bogu) nije kiksala kući!
Treba li još nešto crtati?
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
@prpaaaaa
Dobri ste vi ne kažem ja ništa, doveli ste puno igrača dobro igrate i svaka čast za to!
Samo hoću da kažem da ih protiv nas možete izvesti samo 11 ovi ostali što su dobri će na klupu.
Euforija vas je pucala i prošle jeseni pa smo vas do kraja sezone ohladili lagano!
Dobri ste vi ne kažem ja ništa, doveli ste puno igrača dobro igrate i svaka čast za to!
Samo hoću da kažem da ih protiv nas možete izvesti samo 11 ovi ostali što su dobri će na klupu.

Euforija vas je pucala i prošle jeseni pa smo vas do kraja sezone ohladili lagano!

Druze moj razumi ti situaciju ... da ti umjesto amara dodje srecko sreckovic i da ti dovede da igraju tatini sinovi koje tate gledaju sa tribine za 1000 eura i tako to , da u Lausane kad je vidio na pol da ekupa q nevalja mogo je postaviti off igru i gotovo a ne on postavio jos jaci bunker , da tebi dodje neki sljasljo izvede ti najjace napadace i postavi tatine sinove u bunker , kolkob vi nama bodova onda bjezal ?
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Meni je "Mara" uvijek bio dobar trener, ali hajde vidjećemo šta će biti dalje.PrPaAaa je napisao/la:Druze moj razumi ti situaciju ... da ti umjesto amara dodje srecko sreckovic i da ti dovede da igraju tatini sinovi koje tate gledaju sa tribine za 1000 eura i tako to , da u Lausane kad je vidio na pol da ekupa q nevalja mogo je postaviti off igru i gotovo a ne on postavio jos jaci bunker , da tebi dodje neki sljasljo izvede ti najjace napadace i postavi tatine sinove u bunker , kolkob vi nama bodova onda bjezal ?
pozzz.
Ma kazem ti on je Gola Voda
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Prpaaaa....Ja ne znam šta imate protiv Marića....covjek vam donio Kup, bili drugi na kraju sezonu....ubjedljivo najbolja sezona Borca poslije rata, bar po rezultatima....sjetite se kako ste tavorili godinama pri dnu, pa cak i dva put ispadali iz ove cirkus lige i opet vam covjek ne valja,a odradio vam najbolju klupsku sezonu otkako se takmicite u PL.
Te vaše lige RS ne znam, u to ne ulazim.
Odoh totalno van teme
necu više.
Odoh totalno van teme

drop je napisao/la:Prpaaaa....Ja ne znam šta imate protiv Marića....covjek vam donio Kup, bili drugi na kraju sezonu....ubjedljivo najbolja sezona Borca poslije rata, bar po rezultatima....sjetite se kako ste tavorili godinama pri dnu, pa cak i dva put ispadali iz ove cirkus lige i opet vam covjek ne valja,a odradio vam najbolju klupsku sezonu otkako se takmicite u PL.
Odoh totalno van temenecu više.
Haaa . koji smo bili ???
omg jarane pa ti neznas ko je bio iza tvoga zelje
Haa . nije on donio kup nego realno gledajuci kup je kupljen parama , a Velimir stojnic je zasluzan da je borac osto 3 zahvaljujuci njegovim rezultatima iz 1 djela
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
zaboravljas da je on dobio pola one ekipe sto je igrala u prvom djelu.PrPaAaa je napisao/la:drop je napisao/la:Prpaaaa....Ja ne znam šta imate protiv Marića....covjek vam donio Kup, bili drugi na kraju sezonu....ubjedljivo najbolja sezona Borca poslije rata, bar po rezultatima....sjetite se kako ste tavorili godinama pri dnu, pa cak i dva put ispadali iz ove cirkus lige i opet vam covjek ne valja,a odradio vam najbolju klupsku sezonu otkako se takmicite u PL.
Odoh totalno van temenecu više.
Haaa . koji smo bili ???
omg jarane pa ti neznas ko je bio iza tvoga zelje
Haa . nije on donio kup nego realno gledajuci kup je kupljen parama , a Velimir stojnic je zasluzan da je borac osto 3 zahvaljujuci njegovim rezultatima iz 1 djela
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma ja nekontam sta vi vidite u tom covjeku
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
So posto se slažem, još samo da dodam da se Svraka krije kad naši stoperi imaju loptu, i da sam više očekivao od Čolića E.Admiral_TM87 je napisao/la:Kerla je fizickom snagom predominantan, samo ima poneki nerezonski potez pri dodavanju lopte i cesto uvali igraca a i nekad bezveze izbija, ali u duelu nema jaceg u ligi covjek ih trese samo tako...
Rovcanin i Popovic ne zna se ko je gori, ovaj prvi sav zbunjen nesto pokusava a lazo suvisno je ista reci pa covjeku kod svakog primanja 3-4 puta odskoci lopta, ali eto ovi poznavaoci fudbala ga gotive pa nebi da se svadjam, ali s ovakvim napadacima nas nema nigdje
Mesic u dosta slabijoj formi nego prosle sezone, ostalo sve standardno
HALO IMA LI KO BUDAN.Neznam ali meni ovo nije ko prosle godine.Nekako traljavo.U ove iduce 3-4tekme cemo vidjet gdjesmo i sta mozemo.Ja mislim da se mi nemamo vise sta uigravat nego je to to i nema bolje.Tesko da mozemo prvaci bit mislim da su nam vece sanse u kupu jer smo postali domacinska ekipa.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Dajte ba ljudi prosle sezone na pocetku smo igraliuzasno imali neke nafakaske pobjede u stilu sarajeva i tako,ove je to puno bolje na pocetku mi bi imali odlican statrt da smo od hapoela izgubili 2-0 a ovako su pali psihicki.Kerla odigro sto sam ga vidio odlicno ponistili mu go veoma je jak i spreman,beton.Dobio onaj glupi karton ali eto,da nije potpiso ugovor i da zajeb.Sinoc bi sigurno igrao Gancev

svoj ti pos'o !