E sta je ono pisalo nisam uspio procitat ?
Moderator/ica: vlakanje
znas ti dobro sta je pisalo...Samo F.K.S !! je napisao/la:On ti ne vidi nadaleko![]()
E sta je ono pisalo nisam uspio procitat ?
To , znamo samo na Transu nisam uspio procitati od one kamere !PrPaAaa je napisao/la:Ljuta Krajina
PrPaAaa je napisao/la:Ljuta Krajina
to buraz...i vamasamir_tm87 je napisao/la:cestitke na zasluzenoj pobjedi
da upravo na njeg...lik po meni igra strasno....jel mlad ak jee..imat ce svijetlu buducnostPrPaAaa je napisao/la:SeŁŁmir je napisao/la:Bg,i ovdje ce admin imati dosta posla![]()
btw.cestitke Borcu na pobjedi...i samo da pitam ko j onaj igrac stvarno me odusevio....mislim da se zove stancevski ili tako nesto?!![]()
i dosta sa tim sr*njima vise...ovo je sportski forum..
Perica Stancevski igra na sredini terena na njega mislis ?
Pa , zato ti kazem nacionalizam fura na sve strane ja bi to pobio sve i to je to !PrPaAaa je napisao/la:CoDe @
Ona ferhadija u bl je razbijena i nazalos eno o5 se gradi i o5 ce se organizovati protesti i o5 ce se paliti , rusiti , o tome se vec pocelo da prica
a perica ti je dobar igrac dobar tehnicar , zna povuc kad treba !
SeŁŁmir je napisao/la:Vidim da je Stanceski relativno mlad(25) i da je igrao za mladu repku macedonie...po meni on Avdukic i Vukelja,trio koji donosi titulu Borcu....(koja vam doduse netreba![]()
![]()
)al ettt
po meni stvarno najjaca ekipa..mislio sam da ce moj celik nesto napraviti...al Fuck it..za'ebali smo na pocetku sve...a ja mislio ibrakovic trener za A-reprezentacijuPrPaAaa je napisao/la:SeŁŁmir je napisao/la:Vidim da je Stanceski relativno mlad(25) i da je igrao za mladu repku macedonie...po meni on Avdukic i Vukelja,trio koji donosi titulu Borcu....(koja vam doduse netreba![]()
![]()
)al ettt
haaa .![]()
![]()
pa jeste jos Stajic bek i Nikolic napadac , masala
SeŁŁmir je napisao/la:po meni stvarno najjaca ekipa..mislio sam da ce moj celik nesto napraviti...al Fuck it..za'ebali smo na pocetku sve...a ja mislio ibrakovic trener za A-reprezentacijuPrPaAaa je napisao/la:SeŁŁmir je napisao/la:Vidim da je Stanceski relativno mlad(25) i da je igrao za mladu repku macedonie...po meni on Avdukic i Vukelja,trio koji donosi titulu Borcu....(koja vam doduse netreba![]()
![]()
)al ettt
haaa .![]()
![]()
pa jeste jos Stajic bek i Nikolic napadac , masala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.