ne znam zašto bi ga žalili sam je GM i trener,nek si da otkazRomagnoli13 je napisao/la:Svaku treću utakmicu čovjek ima adekvatnu pomoć. Ako ovu ekipu odvede u finale, to će biti isto kao kad je onu skupinu hamelja prije 10ak godina uveo u finale.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ne znam zašto bi ga žalili sam je GM i trener,nek si da otkazRomagnoli13 je napisao/la:Svaku treću utakmicu čovjek ima adekvatnu pomoć. Ako ovu ekipu odvede u finale, to će biti isto kao kad je onu skupinu hamelja prije 10ak godina uveo u finale.
Stid? Juka se ne boji.Torres_9 je napisao/la:juka mene stid a tebejedno od jacih kucanja brona u karijeri
DzoniInglis je napisao/la: Moram podijeliti jednu svoju ispovijest vezanu za Kiketa u ove sitne sate.
Bilo je to nekad friško iza rata. Išao sam u prvi razred OŠ Pazar u Tuzlu. Reklo bi se jedno sasvim normalno, lijepo odgojeno dijete iz radničke porodice. Volio sam šutat loptu, igrat žmire i kao i svi ostali normalni Kiketa Budaliketa. Kod nas je tad njegova emisija išla na RTVTK, i mislim da nije bilo dijeta, s televizorom u kući, koje je nije iščekivalo cijeli dan.
Sjećam se kao jučer, da su nam u goste jednu večer došli mamina kolegica i njen muž, koji je inače radio na televiziji. Nisam nikada volio sjediti sa odraslima, pa sam bio sam u svojoj sobi vjerovatno čitajući enciklopediju "Hiljadu zašto, hiljadu zato".
Nekada u toku večeri mama mi je ušla u sobu i pozvala me da ispratim goste, a čika Amir, oblačeći jaknu dobaci mojim roditeljima "Dovedite ga sutra, mogu ga ubaciti kod Kiketa u emisiju". Roditelji su odmah rekli da ne smijem propuštati školu i zahvalili se na ponudi, a ja sam cijelu noć proveo pokušavajući ih uvjeriti da me puste samo jedan dan nastave da propustim. Nisu popustili, je*i ga, škola je bila najpreča.
Poslije ću skontat da nije škola ni bila toliko bitna, već su oboje radili poslove u nikakvim smjenama i jednostavno nisu imali vremena da me vode do Kiketa i nazad.
Sutra navečer sam sjedio prikovan za televizor, gledajući djecu kod Kiketa i misleći da sam i ja mogao biti jedan od tih sretnika, kad ono tamo u TV-u, moja školska drugarica Jasmina. Koja sretnica, pomislih, izgleda da nije baš svakome škola najpreča stvar. Jedva sam se pomirio s tim i nastavio uživati u emisiji.
I može se reći da sam uživao i u sljedećim danima dok na red ne dođe čas odjeljenske nastave a učiteljica ne upita Jasminu gdje je bila u utorak.
"Bolesna"- odgovorila je kratko, a iako smo svi mi znali da to nije istina i čak neki to i javno glasno rekoše, učiteljica je upisala slovo O, kao opravdano, u rubriku izostanaka i nastavila dalje sa svojim poslom.
Nije mi to bilo prvo razočarenje u životu, ali jeste prvo u pravosudni sistem Bosne i Hercegovine. Bio sam samo dijete, ali sam tada naučio vrijednu životnu lekciju.
Nekako mi svakih par godina padne na pamet ova priča i iako ne znam šta se desilo s Jasmine, siguran sam da je riba i po i dobro udata. Cure poput nje nikad ne prođu loše u životu.
On topic, GO BLAZERS
#Summer2018GoalsLeBron James: "It's always exciting for me to come to Portland. It's my first real connection to Nike from Day One and it's the home of Nike ... I respect the fans, they gave me a very warm welcome here in Rip City."
To bez KevinaRomagnoli13 je napisao/la:Svaku treću utakmicu čovjek ima adekvatnu pomoć. Ako ovu ekipu odvede u finale, to će biti isto kao kad je onu skupinu hamelja prije 10ak godina uveo u finale.
Pa da je pametan razmislio bi.Lillard je napisao/la:#Summer2018GoalsLeBron James: "It's always exciting for me to come to Portland. It's my first real connection to Nike from Day One and it's the home of Nike ... I respect the fans, they gave me a very warm welcome here in Rip City."
Nise javljo da Zazu popljujes prosle godine ili pak jesi?IlCapitano je napisao/la:Može li prljavije od Ginobilija
Dva puta namjerno staje pod noge Davisu dok trči puni sprint i uopšte ne gleda u njega, oba puta dobio faul
Iz njegovog upisa je bas ocigledno da mrzi Manua i Spurse, ali zato gotivi i podrzava sve prljave igrace van toga.Mig_Mig je napisao/la:Nise javljo da Zazu popljujes prosle godine ili pak jesi?IlCapitano je napisao/la:Može li prljavije od Ginobilija
Dva puta namjerno staje pod noge Davisu dok trči puni sprint i uopšte ne gleda u njega, oba puta dobio faul
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.