Nema veze opet mi djeluju nesigurno.Jedno je LP a drugo Nacionalna liga.BoixosNois1899 je napisao/la:Hinjavac i ta odbrana ove sezone u ligi samo 13 golova primiliManuel je napisao/la:E volio bih u cetvrtfinalu Man City-Barsa da vidim ovu odbranu Barse i ovog hinjavca Valverdea.
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Rutinska pobjeda s 40% snage. Možda bi se i potrudili da ti druga ekipa ne poklanja golove. Ovako nije bilo potrebe.
Pa i u lp su primili dva samo, jedan s igračem manje.Manuel je napisao/la:Nema veze opet mi djeluju nesigurno.Jedno je LP a drugo Nacionalna liga.BoixosNois1899 je napisao/la:Hinjavac i ta odbrana ove sezone u ligi samo 13 golova primiliManuel je napisao/la:E volio bih u cetvrtfinalu Man City-Barsa da vidim ovu odbranu Barse i ovog hinjavca Valverdea.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 14 mar 2018, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ajde sad Barca-Real da dobiju lekciju po ko zna koji put.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Neandertalac
- Kontakt:
Blejzer10 je napisao/la:Rutinska pobjeda s 40% snage. Možda bi se i potrudili da ti druga ekipa ne poklanja golove. Ovako nije bilo potrebe.
Ne lupaj zivota ti, uglavnom cestitke Barceloni na prolazu.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Zar je drkanje govoriti da je najbolji igrac?Blejzer10 je napisao/la:Za nekoga ko je gledao Mourinhov Real, mnogo gluposti pises.Jeftha je napisao/la:Ima li vecih cigana od ovih igraca Barcelone? To se zali na svaku odluku sudije. Jos Messi kaze Skomini daj meni pistaljku da ja sudim.
I sto oni kozojebi na tribinama zvizde prilikom intoniranja himne LP?
bolji si kad na rmb dr.kas na messija
Gori ste vi sto mislite da je Barca jos uvijek Mes que un club. Nije to nikad ni bila, nego prisustvo Messija cini da izgleda tako.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Willian klasa.
Barca troma.
Messi za 20 nijansi klase bolji igrac od bilo kojeg sto je sutao loptu.
Barca troma.
Messi za 20 nijansi klase bolji igrac od bilo kojeg sto je sutao loptu.
Vidi Balacka sto se bruka po twitteru
Ako je ono nad ALonsom penal onda je i ono nad Piqueom u prvoj utakmici.Inace Celzi poprilicno dobar u ove dvije utakmice s obzirom kakvu sezonu igraju.

Willian podero u ovom dvomecu, Hazard nek ne sprema kofere za Madrid.
Nutela nek se oprosti od fudbala.
Nutela nek se oprosti od fudbala.
Kako ti mozes znati kako ce igrati kad dodju pravi protivnici? Nije Bayern PSG.Evander je napisao/la:Upravo. Kako onda mozes tvrditi da su oni najveci kandidat za LP?Kaunas je napisao/la:A s kojom su igrali?Evander je napisao/la: Koju ozbiljnu ekipu je Bayern dobio ove godine?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Barbarossa
- Kontakt:
Ovo je domaće takmičenje Reala iz Madrida, tako da očekujem da ponovo odbrane titulu. Jednostavno GOAT klub mentalitet izbija iz tih igrača
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav monolog je Vugdalic imao na kraju emisije. Strašno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
NBA 2/5. 0/2 protiv ABA lige. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Koza ostaje kozaleorey je napisao/la:Kao sto sam napisao prosli put- gol Lionela u Londonu.
Sada opet. Ali dva komada.

Mravova rutina s p'o gasa

27.10.2020
Jedino Barcelona zbog Messija ima sanse.Barbarossa je napisao/la:Ovo je domaće takmičenje Reala iz Madrida, tako da očekujem da ponovo odbrane titulu. Jednostavno GOAT klub mentalitet izbija iz tih igrača
Ove ostale cemo vec nekako dobiti, i onda kazu da Madrid nije najjaca ekipa.

Kakav je ovo Sašin fudbalsko-filozofski traktat u odjavi 

Zar ne vidis da svi imaju krizu identiteta.Kawhi je napisao/la:Sta to svi citate RMB?Blejzer10 je napisao/la:Za nekoga ko je gledao Mourinhov Real, mnogo gluposti pises.Jeftha je napisao/la:Ima li vecih cigana od ovih igraca Barcelone? To se zali na svaku odluku sudije. Jos Messi kaze Skomini daj meni pistaljku da ja sudim.
I sto oni kozojebi na tribinama zvizde prilikom intoniranja himne LP?
bolji si kad na rmb dr.kas na messija
Za Chelsea bi bolje bilo da je Vugdalić branio, a "Lloris" bio u ulozi komentatora 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Podijelices misljenje da se ovo takmicenje treba zvati "Real Madrid League".Jeftha je napisao/la:Jedino Barcelona zbog Messija ima sanse.Barbarossa je napisao/la:Ovo je domaće takmičenje Reala iz Madrida, tako da očekujem da ponovo odbrane titulu. Jednostavno GOAT klub mentalitet izbija iz tih igrača
Ove ostale cemo vec nekako dobiti, i onda kazu da Madrid nije najjaca ekipa.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Đe neću kad si predmet šprdancije tamoJeftha je napisao/la:Zar ne vidis da svi imaju krizu identiteta.Kawhi je napisao/la: Sta to svi citate RMB?