Upravu si.japa je napisao/la: Jeste upravu si i u defanzivi imaju viska igraca posebno pa im Chelsea nije stvorio nijdnu sansu u tri poluvremena, odlicno zapazanje
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Ima, igrači Reala ( pogotovo kad gube, znaš kako Ramo tad popiizdiJeftha je napisao/la:Ima li vecih cigana od ovih igraca Barcelone? To se zali na svaku odluku sudije. Jos Messi kaze Skomini daj meni pistaljku da ja sudim.
I sto oni kozojebi na tribinama zvizde prilikom intoniranja himne LP?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Za nekoga ko je gledao Mourinhov Real, mnogo gluposti pises.Jeftha je napisao/la:Ima li vecih cigana od ovih igraca Barcelone? To se zali na svaku odluku sudije. Jos Messi kaze Skomini daj meni pistaljku da ja sudim.
bolji si kad na rmb dr.kas na messija
Madrid nikad ne gubi. Ramo mozda popizdi, ali sigurno ne okruzuje sudiju. On dobije direktan crveni da ne bi bilo dileme.Derdiyok je napisao/la:Ima, igrači Reala ( pogotovo kad gube, znaš kako Ramo tad popiizdiJeftha je napisao/la:Ima li vecih cigana od ovih igraca Barcelone? To se zali na svaku odluku sudije. Jos Messi kaze Skomini daj meni pistaljku da ja sudim.
I sto oni kozojebi na tribinama zvizde prilikom intoniranja himne LP?)
Messi prava ona seljacina iz Argentine. Tacno se vidi da ima kompleks nize visine. Je li se ovako zove?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Sta to svi citate RMB?Blejzer10 je napisao/la:Za nekoga ko je gledao Mourinhov Real, mnogo gluposti pises.Jeftha je napisao/la:Ima li vecih cigana od ovih igraca Barcelone? To se zali na svaku odluku sudije. Jos Messi kaze Skomini daj meni pistaljku da ja sudim.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Messi >>>>>> svi igrači Reala ikad
točnije svi igrači ikad
točnije svi igrači ikad
Infiltrirali se, samo niste skontali još.Kawhi je napisao/la:Sta to svi citate RMB?Blejzer10 je napisao/la:Za nekoga ko je gledao Mourinhov Real, mnogo gluposti pises.Jeftha je napisao/la:Ima li vecih cigana od ovih igraca Barcelone? To se zali na svaku odluku sudije. Jos Messi kaze Skomini daj meni pistaljku da ja sudim.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Daj Pedra i Alvara umjesto francuske ulične svjetiljke.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Biće ovdje svega do kraja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Poklonit će im još golova Curto.Raonffa je napisao/la:Biće ovdje svega do kraja.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Goalgetter
- Kontakt:
Cist penal.
Evo Ovreba

- majestic24
- Kontakt:
Haha
Ovo nije penal??
Vratio se Ovrebo
Ovo nije penal??
Vratio se Ovrebo

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trebao je da pokaze na krec kolega Adise. A posto je penal onda je i crveni karton. Ovrebo vol.2
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Dobro Kvislinze.Lillard je napisao/la: Infiltrirali se, samo niste skontali još.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jao Alonsa kako upropasti dva zicera, koliko je čovjek spor.Ova druga situacija je čist penal pa mu se može oprostiti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zasto ovaj majmun skace pored aut linije?
-
- Kontakt:
Čuj penal HAHAHAHAHAHAHAHAHA Zasto?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Priznajem, ne pratim kad igraju protiv Ekvadora, Bolivije i slicnih ekipa iz J. Amerike. Pratim npr na SP kad dodje i puni ekipe tipa Iran i Nigerija a kad dodju pravi protivnici zastopa. Eto za primjer na SP 2014 zabio 4 gola u grupi a onda 0 u nokaut fazi. Za onaj nastup u posljednjem kolu ovih kvala skidam kapu. Te partije su zaSF6 je napisao/la:@kaunas prije ce biti da ti nisi gledao utakmice argentinske reprezentacije ako tako govoris.Da si pogledao barem jednu vidio bi kako stoje stvari na terenu.

Chelsea se otvorio, mogli bi jos 2 primit.
Skomina.

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 14 mar 2018, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JayCatwright, VolimBiH96 i 17 gostiju.