FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 18 sep 2010, 22:33

Moglo je bolje ali nije,kad skontas da smo imali pobjedu,i da smo je ispustili tek tako onda ti je krivo naravno,ali onako realno gledano bod sa gostovanja nije lose cak naprotiv,steta sto smo ga primili u 90-toj sto je Hamzic pogrijesio,ali i prije toga nas je on i vadio i da nije njega bilo i ranije bi ga primili tako da ok nema mu se sta reci...malo ovaj bod ima negativan naboj jel je dosao nakon domaceg poraza pa se ovdje ocekivali da cemo odma vratiti ta tri boda ali eto sta je tu je bod je tu,jos smo u vrhu drugi smo bit cemo treci ako Olimpik(c) sutra dobije,iduce kolo igramo sa njima i to moramo dobiti bez sumlje...

Momcima podrska samo nek se nije izgubilo,dok je vec sljedecu utakmicu pobjeda da kazem pod moranjem a i na toj utakmici cemo biti jaci za 3 standardna prvotimca

Tako da netreba gledati crno,jel je mala granica od eurofije do ponora,jedno kolo dobiju odma su prvaci,drugo niko nezna,vec smo to prosli od Slavije kad smo izgubili kada smo sve pljuvali,pa je onda dosla ta serija kad smo sviju hvalili,pa sad opet kiks opet se pljuje,ako se dobije Olimpik(c) opet ce ici hvaljanje i tako u krug...bezveze se i dize euforije a jos prije se pljuje po svima,ja sam u globalu zadovoljan sa bodom iz ove danasnje utakmice mada mi je naravno krivo bilo jel smo gol primili tako kako smo primili al sta je tu je...idemo dalje

Rezime se treba davati tek na polusezoni :arrow: ovo je sad sve od subote do subote
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 18 sep 2010, 22:38

oooo komsije cestitam na bodu ... jestel isli u Prijedor i kolko vas ??
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 18 sep 2010, 22:41

miky_hz je napisao/la:Moglo je bolje ali nije,kad skontas da smo imali pobjedu,i da smo je ispustili tek tako onda ti je krivo naravno,ali onako realno gledano bod sa gostovanja nije lose cak naprotiv,steta sto smo ga primili u 90-toj sto je Hamzic pogrijesio,ali i prije toga nas je on i vadio i da nije njega bilo i ranije bi ga primili tako da ok nema mu se sta reci...malo ovaj bod ima negativan naboj jel je dosao nakon domaceg poraza pa se ovdje ocekivali da cemo odma vratiti ta tri boda ali eto sta je tu je bod je tu,jos smo u vrhu drugi smo bit cemo treci ako Olimpik(c) sutra dobije,iduce kolo igramo sa njima i to moramo dobiti bez sumlje...

Momcima podrska samo nek se nije izgubilo,dok je vec sljedecu utakmicu pobjeda da kazem pod moranjem a i na toj utakmici cemo biti jaci za 3 standardna prvotimca

Tako da netreba gledati crno,jel je mala granica od eurofije do ponora,jedno kolo dobiju odma su prvaci,drugo niko nezna,vec smo to prosli od Slavije kad smo izgubili kada smo sve pljuvali,pa je onda dosla ta serija kad smo sviju hvalili,pa sad opet kiks opet se pljuje,ako se dobije Olimpik(c) opet ce ici hvaljanje i tako u krug...bezveze se i dize euforije a jos prije se pljuje po svima,ja sam u globalu zadovoljan sa bodom iz ove danasnje utakmice mada mi je naravno krivo bilo jel smo gol primili tako kako smo primili al sta je tu je...idemo dalje

Rezime se treba davati tek na polusezoni :arrow: ovo je sad sve od subote do subote
aaa brate ovo ce nam se negdje vratiti isto kao sto nam se vratio onaj go protiv celika u 94 minuti protiv borca kad bane pogodi precku kontas aaa bod je ko KUCAA jbg stas

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 18 sep 2010, 22:51

Raja evo je neobicno lose vrijeme za Septembar, jelde da je Mirza kriv? Mislim on je kod nas glavni krivac za sve, covjeka se pocelo ismijavati a nije nas ni preuzeo kako treba, da sam na njegovom mjestu podnio bi ostavku i dao mjesto nekome "boljem", nekome koga navijaci nece ismijavati zbog frizure, zbog cipelica, zbog toga sto nema trenerskog iskustva...
Ja licno ne mislim da je los trener, govorio sam vec jednom da u svijetu ima ekipa kao sto su Man City i koje potrose milione milione eura, imaju jednog Mancinia i opet ne mogu meda, iz 4 utakmice imaju samo 5 bodova, nama su otisli npr jedan Skoro i Muminovic koji su babaroge za sve Todorovice, Scepanovice, "Sejtane"... i sa kojima smo opet prosle sezone bili losi, a bez njih bi kao da prekucamo nasu ligu i to odmah.
Licno bi volio da nas preuzme Husref Musemic ( trener kojeg postujem ali i lik koji je za npr Zeca i Vladavica rekao da nisu pojacanja za Sarajevo i opet mu se nije zamjerilo ) pa da vidim koga bi onda krivili kad nas ne bi islo.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 18 sep 2010, 22:57

i jos reci da nisi mirzin haver, rodjak ili mirza himself ;) nidje veze napisano majstore. :(
Mirza je vodio ekipu Sarajeva haman 15 utakmica a ti slobodno saberi koliko je bodova uzeo. Imao je i Skoru i Muminovica i Rizvanovica i sa njima nije napravio NISTA. Ekipa koja se borila za titulu zavrsila je i bez titule i bez evrope! Licno on je dovodio ove 'nove' i sa njim na celu izgledaju toliko konfuzno da mi ne daju nikakav optimizam a tu definitivno ima dobrih, jako dobrih imena sto bi bolji trener od njega itekako znao iskorisiti
ali, otom-potom, vrijeme ce pokazati a i 3.10. ce vrlo brzo pa se nesekiram. kako god, izgubili smo 2 bitna boda

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 18 sep 2010, 23:10

Niti sam Mirzin haver a ni rod, covjeka uopste licno ne poznajem, hoces li vjerovati libo me neka stvar.
Ne zelim voditi sad neke rasprave ovdje, nadam se da ce Mirza samovoljno otici i da ce nam Blekic dovesti Husrefa pa da nas vidim i sa njim.
Mastam o tom trenutku.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 18 sep 2010, 23:14

U kladionici sam igrao na Sarajevo i trljao sam ruke do... Ne mogu vjerovati da su primili gol u finišu. No, šta je tu je. Ne znam odkud odjednom postade mal osvojen bod na strani?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 18 sep 2010, 23:18

Larry David je napisao/la:Niti sam Mirzin haver a ni rod, covjeka uopste licno ne poznajem, hoces li vjerovati libo me neka stvar.
Ne zelim voditi sad neke rasprave ovdje, nadam se da ce Mirza samovoljno otici i da ce nam Blekic dovesti Husrefa pa da nas vidim i sa njim.
Mastam o tom trenutku.
samo moras biti realniji, nista vise. drugi treneri su tjerani zbog manjih kikseva a MV, ako cemo iskreno, uopce nije trener. covjek koji u svojoj karijeri nije vodio nista a odmah je postavljan na 'uzarenu klupu' kluba koji se bori za titulu...

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 18 sep 2010, 23:55

UPS je napisao/la:
Larry David je napisao/la:Niti sam Mirzin haver a ni rod, covjeka uopste licno ne poznajem, hoces li vjerovati libo me neka stvar.
Mastam o tom trenutku.
samo moras biti realniji, nista vise. drugi treneri su tjerani zbog manjih kikseva a MV, ako cemo iskreno, uopce nije trener. covjek koji u svojoj karijeri nije vodio nista a odmah je postavljan na 'uzarenu klupu' kluba koji se bori za titulu...
Ja sam realan za razliku od vecine navijaca kojima je trebalo samo dvije domace pobjede pa da nas vec vide kao sampione. Poslije Zrinjskog i Banovca je MV bio novi Guardiola, a onda nakon kiksa protiv Borca koji je po imenima realno i jaci, opet se pocelo sa pljuvanjem po MV.
To sto MV nije imao trenerskog iskustva ne mora imati veze, nije ga imao ni Guardiola ( ili smatras da je je vodjenje jedne sezone B tima Barcelone dovoljno iskustvo da se naslijedi jedan Rajkard i to ni manje ni vise nego u slavnoj BARCELONI ) pa evo je sad opet uspjesniji nego dosta trenera koji taj posao rade i po 20 godina duze nego on.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 19 sep 2010, 00:01

ma svi nešto napadaju varešanovića..a jedino od pojačana se dosad pokazao kojašević.. prosječna ekipa koja će se boriti za evropu..a titula je daleko...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 19 sep 2010, 00:10

Mirza Varesanovic: Ne znam zasto smo izgubili, najjaca izjava otkako ja znam za PL BiH :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 19 sep 2010, 00:12

Prandelli odlazi... Jahovicu treba jedan pravi prijatelj u napadu,to je ocito.
NON MOLLARE MAI

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 19 sep 2010, 00:19

@harinjo Pa sam je Mirza birao pojacanja,tako i ako je samo Kojasevic pojacanje Mirza je kriv zbog losih pojacanja,da ne bude sad rasprave,samo kazem da je Mirza birao pojacanja i za to on mora da snosi posljedice..
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 19 sep 2010, 00:22

Larry David je napisao/la:
UPS je napisao/la:
Mastam o tom trenutku.
Ja sam realan za razliku od vecine navijaca kojima je trebalo samo dvije domace pobjede pa da nas vec vide kao sampione. Poslije Zrinjskog i Banovca je MV bio novi Guardiola, a onda nakon kiksa protiv Borca koji je po imenima realno i jaci, opet se pocelo sa pljuvanjem po MV.
To sto MV nije imao trenerskog iskustva ne mora imati veze, nije ga imao ni Guardiola ( ili smatras da je je vodjenje jedne sezone B tima Barcelone dovoljno iskustvo da se naslijedi jedan Rajkard i to ni manje ni vise nego u slavnoj BARCELONI ) pa evo je sad opet uspjesniji nego dosta trenera koji taj posao rade i po 20 godina duze nego on.
:lol: :lol: :lol: gigant sviju mi hahahaha covjek mrtav hladan poredi Varesanovica sa Guardiolom :lol: :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 19 sep 2010, 00:34

Ne znam sta ti nije jasno, obojica su krenula hajmo reci bez trenerskog iskustva, samo sto je Guardiola preuzeo jedan od najvecih klubova na svijetu sto je mozda u to vrijeme i veci apsurd bio nego sto sad Varesanovic vodi Sarajevo u premijer ligi BiH.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 19 sep 2010, 00:39

Larry David je napisao/la:Ne znam sta ti nije jasno, obojica su krenula hajmo reci bez trenerskog iskustva, samo sto je Guardiola preuzeo jedan od najvecih klubova na svijetu sto je mozda u to vrijeme i veci apsurd bio nego sto sad Varesanovic vodi Sarajevo u premijer ligi BiH.
Halo ba, jesi li dobar paša :?: Guardiola je odškolovan trener koji je prošao godine i godine trenerskih seminara, ucio posao od najboljih, covjek se totalno posvetio Barceloni, satima analizira protivnika, potpuni profesionalac od glave do pete i ti porediš takvog trenera sa Mirzom :o :shock: možda po modnim detaljima i imidžu :lol: obojica vole da se skockaju i napucaju...ostalo nebo i zemlja...jedan je profi i vodi jedan od najvecih klubova na svijetu,a drugi je trenerski diletant,zalizani šminkeri i vodi crnogorce koje mu je Blekić doveo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 19 sep 2010, 00:51

drop je napisao/la:
Larry David je napisao/la:Ne znam sta ti nije jasno, obojica su krenula hajmo reci bez trenerskog iskustva, samo sto je Guardiola preuzeo jedan od najvecih klubova na svijetu sto je mozda u to vrijeme i veci apsurd bio nego sto sad Varesanovic vodi Sarajevo u premijer ligi BiH.
Halo ba, jesi li dobar paša :?: Guardiola je odškolovan trener koji je prošao godine i godine trenerskih seminara, ucio posao od najboljih, covjek se totalno posvetio Barceloni, satima analizira protivnika, potpuni profesionalac od glave do pete i ti porediš takvog trenera sa Mirzom :o :shock: možda po modnim detaljima i imidžu :lol: obojica vole da se skockaju i napucaju...ostalo nebo i zemlja...jedan je profi i vodi jedan od najvecih klubova na svijetu,a drugi je trenerski diletant,zalizani šminkeri i vodi crnogorce koje mu je Blekić doveo.
Ne vidim da se Varesanovicu zamjera sto nije bio na seminarima vec sto nema trenerskog iskustva, nije ga imao ni Guardiola.
Jedna stvar je prisustvovati seminarima a skroz druga sjesti na klupu i voditi jedan tim kao sto je Barcelona, i to BEZ ISKUSTVA.
E sad sto ja Guardiolu i Mirzu stavljam u istu recenicu ne znaci da ih poredim po trenerskom kvalitetu niti mislim da MV moze voditi Barcelonu ( ebo te kad vam to moram "crtati" ) , samo kazem da TRENERSKO ISKUSTVO koje Mirza nema ne mora nista da znaci, a vidim to mu se ovdje najvise prigovara.
A opet, ne mogu da ne primjetim kako se svojevremeno Turkovicu nije prigovaralo to sto nema trenerskog iskustva, on nas je valjda kupio driblinzima pa smo njemu bili spremni istpriti.
Kao sto rekoh, mastam o tome da nam Husref ubrzo dodje pa da pocne psovati igracima, sa njim je titula zagarantovana.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 19 sep 2010, 00:58

Larry David je napisao/la:
drop je napisao/la:
Ne vidim da se Varesanovicu zamjera sto nije bio na seminarima vec sto nema trenerskog iskustva, nije ga imao ni Guardiola.
Jedna stvar je prisustvovati seminarima a skroz druga sjesti na klupu i voditi jedan tim kao sto je Barcelona, i to BEZ ISKUSTVA.
E sad sto ja Guardiolu i Mirzu stavljam u istu recenicu ne znaci da ih poredim po trenerskom kvalitetu niti mislim da MV moze voditi Barcelonu ( ebo te kad vam to moram "crtati" ) , samo kazem da TRENERSKO ISKUSTVO koje Mirza nema ne mora nista da znaci, a vidim to mu se ovdje najvise prigovara.
A opet, ne mogu da ne primjetim kako se svojevremeno Turkovicu nije prigovaralo to sto nema trenerskog iskustva, on nas je valjda kupio driblinzima pa smo njemu bili spremni istpriti.
Kao sto rekoh, mastam o tome da nam Husref ubrzo dodje pa da pocne psovati igracima, sa njim je titula zagarantovana.
Iskreno i pošteno govoreci, pošto nisam navijac Sarajevo ne zanimaju me vaši problemi.
Mada mislim da Mirza i nije loš toliko trener za ove naše lige koliko raja sere po covjeku...nema se strpljenja ni sekunde vec se odmah tjera i tako se potroše redom i Husref i Pirić i Arapović i Bajramović i Janjoš itd itd....samo tjeraj :!:
Previše se gleda Liga prvaka,engleska,španija, Mourinho,Wenger,Anceloti itd pa sad svi ocekuju rasturanje na terenu,a zaboravljaju kakvi klocevi od igraca igraju u našoj ligi i da Mirza nije Hari Poter koji ima carobni štapić pa da ih može odjednom pretvoriti u vrhunske trkace,fudbalere,tehnicare,golgetere.

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 19 sep 2010, 01:26

Pa to i ja govorim, raja nema sabura, hoce sve preko noci, do jucer se mastalo samo o tome da promijenimo ljude u upravi a mjesec-dva poslije ne smijemo bod(ove) izgubiti.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 19 sep 2010, 01:34

Sve si rekao ovim postom Larry! Jedva se cekalo da uprava ode sad se nesmje jedna tekma ne pobjedit ? ...pa ocemu vi razmisljate. Samo polako.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kanarinac, N3R3D, SamoDaKazeem i 38 gostiju.