NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Mogli bi Lakersi i veceras uzet, Lakersi su dobra ekipa 

DET uvezao par pobjeda po dolasku Griffina i od tada su u kanalu, pocetna nabrijanost nestala
Al IT se bas fino uklopio u ovu rolu u LA-u, stvarno pruza dobre partije,skoro svaku tekmu kako je dosao ide na 20+ poena,steta sto Lakersi nisu ranije krenuli sa ovom serijom i oni bi bili kanditati za PO,ali to je sve kumovalo povredom Lonza
Dogodine ce biti jos zanimljivije, imat ces sigurno 10 ekipa koje se bore za PO, a ne bi cudilo ni da se DAL i MEM prikljuce ako naprave dobre poteze i dobro draftuju...
Pa I sad imas 10 hahahJHam je napisao/la:Dogodine ce biti jos zanimljivije, imat ces sigurno 10 ekipa koje se bore za PO, a ne bi cudilo ni da se DAL i MEM prikljuce ako naprave dobre poteze i dobro draftuju...
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Mislio sam napisati 11, s Lakersima, nezz sta mi biAirMike je napisao/la:Pa I sad imas 10 hahahJHam je napisao/la:Dogodine ce biti jos zanimljivije, imat ces sigurno 10 ekipa koje se bore za PO, a ne bi cudilo ni da se DAL i MEM prikljuce ako naprave dobre poteze i dobro draftuju...

Najtezi rasporedi do kraja : Pacersi i Thunder. Valjda se ne ispadne iz PO 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Mislio sam da je mladji ali njemu je 30

Sretan rodjendan majstore

Sretan rodjendan majstore

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Okc nek bude 7 da imamo odma ludnicu u prvoj rundiSarmelino je napisao/la:Najtezi rasporedi do kraja : Pacersi i Thunder. Valjda se ne ispadne iz PO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Utah naredne tri utakmice igra kući protiv Sunsa, Kingsa i Hawksa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Neke stvari se ne mijenjaju

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jel onda Hayward precijenjen? 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zbog cega, zbog igre Jazzera ove sezone?Lillard je napisao/la:Jel onda Hayward precijenjen?
Pa oni imaju sistem koji ne zavisi od Haywarda, isto kao i npr. Spursi. Da nema tog sistema, Spursi bez Kawhia vjerovatno ne bi ni bili u situaciji da se bore za PO. Isto kao i Utah. A i Hayward se svakako nikada nije ni smatrao nekim kremom lige, barem po mom misljenju. Ono, odlican je igrac bez ikakve dileme, na istoku ce biti All star kada se vrati.. ali tesko da ga je iko smatrao nekim ultra vrhunskim igracem koji sam nosi Jazz, pa da se moze pricati o tome kako je precijenjen.
Bio je All star i na zapadu.dscile je napisao/la:Zbog cega, zbog igre Jazzera ove sezone?Lillard je napisao/la:Jel onda Hayward precijenjen?
Pa oni imaju sistem koji ne zavisi od Haywarda, isto kao i npr. Spursi. Da nema tog sistema, Spursi bez Kawhia vjerovatno ne bi ni bili u situaciji da se bore za PO. Isto kao i Utah. A i Hayward se svakako nikada nije ni smatrao nekim kremom lige, barem po mom misljenju. Ono, odlican je igrac bez ikakve dileme, na istoku ce biti All star kada se vrati.. ali tesko da ga je iko smatrao nekim ultra vrhunskim igracem koji sam nosi Jazz, pa da se moze pricati o tome kako je precijenjen.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Da, jednu sezonu, a u ligi je dosta duze od toga.Lillard je napisao/la:Bio je All star i na zapadu.dscile je napisao/la:Zbog cega, zbog igre Jazzera ove sezone?Lillard je napisao/la:Jel onda Hayward precijenjen?
Ali svakako, ne brinem ja za njega i njegove buduce partije u Bostonu jer Stevens konstantno demonstrira da zna izvuci ono najbolje iz igraca.
A Clippe protiv Raketa, Okc, Portland, Minnesota pa i Bucksi na strani. Mogli bi ispusit 0-5 i oni su cao.... Onda imaju i Indianu i Toronto na strani nakon tih 5.Monolog je napisao/la:Utah naredne tri utakmice igra kući protiv Sunsa, Kingsa i Hawksa.
@Lillard
Sto ce biti procjenen, ljudi draftali Mitchella koji u prvoj sezoni daje 20 ppg, nasli zamjenu.
Nego,jel Lonzo bacio koju ciglu sinoc 

9, 8, 3 , 2lumani je napisao/la:Nego,jel Lonzo bacio koju ciglu sinoc

Pa nije Lonzovo da bude Steph Curry ionako.
On je Joakim NoahOikamid je napisao/la:Pa nije Lonzovo da bude Steph Curry ionako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.