NK Zvijezda Gradačac
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nije potpisao, otišao u prošli petak, nekako odmah nakon prijateljske utakmice sa Borcem.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
nisam znao za to, po meni nikakav gubitakhusein veličanstveni je napisao/la:Nije potpisao, otišao u prošli petak, nekako odmah nakon prijateljske utakmice sa Borcem.
Kakav god da je bolji je od Djorica.
Vasiliceva velika zelja je bila da sa svojim vrlim prijateljem Savicem i sa hanumama odu u Sa.Ispunila im se zelja.Samo bojim se da su fulali tajming.Daleko da ce biti blizu proslogodisnjeg uspjeha.Haman ih ove godine j.e.b.e sudjenje.
Svi ce se oni vratit i nuditi Zvijezdi,samo polako, da malo ugriju seher klupu.
Vasiliceva velika zelja je bila da sa svojim vrlim prijateljem Savicem i sa hanumama odu u Sa.Ispunila im se zelja.Samo bojim se da su fulali tajming.Daleko da ce biti blizu proslogodisnjeg uspjeha.Haman ih ove godine j.e.b.e sudjenje.

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
A zašto bi se vratili, Zvijezdi više nisu potrebni. Hvala im za sve što su učinili i sretan im daljnji tok karijere. Nećemo ih zaboraviti ali igrači dolaze i odlaze. Znaju se koji igrači žive za ovaj klub i ti će uvijek biti tu bez ikakvih uslovljavanja.samuraj je napisao/la:Kakav god da je bolji je od Djorica.
Vasiliceva velika zelja je bila da sa svojim vrlim prijateljem Savicem i sa hanumama odu u Sa.Ispunila im se zelja.Samo bojim se da su fulali tajming.Daleko da ce biti blizu proslogodisnjeg uspjeha.Haman ih ove godine j.e.b.e sudjenje.![]()
Dragon Town
kakav je vasilic ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Dobar
...da li moze neko da mi kaze da li igra Muamer Nezić u Zvijezdi...znam jos kada sam redovno posjecivao Gradačac -prije nekih 7-8 godina da je trenirao i bio veliki talenat....
Nema vise :P
Igra, naravno.flash je napisao/la:...da li moze neko da mi kaze da li igra Muamer Nezić u Zvijezdi...znam jos kada sam redovno posjecivao Gradačac -prije nekih 7-8 godina da je trenirao i bio veliki talenat....
Muamer Nezić je prošao sve omladinske selekcije Zvijezde, a sada je često standardan na pozicji desnog beka u seniorskoj momčadi kod trenera Zorana Ćurguza.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
bio j enekada veliki talenat,sad moze samo da pkauje jabuke,jer je danas bio jedan od losijih na terenu,ljudi mu se smiju???MinistaR je napisao/la:Igra, naravno.flash je napisao/la:...da li moze neko da mi kaze da li igra Muamer Nezić u Zvijezdi...znam jos kada sam redovno posjecivao Gradačac -prije nekih 7-8 godina da je trenirao i bio veliki talenat....
Muamer Nezić je prošao sve omladinske selekcije Zvijezde, a sada je često standardan na pozicji desnog beka u seniorskoj momčadi kod trenera Zorana Ćurguza.
-
- Kontakt:
Čestitam Čeliku na zasluženom bodu, aono što sam ja danas vidio jedino prolazne ocjene mogu dobiti Tosunović i Vidić.
Trener nije dorastao pl. valjda će to svatiti i na vrijeme otići iz Gradačca, mada mi se ne sviđa što su ga pojedinci napadali i vrijeđali s tribina.
Trener nije dorastao pl. valjda će to svatiti i na vrijeme otići iz Gradačca, mada mi se ne sviđa što su ga pojedinci napadali i vrijeđali s tribina.
tosunovi- sta da kazem jednostavno nije imao danas srece..al je dobar
nikic -dobar ima je par greski al dobro je
nuhanovic(mesi)-pa kako samo lik dijeli lopte svaka mu cast
nezic-los danas
djoric -kao i uvijek los
hamza-nije bio nesto brijantan al kao i uvijek bez gresaka
doro-ok
ostatak ekipe lose primili smo gol bezz golman konta dali da ide nanju ili ne naravno spic celika nije se omisljao iskoristio gresku i to je to.protiv slavije gubimo 1000% pozz
nikic -dobar ima je par greski al dobro je
nuhanovic(mesi)-pa kako samo lik dijeli lopte svaka mu cast
nezic-los danas
djoric -kao i uvijek los
hamza-nije bio nesto brijantan al kao i uvijek bez gresaka
doro-ok
ostatak ekipe lose primili smo gol bezz golman konta dali da ide nanju ili ne naravno spic celika nije se omisljao iskoristio gresku i to je to.protiv slavije gubimo 1000% pozz

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Jedna lose rezirana predstava.Gol Celika smijesan,u najmanju ruku.Ocigledno vise nisu smjeli.O nama nemam nista reci osim da mi je mnogo jasnije 4-1 protiv Veleza.Koga oni za.je.ba.ju. Pa vidimo mi kako oni igraju kuci, ne mijenja se ekipa samo za jednu utakmicu.Blijedo!Zalosno je sto 90% posto ljudi to i dalje slijepo gleda,sto opet govori o ljudima koji gledaju ove utakmice.
-
- Kontakt:
Danas smo bolje odigrali protiv Celika nego protiv Drine,Leotara i Travnika,a ipak nismo pobjedili.Utakmica jako borbena, puna trke.Celik u prvih 15-ak minuta bolji i to je sve sto su pokazali u ofanzivnom dijelu igre.Poslije su nesto pokusavali na kontre,ali fali im zadnji pas i dosta tih lopti ode u "bunar".Nasim nemogu zamjeriti na borbenosti jednostavno danas nismo imali dan.Opet smo napravili lijep broj prilika(Tosunovic u stativu,Nuhanovic sut sa 10-ak metara,Nikic dvije dobre sanse,Husic ponovo zapucao u sudijskom vremenu 1000000000% sansu....).
Jedino sto treneru mogu ZAMJERITI jeste sto uopste vise u igru ubacuje Djorica i Husica.Kada su njih dvojica usla zadnjih 20-ak minuta mi nismo napravili sanse osim one Husica u sudijskom.Njih dvojica su definitivno za protjerat iz Zvijezde zajedno sa Bedakom i vidjeti je li moze igrati taj Sest.Umjesto njih dovesti jednog pravog centarfora uz Tosunovica jer covjeku je tesko da igra sam,vidjeli ste kako su ga danas cuvali.
Jedino sto treneru mogu ZAMJERITI jeste sto uopste vise u igru ubacuje Djorica i Husica.Kada su njih dvojica usla zadnjih 20-ak minuta mi nismo napravili sanse osim one Husica u sudijskom.Njih dvojica su definitivno za protjerat iz Zvijezde zajedno sa Bedakom i vidjeti je li moze igrati taj Sest.Umjesto njih dovesti jednog pravog centarfora uz Tosunovica jer covjeku je tesko da igra sam,vidjeli ste kako su ga danas cuvali.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma utakmica je bila veoma dobra, jbg svaki golman nekad pogriješi pa tako došao red i na našeg
Šteta za one stative, nije se imalo sreće šta se može. Zašto je Knežević na klupi, Neza se nije sastao sa loptom kako treba a ovaj grije klupu
Čelik uzeo bod zasluženo zato što je Zvijezda bila nemoćna i hajmo reći nije imala ni sreće. Treba sada od Slavije tražit bar bod i dočekat Sarajevo rahat.

Šteta za one stative, nije se imalo sreće šta se može. Zašto je Knežević na klupi, Neza se nije sastao sa loptom kako treba a ovaj grije klupu

Dragon Town
Čuj zasto je Knežević na klupi....pa ne može igrati ,Nezić je najednom dorastao u 11 tj TATA je kako da kažem produbio odnose sa određenim osobama.....mali je bio talenat kao sto ovaj gore kaze ali u juniorima medju djecom....jednostavno on nije dorastao ovome....stetazmaj_Bosne je napisao/la:Ma utakmica je bila veoma dobra, jbg svaki golman nekad pogriješi pa tako došao red i na našeg![]()
Šteta za one stative, nije se imalo sreće šta se može. Zašto je Knežević na klupi, Neza se nije sastao sa loptom kako treba a ovaj grije klupuČelik uzeo bod zasluženo zato što je Zvijezda bila nemoćna i hajmo reći nije imala ni sreće. Treba sada od Slavije tražit bar bod i dočekat Sarajevo rahat.
Nk Zvijezda
Dosad je bilo svega sa prethodnim trenerima, samo se ovome ne smije nista prigovoriti.Par momaka je prokomentarisalo utakmicu, a on se okrenuo raspravljati s njima, sto ih je vjerovatno izrevoltiralo na sto su odgovorili.On glumi gospodina u odijelu a raspravlja sa publikom.P.izde su oni koji mu nista ne smiju reci a se.ru kako je los trener.Ustanite i pobunite se javno protiv njeg i blamaze koju nam priustava ili sutite.zmaj od b. je napisao/la:Čestitam Čeliku na zasluženom bodu, aono što sam ja danas vidio jedino prolazne ocjene mogu dobiti Tosunović i Vidić.
Mnoge je kupio sa gostujucom pobjedom,a kuci jedva dobijamo slabije ekipe.
Svi skupa smo znali zvizdati dok je bio Ninkovic, sad se nikom nista ne prigovara, a pa uzivajte u ljepoti.
Manijaci postrojise svoje igrace u Sirokom, a mi...?
Samo se radi ovog registrovah,jer ne mogu vise samo da citam.Pozdrav svima
Svaka cast...POTPISUJEMskituljac je napisao/la:Dosad je bilo svega sa prethodnim trenerima, samo se ovome ne smije nista prigovoriti.Par momaka je prokomentarisalo utakmicu, a on se okrenuo raspravljati s njima, sto ih je vjerovatno izrevoltiralo na sto su odgovorili.On glumi gospodina u odijelu a raspravlja sa publikom.P.izde su oni koji mu nista ne smiju reci a se.ru kako je los trener.Ustanite i pobunite se javno protiv njeg i blamaze koju nam priustava ili sutite.zmaj od b. je napisao/la:Čestitam Čeliku na zasluženom bodu, aono što sam ja danas vidio jedino prolazne ocjene mogu dobiti Tosunović i Vidić.
Mnoge je kupio sa gostujucom pobjedom,a kuci jedva dobijamo slabije ekipe.
Svi skupa smo znali zvizdati dok je bio Ninkovic, sad se nikom nista ne prigovara, a pa uzivajte u ljepoti.
Manijaci postrojise svoje igrace u Sirokom, a mi...?
Samo se radi ovog registrovah,jer ne mogu vise samo da citam.Pozdrav svima
Nk Zvijezda
sledeci protivnik kod kuce nam je sarajevo bojim se da tu necemo ni bod izvuc...volio bi da grijesim...protiv slavije gubimo tu se nemoze kupit...i za dva kola eto nas na dnu...

Bijelo-crvena polja zvijezdina
-
- Kontakt:
ovaj bosanski zmaj nema veze sa fudbalom sigurno je neki drvosjeca.... 

-
- Kontakt:
Što mi ne javi kad već sve znaš da se okladim da dođem do džabnih para.samuraj je napisao/la:Jedna lose rezirana predstava.Gol Celika smijesan,u najmanju ruku.Ocigledno vise nisu smjeli.O nama nemam nista reci osim da mi je mnogo jasnije 4-1 protiv Veleza.Koga oni za.je.ba.ju. Pa vidimo mi kako oni igraju kuci, ne mijenja se ekipa samo za jednu utakmicu.Blijedo!Zalosno je sto 90% posto ljudi to i dalje slijepo gleda,sto opet govori o ljudima koji gledaju ove utakmice.
Normalno je da imamo svako svoje mišljenje i viđenje o utakmici, ali nije mi normalno da želimo ralno suđenje "pa neka pobijedi bolji" a kad neko odnese bod(ove) iz Gradačca onda kažemo prodaja, dogovoreno....itd. Čelik je zasluženo osvojio bod i ja mu čestitam, mi svoje šanse nismo iskoristili, pa gospodo i to se događa. Ekipa je u potpunosti podbacila, a o treneru ne želim više komentarisati.
A vi ne znam što dolazite, ne voli se klub kad samo pobkeđuje, pa šta bi rekli za Budućnost nisu još pobijedili kod kuće, sada bi pojedinci rekli da su u gostima pokupovali bodove, pa ko to danas ima para za bacanje, smiješno.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.