Moglo je bolje ali nije,kad skontas da smo imali pobjedu,i da smo je ispustili tek tako onda ti je krivo naravno,ali onako realno gledano bod sa gostovanja nije lose cak naprotiv,steta sto smo ga primili u 90-toj sto je Hamzic pogrijesio,ali i prije toga nas je on i vadio i da nije njega bilo i ranije bi ga primili tako da ok nema mu se sta reci...malo ovaj bod ima negativan naboj jel je dosao nakon domaceg poraza pa se ovdje ocekivali da cemo odma vratiti ta tri boda ali eto sta je tu je bod je tu,jos smo u vrhu drugi smo bit cemo treci ako Olimpik(c) sutra dobije,iduce kolo igramo sa njima i to moramo dobiti bez sumlje...
Momcima podrska samo nek se nije izgubilo,dok je vec sljedecu utakmicu pobjeda da kazem pod moranjem a i na toj utakmici cemo biti jaci za 3 standardna prvotimca
Tako da netreba gledati crno,jel je mala granica od eurofije do ponora,jedno kolo dobiju odma su prvaci,drugo niko nezna,vec smo to prosli od Slavije kad smo izgubili kada smo sve pljuvali,pa je onda dosla ta serija kad smo sviju hvalili,pa sad opet kiks opet se pljuje,ako se dobije Olimpik(c) opet ce ici hvaljanje i tako u krug...bezveze se i dize euforije a jos prije se pljuje po svima,ja sam u globalu zadovoljan sa bodom iz ove danasnje utakmice mada mi je naravno krivo bilo jel smo gol primili tako kako smo primili al sta je tu je...idemo dalje
Rezime se treba davati tek na polusezoni

ovo je sad sve od subote do subote
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".