Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Džoni piše a sam ne vjeruje u prognoze koje daje 

Nazalost, tako je.xaviesta je napisao/la:Kako mudro, oduzimaš prednost igranja na Bernabeu.Jeftha je napisao/la: Ja bih eventualni Clasico ostavio za finale. Poslije toga, ne moram vise ni gledati fudbal.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Mene je Ramos jednom poslao da godinu dana nosim Ronalda na avataru, ne bi se zayebavaoBlejzer10 je napisao/la:Džoni piše a sam ne vjeruje u prognoze koje daje

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I njeg to isto ceka.Lillard je napisao/la:Mene je Ramos jednom poslao da godinu dana nosim Ronalda na avataru, ne bi se zayebavaoBlejzer10 je napisao/la:Džoni piše a sam ne vjeruje u prognoze koje daje
Doduse samo do pocetka iduce sezone.
Ove godine mu Kazo, zvani smijesak, ide na avatar.Dzoni je napisao/la:I njeg to isto ceka.Lillard je napisao/la:Mene je Ramos jednom poslao da godinu dana nosim Ronalda na avataru, ne bi se zayebavaoBlejzer10 je napisao/la:Džoni piše a sam ne vjeruje u prognoze koje daje
Remember, remember the 5th of November.
Dosta je Bayerna ziv bioharden je napisao/la:Juve City
Real Pool
Barca Sevilla
Bayo Roma

Nemoj ni City a ni Barsu hehe.
Ostali mogu

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Treba odmah dodijeliti Madridu titulu. Svejedno s kim igramo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa nismo odavno igrali, a kako nema Arsenala, poželio sam se vas.Manuel je napisao/la:Dosta je Bayerna ziv bioharden je napisao/la:Juve City
Real Pool
Barca Sevilla
Bayo Roma
![]()
Ostali mogu
Plus hoću da gledam Džeku kako otresa Boatenga.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja iskreno nisam poslije one sedmice al haj kad si tolko navroharden je napisao/la:Pa nismo odavno igrali, a kako nema Arsenala, poželio sam se vas.Manuel je napisao/la:Dosta je Bayerna ziv bioharden je napisao/la:Juve City
Real Pool
Barca Sevilla
Bayo Roma
![]()
Ostali mogu
Plus hoću da gledam Džeku kako otresa Boatenga.

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Kawhi je napisao/la:Madrid - Sevilla je spanski klasik.
Kakav spanski klasik i qrac. Vi bi da riješite prolaz dalje odma u prvoj utakmici, jelde

Možda Perini podanici jesu zaslužili neki slabiji tim nakon izbacivanja PSGa, ali da se bar oznoje protiv Rome

Već vidim, finale Bayern - Barca, dvica, Messi daje gol, na cvajuDzoni je napisao/la:I njeg to isto ceka.Lillard je napisao/la:Mene je Ramos jednom poslao da godinu dana nosim Ronalda na avataru, ne bi se zayebavaoBlejzer10 je napisao/la:Džoni piše a sam ne vjeruje u prognoze koje daje

Mrav uzima tripletu bez poraza
Espanyol ne racunamo
Espanyol ne racunamo

Zadnja izmjena: leorey, dana/u 14 mar 2018, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
- Romagnoli13
- Kontakt:
Znaci medju osam najboljih, 2 kluba iz raspale italijanske lige. Dva iz fudbalskog NBA, 3 iz ABA lige i jedan iz farmerske lige.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 14 mar 2018, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Barsa još nije prošla, samo kažem. Ne igraju protiv Podgrmeča.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da im trener ove sezone nije čovjek, koji je atipican za nacin igranja fudbala u Kataloniji, vjerovatno bi ih Chelsea uzeo na foru kao prije 6 godina. Ali Valverde se neće tek tako sutra zaletiti pa čak ni na Nou Campu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Daj Juventusu Barcelonu, Reala ili tako nekog, to nasi samaraju na dvije utakmice hladno. Bolje nego igrati sa njima u finalu.
Uvijek sam se na dvije plasio samo Bayerna, samo ne oni.
sljivo je napisao/la:Barsa još nije prošla, samo kažem. Ne igraju protiv Podgrmeča.

Mnogi vec unaprijed upisali Barcu u četvrtfinaliste kao da igraju protiv Podgrmeča, a ne aktuelnog prvaka Engleske. Da ne bude opet ona "ražanj spreman, a zec u šumi"

- Romagnoli13
- Kontakt:
Može li City?tuzlak1987 je napisao/la:Daj Juventusu Barcelonu, Reala ili tako nekog, to nasi samaraju na dvije utakmice hladno. Bolje nego igrati sa njima u finalu.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne poznajem ih toliko, prvi put da su neki pravi faktor. Zar su toliko opasni da uzmu LP ove sezone?Romagnoli13 je napisao/la:Može li City?tuzlak1987 je napisao/la:Daj Juventusu Barcelonu, Reala ili tako nekog, to nasi samaraju na dvije utakmice hladno. Bolje nego igrati sa njima u finalu.
Jasta su.
Sve sa Sterlingom i ostalim engleskim ublehama.
Sve sa Sterlingom i ostalim engleskim ublehama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.