Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Samo dokaz koliko je pogrijesio transferom u City, gdje nikad prvo on, a drugo City nije igrao nikakvu bitnu ulogu u LP. Ovo mu je cak i prvi gol u KO-Fazi. Uvijek sam to govorio, ovakve utakmice u LP gdje moze pokazati svoju klasu su mu falile u karijeri, gdje jos vise stojis u centru paznje. Drago mi je da jos nije kasno za to.Vucevich je napisao/la:Prilicno cudno kad razmislis da je ovo prvi put da ce Dzeko igrati u 1/4 finale LSa
Prvi ce igrati sa 32 godineGoalgetter je napisao/la:Samo dokaz koliko je pogrijesio transferom u City, gdje nikad prvo on, a drugo City nije igrao nikakvu bitnu ulogu u LP. Ovo mu je cak i prvi gol u KO-Fazi. Uvijek sam to govorio, ovakve utakmice u LP gdje moze pokazati svoju klasu su mu falile u karijeri, gdje jos vise stojis u centru paznje. Drago mi je da jos nije kasno za to.Vucevich je napisao/la:Prilicno cudno kad razmislis da je ovo prvi put da ce Dzeko igrati u 1/4 finale LSa
Jesi oko, isto kao što smo i ja i ti vidjeli da Roma ulazi u četvrtfinale LPMoggi je napisao/la:jesam li upravo procitao da je neko spojio romu i pobjenicki mentalitet, sestro drzime sestro pascu ti
Roma - Real 100%hz1987 je napisao/la:Pisite parove
Roma-Juve
Liverpool-Man City
Bayern-Sevilja
Barca-Real
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, Cwirek, kakarut, zgembo89 i 38 gostiju.