Stamenkovic-Bez ocene,jedva da je osetio loptu u toku tekme
Lee Ady-Fenomenalno,vec u prvoj tekmi pokazuje da je veliko pojacanje za nas,odlican tajming,odlicna kretnja,sve sto je potrebno za velikog igraca,ako ne bude nekih nezeljenih problema on ce biti nas nositelj u odbrani.
Mihajlovic-Kao i Ady i veoma mi je drago da njih vidim,povreda Djordjevica je dosla u pravo vreme i nadam se da ce ovo i u buducnosti biti stoperski par,ali poznavajuci politiku nove uprave kapiten mora imati mesto u ekipu bez obzira na ostale i na njegovu formu,tako da mislim da ce Rus opet u ekipu.
Tosic-Ne znam da li se neko seca mojih postova pred mec sa Slovanom kada me je jedan forumas ovde ubedjivao da su Tosic i Milovanovic velika pojacanja za Zvezdu,bas me interesuje gde je on sada da mi kaze kako igraju njih dvojica.Vec sam rekao i opet ponavljam,ja Tosicu ne bi dao ni da igra u zeninim spotovima,a ne u ozbiljnoj tekmi.Lik nema centarsut,brzinu,pregled igre,jednostavno nista,za njega je Ignjatijevic licno Patrice Evra,na stoperu je kud i kamo bolji ali nije on vise za profi fudbala.
Paja NInkov-Odlicno prvo poluvreme,drugo malo slabije ali visoka ocena,nekoliko potez kojima je dizao publiku na noge,pogotovo primanje ala Piksi iz najboljih dana,vidi se da kada hoce moze da odigra i da moze da potvrdi svoju klasu.
Milovanovic.Vidi pod Tosic,apsolutna truba od igraca,jedino sto ima je slobodnjak,verovatno sto nemora da ima pregled igre i brzinu za taj manevar,njega sto pre udaljiti iz Ljutice Bogdana.
Kadu-Ponovo greska trenera,mislio sam da ga samo ludi Kratko moze staviti na krilo ali vidim da to i Kristic radi,i laik vidi da ne moze tamo igrati.Njega treba na playa staviti i bice samba na terenu.
Aval ISah-Solidan poprilicno mada bolja je bila partija protiv BSK-a,no u ovakvoj igri Javora on se nije mogao snaci,nije bilo akcija na nasoj polovini te ni ovaj zadnji nije mogao doci do izrazaja.
Vesovic-Kako mi se svideo ovaj momak,no izveo ga je rano Kristic,jos jedna njegova greska u ovoj tekmi,odlicu rolu je imao,precku pogodio i najbolji u prvom delu.
Trifunovic-Veoma los zna on to mnogo bolje,nije postigao gol iz zicer sanse da je tada dao verujem da bi dali bar 3 komada do kraja
Kaludjerovic-Nudi se momak,lepo igra i to se isplatilo u 90.minuti.I on pokazuje da je veliko pojacanje koje sam ja cekao ali i koje je vredelo cekati.
Perovic-Veoma los ne shvatam poentu njegove zamene za Vesovica,igrao je iza spiceva sto on ne igra kvalitetno,daleko je on od prave forme
Jevtic-Za vreme provedeno u igri malo za neki bolji utisak no i on je daleko od prave forme
Koroman-KAda je usao imao sam neki osecaj da ce nesta uspeti pa makar i na silu,imao jednu u najmanju ruku smesnu kontru ali i odlican centarsut za gol.
Na tribinama pa opet negde oko 10000 kasnije i vise kako je odmicala tekma,ali sticem dojam da je opet za sve kriv TV Prenos,da nije njega bilo siguran sam da bi doslo 15000,ali to ce ove godine biti izrazeno jer tri TV kuce prenose ligu i svaki put neko prenosi Zvezdu.
JAvor je eto nekako apsolviran,te tako i druga tekma u BEogradu od 4,sledeca stanica je Banovo Brdo i tekma protiv (polu)raspalog Cukarickog.