FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 14:28

Meni su igraci krivci broj jedan!!
Prvo se njih rijesiti,jer svi oni znaju lopte igrati i imaju neki pedigre,u Antaliji tika taka u Bosni kaka kaka.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 14:35

Mnogo seremo bgm, a nista se ne poduzima. Ova tisina lopovima najvise odgovara :guz:
1946~

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 13 mar 2018, 14:44

ThrillerHz je napisao/la:Mnogo seremo bgm, a nista se ne poduzima. Ova tisina lopovima najvise odgovara :guz:
Sve receno

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 13 mar 2018, 14:47

Kakav bojkot i o kom bojkotu se priča. Ja sam bio pomoćni trener i kad bi neko bojkotovo klupa mu je. Završena priča. U takvim situacijama uprava je u 90 posto situacija iza trenera. Ima slučajeva kad privatne okolnosti sputajavu igrače da daju maksimum. To se rješava razgovorom s trenerima i takvi igrači se nekad ostave izvan da ne bi remetili ekipu dok se situacija ne sredi. Trenerski štab se sastaje redovno i ima brifinge. Ovdje se o nečem drugom radi.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 mar 2018, 14:55

ThrillerHz je napisao/la:Mnogo seremo bgm, a nista se ne poduzima. Ova tisina lopovima najvise odgovara :guz:
Dobro neko napisa neki dan da njima problem predstavlja samo još onih 1000 bolesnika što dolaze. Najsretniji bi bili da nema nikog.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2018, 15:00

Ali relano, sta im se moze?
Tan je jedini koji ih moze smijeniti.
Ici tuci nekoga i prijetiti? Sorry, to je protuzakonito. Vecina nas ima poslove, porodice. Ja prvi nisam spreman na takvo sto.
O nekim stvarima se davno trebalo razmisljati. Cim si klub dao u ruke nekome, odrekao si se svih prava.
Sad si u pat poziciji i sve sto mozemo mi navijaci je ovdje palamuditi.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 mar 2018, 15:01

Laznjak je napisao/la:Sarajevojebordo i evander. Vi ste upravo rekli da su hz placenici od strane uprave da spinuju. Dal je moguce da nakon svega sto su momci uradili vas dva imate obraz i pomosliti na to. Jel vam to treba snimati igrace kako pricaju? Nemojte se hraniti da je spin uprave. Isti su odavno na spisku tjeranja. Samo su hz u qrcu i ne mogu se boriti sa njima.
Upravo tako da bojotuju il da nece namjerno iz ko zna kojih razloga svima ke jasno

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 mar 2018, 15:08

Ja iskreno ne vjerujem u taj bojkot, vjerujem da ima igraca kojima se ne svidjaju Husrefove metode rada i sl.
Al da neko bojkotuje u situaciji gdje cijeloj upravi gori pod nogama, gdje im je evropa pod moranje , cisto sumnjam pogotovo jer od 11 igraca koji nam igraju vecinu su nam doveli Bilalagic i rahmanovic preko sabrine i elvira, tako da im ovi rezultati nimalo ne idu u prilog
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 15:18

Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima ;)
1946~

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2018, 15:19

ThrillerHz je napisao/la:Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima ;)
Ne treba ti to ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 15:20

Evander je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima ;)
Ne treba ti to ;)
Eto ti znas @thriller zavrsi nam to :urnebes:
FK SARAJEVO.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 15:22

Evander je napisao/la:
Ne treba ti to ;)
Vjeruj htio sam im pric, cisto pitat sta se desava, al nesto ne vjerujem da su njih 2 izasta odgovorni, a i ne osjecam se dovoljno kompetentnim da bas ja pitam pitanja, pa mi glupo bilo.
Incidente ikakve pravit je ogromna glupost i ne treba na to ni pomisljat.
1946~

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 mar 2018, 15:26

Ma ne treba to radit ... imal dze Bekica :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 15:28

Ta ce Lelic imam ja vise minuta u Sarajevu od njega :urnebes:
FK SARAJEVO.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 15:30

Inijesta je napisao/la:
Vjeruj kako hoda njih grupica, prepoznah ovu dvojicu, ja sam pregledao sve okolo ne bi li vidio “tetovazu”. Al neema :plac:
1946~

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 mar 2018, 15:32

ThrillerHz je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Vjeruj kako hoda njih grupica, prepoznah ovu dvojicu, ja sam pregledao sve okolo ne bi li vidio “tetovazu”. Al neema :plac:
Njemu mozes noge obje polomiti sve ce ti oprostit samo da tetovaza ostane citava :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 15:34

Ja ne gumo samo dva lika,dva beka Hodzica i Bekica,. :puke: :puke:
FK SARAJEVO.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 15:37

mma_hz je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Ne treba ti to ;)
Eto ti znas @thriller zavrsi nam to :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
1946~

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 13 mar 2018, 15:39

Inijesta je napisao/la:Sta da mi ocekujemo od Tana kad on nije ispunio ni prvobitno obecanje, a to je izgradnja Akademije! Dok je dolazio u klub niko nije govorio da cemo dovoditi mega zvijezde i slicno, svi su govorili pa i Tan sam, da je Balkan vrlo talentovan za fudbal i zato ce se ulagati najvise u Akademiju. Na kraju ispade da i to moramo sami zavrsiti, pa koji ce nam qurac onda u klubu. Imas gazdu milijardera, a sam se moras snalaziti to moze samo kod nas :lol:
Pa kako brate da ti zavrsi akademiju i kamp, kad su nasi klosari triput travu postavljali iznova preko nake firme iz pizde materine iz srbije i placali po cijenama astronomskim[/quote]

Nije istina, trava se samo jednom postavljala a trava kupljena po regularnoj cijeni. To je za jedan teren sa prirodnom travom, drugi se sijao.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 mar 2018, 15:45

Orangina85 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Sta da mi ocekujemo od Tana kad on nije ispunio ni prvobitno obecanje, a to je izgradnja Akademije! Dok je dolazio u klub niko nije govorio da cemo dovoditi mega zvijezde i slicno, svi su govorili pa i Tan sam, da je Balkan vrlo talentovan za fudbal i zato ce se ulagati najvise u Akademiju. Na kraju ispade da i to moramo sami zavrsiti, pa koji ce nam qurac onda u klubu. Imas gazdu milijardera, a sam se moras snalaziti to moze samo kod nas :lol:
Pa kako brate da ti zavrsi akademiju i kamp, kad su nasi klosari triput travu postavljali iznova preko nake firme iz pizde materine iz srbije i placali po cijenama astronomskim
Nije istina, trava se samo jednom postavljala a trava kupljena po regularnoj cijeni. To je za jedan teren sa prirodnom travom, drugi se sijao.[/quote]

Ja sam ovakvu pricu cuo, kao da su troskovi te prve faze bili puno veci nego sto su trebali biti i da je djelimicno i zbog tog sve pbustavljeno, ako fakat imas info da nije istina 100% onda se izvinjavam

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, sekac i 20 gostiju.