FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vala ljudi ako ko zna praviti streamove, nek mi u pp objasni kako se to radi.. jer imam moju tv, pa da napravimo link, ali samo za nas forum..
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nemoj, počeli su ovi iz Telekoma da jure raju.kolezeljovac je napisao/la:Vala ljudi ako ko zna praviti streamove, nek mi u pp objasni kako se to radi.. jer imam moju tv, pa da napravimo link, ali samo za nas forum..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fataju po usernameu jbgkolezeljovac je napisao/la:Vala ljudi ako ko zna praviti streamove, nek mi u pp objasni kako se to radi.. jer imam moju tv, pa da napravimo link, ali samo za nas forum..
Ma preko kartice platite 2km i gledate ko ljudi jbg nije ni puno, posto stream tesko da ce iko napraviti da sebe ne uvali u ****
Raja moze neko ko ima karticu da kupi ovo Moju Tv utakmicu platim mu preko kredita ako nije problem ?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nista ljudi prelazite na MOJA TV, ja sam bio na Telemachu.. je.bi i Real i sve, prebacio sam se na MOJA TV iskljucivo zbog Zelje pa sam rahat ako ne odem na gostovanje
Uglavnom vi koji imate Moja TV ne pravite stram nije vrijedno da odgovarate krivicno radi utakmice, ali eto barem nama koji nemam napisite koji komentar kada traje utakmica, sta se desava i tako to.
- Zeljeznicar -
Šta vam je puno dati 2 KM za prenos? Ja sam kupio prvu protiv Zrinjskog i OK je prenos, standardno slika **** al bolje i to nego ni to, dok sam imao Moju TV navikao sam se na taj nekvalitet
Bolje i to nego da mijenjate operatera samo zbog tog, ako već ne gonite 4 KM mjesečno otprilike su fkt smiješne
@diplomatija
Nema veze što je MasterCard za plaćanje, a za gledanje ne znam ide li preko iPhonea, nisam siguran da imaju app za iOS, ako imaju skini pa vidi, ako ne sigurnije ti je naći kompjuter pa preko njega gledati

@diplomatija
Nema veze što je MasterCard za plaćanje, a za gledanje ne znam ide li preko iPhonea, nisam siguran da imaju app za iOS, ako imaju skini pa vidi, ako ne sigurnije ti je naći kompjuter pa preko njega gledati
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- kolezeljovac
- Kontakt:
Obecavam ako nisam na tekmi ide javljanje, ali moci ce nesto i oko prenosa da se skonta. Pa makar upalio live pa snimao TV ekran....Zenzo je napisao/la:Uglavnom vi koji imate Moja TV ne pravite stram nije vrijedno da odgovarate krivicno radi utakmice, ali eto barem nama koji nemam napisite koji komentar kada traje utakmica, sta se desava i tako to.

Nisam nesto upratio dali moze van BiH da se gleda moja tv? Da se pretplati na utakmicu? Jel imao neko iskustvo sa tim, i ako jeste nek malo objasni, moze i u pp. HVALA.
Forza ZELJO!!!
Forza ZELJO!!!
naravno da mozes...mirza_it je napisao/la:Nisam nesto upratio dali moze van BiH da se gleda moja tv? Da se pretplati na utakmicu? Jel imao neko iskustvo sa tim, i ako jeste nek malo objasni, moze i u pp. HVALA.
Forza ZELJO!!!
registrujes se ovde besplatno: https://www.bhtelecom.ba/webtv_postavke.html
i dan prije tekme, obicno vec mozes da uplatis 2 marke za jednu utakmicu preko kartice... to je sve...
45515
Registrovo sam se prosle sedmice i doslo mi na email da verifikujem sto sam uradio, ali neda mi da udjem nikako na stranicu ukucam pass. Ali sve ponavlja kao isto da nema pass.grbavicka je napisao/la:naravno da mozes...mirza_it je napisao/la:Nisam nesto upratio dali moze van BiH da se gleda moja tv? Da se pretplati na utakmicu? Jel imao neko iskustvo sa tim, i ako jeste nek malo objasni, moze i u pp. HVALA.
Forza ZELJO!!!
registrujes se ovde besplatno: https://www.bhtelecom.ba/webtv_postavke.html
i dan prije tekme, obicno vec mozes da uplatis 2 marke za jednu utakmicu preko kartice... to je sve...
da ne listam moze li ko napisati kad je od prilike izvlacenje kupa
Moze li finale Zeljo Krupa i oni cetvrti?

ŽELJEZNIČAR 1921
Trebalo bi da je sedam dana prije prve utakmice, a ona bi trebala biti 11.04.2018.biceDUPLA je napisao/la:da ne listam moze li ko napisati kad je od prilike izvlacenje kupaMoze li finale Zeljo Krupa i oni cetvrti?
![]()
![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Misliš +13 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Daj Zvijezdu u kupu, jer između dvije utakmice polufinala kupa igramo s pitarima koji se ove sezone mogu samo usrećiti ako nas sjebu za titulu. Protiv Zvijezde bi mogli odmoriti možda neke igrače i onda odmorni natamburat pitare i napraviti korak dalje ka tituli. 

Obzirom da uhljupima visi europa, ocekujem da nam nastimaju lagan zrijeb. Koliko god nas mrzili, toliko vise vole suskice ( koje bi im donijela europa )braco je napisao/la:Daj Zvijezdu u kupu, jer između dvije utakmice polufinala kupa igramo s pitarima koji se ove sezone mogu samo usrećiti ako nas sjebu za titulu. Protiv Zvijezde bi mogli odmoriti možda neke igrače i onda odmorni natamburat pitare i napraviti korak dalje ka tituli.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- svrakino1921
- Kontakt:
TMovac je napisao/la:Obzirom da uhljupima visi europa, ocekujem da nam nastimaju lagan zrijeb. Koliko god nas mrzili, toliko vise vole suskice ( koje bi im donijela europa )braco je napisao/la:Daj Zvijezdu u kupu, jer između dvije utakmice polufinala kupa igramo s pitarima koji se ove sezone mogu samo usrećiti ako nas sjebu za titulu. Protiv Zvijezde bi mogli odmoriti možda neke igrače i onda odmorni natamburat pitare i napraviti korak dalje ka tituli.

Ne bi bilo lose sada Zvijezdu a u finalu koga god od ove dvije ekipe, bez obzira sto mi igramo za cetvtoplasiranog. Pitari igraju kriminalno i eto im Radnika i Krupe za vratom u jedno-dva kola.
Nece biti nimalo laku u kupu sa bilo kime od ove tri ekipe, ali mislim da u dvomecu moramo biti bolji od svakoga.
Nece biti nimalo laku u kupu sa bilo kime od ove tri ekipe, ali mislim da u dvomecu moramo biti bolji od svakoga.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.