Devil je napisao/la:Sto Devil?alan_kardec je napisao/la:![]()
![]()
![]()
tek vidjeh.
@devil se malo preračun`o.
Obannon je pravio anketu.
A i ja tek primetio.
pa kontao sam da si ti postavio anketu pošto @obannona nisam vidio na forumu ne pamtim.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Devil je napisao/la:Sto Devil?alan_kardec je napisao/la:![]()
![]()
![]()
tek vidjeh.
@devil se malo preračun`o.
Obannon je pravio anketu.
A i ja tek primetio.
obannon je napisao/la:Nemam ja mogucnost da promjenim pitanje od pr. sezone nego sam zamolio Admina da to uradi.
Napisao sam mu novo pitanje:"" Da li Zvezda osvaja titulu u sezoni 2010/11 ?" , dok je on to napisao kako vec pise, pa neka se potrudi i promjeni.
A sto se osvajanja titule tice i ove i sledece pa i one tamo sezone ona je nasa
Po cemu je Stanojevic bio dobar trener kada je dolazio?Budimo realni pola Srbije nije ni culo za njega kada je dosao u Partizan(osim pravih zaljubljenika u fudbal poput mene,tebe nekog treceg...)A taj isti Kristic je iste godine polaznik trenerske skole kada i Stanojevic,i ljudi/momci koji su bili sa njima govore da se Kristic isticao kao najbolji polaznik te skole i da je velika trenerska buducnost.Kako nije nista do sada pokazao,upali jednu Dostanicevu tekmu na kompu,a upali na DVD-u u isto vreme drugu sa Kristicem i videces koliki su pomaci tu taktickom smislu.To mozde ne primecujes ti koji ne pratis Zvezdu dovoljno ali razlika je evidentna.Protiv Jagodine jeste sreca pogledala to ne sporim ali je opet na taktickom planu Zvezda odigrala kvalitetnu tekmu.drinin vuk je napisao/la:Po cemu je samo taj Aleksandar dobar trener?Al dobro za nas je cak dobro sto je on ostao na klupi.Pa covjek sa frizurom iz doba Nedveda i kosuljicama do sada apsolutno nije imao ni priliku ali i ono sto je imao nije pokazao nista narocito u promjeni igre Zvezde.Protiv Indjije nije pobjedila njegova taktika vec razlika u kvalitetu,protiv Jagodine sreca je pogledala,tako da pricati o Kristicu kao dobrom,a covjek je dvije utakmice vodio i to utakmice u kojima je individualizam a ne taktika odnijela prevagu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.