Yebala me kladionica i manekeni, ja u manekene vjerujem da mogu stić nekog, puu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hahaha be mogu da vjerujem da ljudi jos vjeruju da je prodaja Tanu dobra stvar za klub .HeraklitMracni je napisao/la:Tan je dao odrijesene ruke , Ihtijarevic i nasi su bili za Husrefa a Ilievski i Malezijci za Nijemca . Jedina Tanova greska je u tome sto je nasim hostlaperima dopustio da rade sta hoce !
Stvarno mislite da je on levat i da se moze krasti . pa Valentina i bordove je postavio da prate svaku marku gdje ide.kengur je napisao/la:Tan sa svojim ljudima.bordobijeli je napisao/la:Ko postavi upravu ??
Kakve to veze ima sa "kradjom" ?
Pa njima je dobro redovna plata ,Tan zadovoljan pri vrhu smo tabele ,fino su poslovali od transfera itd .fks74 je napisao/la:Nervira me zasto svi sute kao pi.ke. Izadji brate i javno reci koji je problem. Tko je uzrok ovog stanja i kurcobolje, ako je tan reci on je, ako su igraci onda to rastjeraj. Picqe sute i za sudjenje. Dosta je sto se nerviram zbog igre, treba me jos i Macic i ostali j.bavati.
To jel laz ja ne znam, znam samo da tako ljudi pricaju kada sjednemo pa ih ja pitam ko navijac a oni mi kao uposlenici kazu.kengur je napisao/la:To je laz.ReufHerco je napisao/la:Ovo je realnost...znam se cesto posvadjati sa uposlenim tamo i oni samo kazu nama je samo bitno sta gazda kaze, jel on zadovoljan ili nije, njemu odgovaramo, nije ovo vise fudbal iz doba Haseta kad se igralo za raju. Ima ljudi tamo koji su navijaci kao i mi i koje pojede ova situacija ali dzaba kad glavnu rijec vode ljudi koji nemaju pojma sta je FK Sarajevo.zagorski je napisao/la:Ma boli njih tuki ba,sve redom!
Plata redovna,nemaju rezultatsku odgovornost prema vlasniku,tušnuli su par juniora,namakli para...ljepota.
Kako ce tan biti zadovoljan, sto smo u vrhu a ne na samom vrhu. Valjda bi bilo vise para i lakse bi prodavao igrace ako si na samom vrhu, ovako ni evropu necemo izboriti.bordobijeli je napisao/la:Pa njima je dobro redovna plata ,Tan zadovoljan pri vrhu smo tabele ,fino su poslovali od transfera itd .fks74 je napisao/la:Nervira me zasto svi sute kao pi.ke. Izadji brate i javno reci koji je problem. Tko je uzrok ovog stanja i kurcobolje, ako je tan reci on je, ako su igraci onda to rastjeraj. Picqe sute i za sudjenje. Dosta je sto se nerviram zbog igre, treba me jos i Macic i ostali j.bavati.
Njima jedino smeta jos 1000 navijaca koji dolaze na tekme ostalo je sve ok .
SJEDNICA?Vratnik10 je napisao/la:Jesu li procurile ikakve informacije sa sjednice?
Suština problema!kenanbrajic je napisao/la:Suština je da, koliko ja mogu razumjeti, Vincent Tan gleda na FK Sarajevo gleda kao jednu kolonu u Excel-u. Ukoliko je broj na dnu te kolone crven, on će nazvati Ken-a, i pitati: "Šta je problem? Đe su pare?" Sve dok je cifra zelena, on neće reagovati. Ako ta cifra bude zelena i još značajno veća nego inače, on će nazvati Ken-a i pitati "Šta se deilo, otkud ovolike pare?"
Uprava FK Sarajevo, radi na tome da ta cifra u Excelu ne bude crvena. Sve je podređeno tome. Na žalost, nisu sposobni napraviti je zeleno-većom (EL, LŠ, Transferi...kako se već zarađuju pare u fudbalu). Sve dok je to tako, svaka titula, svaki kup će biti više slučajnost nego plod planskog rada. Dokle li, kako li...vidjećemo.
Po se rem sebi na njih i na sjedbicu a posebno na igrace,klosati mrtvi jos mi dobro nije od ove lige za prvakavisokohz je napisao/la:SJEDNICA?Vratnik10 je napisao/la:Jesu li procurile ikakve informacije sa sjednice?