NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Znači polufinale bi moglo biti Hou-Mini Golden-Portland 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Znaci cilja se 6. seed. Na Hou i GSW se tesko moze bez Robersona. Spurse bi isto bilo dobro izbjeci. Sa obzirom na tezinu rasporeda tesko da se sta moze kalkulisati, jedan od najtezih u ligi definitivno.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Pa svejedno im 7i ili 8i, Detroit ih stici ne moze, Philly stici nece, bolje odmarat. I Portland jos jednu tekmu da pobjegnu 4om isto ce pocet, Rakete takodjeLillard je napisao/la:Tek sad vidio onaj pas Jamesa![]()
![]()
Ekipe znaju da ionako neće dobit, pa radije odmaraju igrače.nd at 1 a.m. Eastern, the Heat announce that Dwyane Wade and Hassan Whiteside will not play Monday in Portland:
Jones, Jr. (G League) – Out
Wade (Mild Left Hamstring Strain) - Out
Waiters (Left Ankle Surgery) – Out
Walton, Jr. (G League) – Out
Whiteside (Left Hip Pain) - Out
Dobro bi bilo kad bi ovako ostalo na zapadu
- kyrieirving
- Kontakt:
Cavse niko ne moze dobit u plejofu osim goldena.Razlog je jednostavan,imaju 4 vrhunska odbrambena igraca koje rotiraju na njemu i on opet ima 35 poena prosjek sa 55% suta.Sta mislite ko ce ga zaustavit iz toronta i bostona?Ako treba trpat ce im po 50 da ih pobjedi.Sanse ekipa sa istoka protiv klivlenda su iste kao sanse klivlenda protiv goldena.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja, Cavsi će bez poraza doći do velikog finala.
Iskreno, ovakvi Cavsi nisu favoriti ni protiv Bostona, ni protiv Toronta. Po meni, LeBron će ove godine ostati bez velikog finala (zasluženo).

Iskreno, ovakvi Cavsi nisu favoriti ni protiv Bostona, ni protiv Toronta. Po meni, LeBron će ove godine ostati bez velikog finala (zasluženo).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ili Golden u prvoj rundi na San Antonio pa na Portland/Okc. Ili u prvoj rundi na Okc pa u drugoj na San Antonio/Portland. Auu je.bene 2 serijeBrokula je napisao/la:Znači polufinale bi moglo biti Hou-Mini Golden-Portland

- kyrieirving
- Kontakt:
Pred nama je pa cemo da vidimo..Samo da napomenem da je silni Boston gubio po 40 razlike kod kuce u finalu istoka.Monolog je napisao/la:Ma ja, Cavsi će bez poraza doći do velikog finala.![]()
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Pa u prvoj rundi će ili Golden il Hou ili čak oba tima popušit da valja. Ništa od 3-8 mjesta nije definisano, i već odma bi moglo biti klanja. Lajkalemsa je napisao/la:Ili Golden u prvoj rundi na San Antonio pa na Portland/Okc. Ili u prvoj rundi na Okc pa u drugoj na San Antonio/Portland. Auu je.bene 2 serijeBrokula je napisao/la:Znači polufinale bi moglo biti Hou-Mini Golden-Portland

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prosla sezona nea nikakve veze s ovom.kyrieirving je napisao/la:Pred nama je pa cemo da vidimo..Samo da napomenem da je silni Boston gubio po 40 razlike kod kuce u finalu istoka.Monolog je napisao/la:Ma ja, Cavsi će bez poraza doći do velikog finala.![]()
@Brokuoa nea Houston sta popusit igraju sa Denverom ili Utah, Clippe tesko da ce upast slijedi im sad mozda 3 poraza zaredom.
Čuj odmaraju igrače , kakva glupost. Hassan je propustio i prošli meč protiv Wizardsa , a Wade se povrijedio u 3/4 , tako da nikakvo odmaranje ne dolazi u obzir , Wizardsi ispred imaju pobjedu više od Miamija , a Phila ima isto pobjeda kao Miami , ali 2 utakmice manje doduše , tako da se Miami i dalje bori za dobar plasman , sretno večeras i neka bolji pobjedi.Lillard je napisao/la:Tek sad vidio onaj pas Jamesa![]()
![]()
Ekipe znaju da ionako neće dobit, pa radije odmaraju igrače.nd at 1 a.m. Eastern, the Heat announce that Dwyane Wade and Hassan Whiteside will not play Monday in Portland:

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- kyrieirving
- Kontakt:
@alemsa
Nema veze ali ne mogu ih pobjedit ekipe koje nemaju defanzivce koji ce "zaustavit" lerbona.Uostalom ne znam ni ja sto uopste diskutujem o ovom,pred vama je PO koji ce vam pokazat kolko nemate pojma.
Nema veze ali ne mogu ih pobjedit ekipe koje nemaju defanzivce koji ce "zaustavit" lerbona.Uostalom ne znam ni ja sto uopste diskutujem o ovom,pred vama je PO koji ce vam pokazat kolko nemate pojma.
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
protiv bostona nisu favoriti, ali protiv toronta jesu... ipak raptorsi imaju dva ovjekovjecena chokera u playoffuMonolog je napisao/la:Ma ja, Cavsi će bez poraza doći do velikog finala.![]()

a sta cemo ako cavsi ispadnu? hoces li onda javno napisati da nemas pojma o kosarci?kyrieirving je napisao/la:@alemsa
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Sarkazam alertMaestro^^ je napisao/la:Čuj odmaraju igrače , kakva glupost. Hassan je propustio i prošli meč protiv Wizardsa , a Wade se povrijedio u 3/4 , tako da nikakvo odmaranje ne dolazi u obzir , Wizardsi ispred imaju pobjedu više od Miamija , a Phila ima isto pobjeda kao Miami , ali 2 utakmice manje doduše , tako da se Miami i dalje bori za dobar plasman , sretno večeras i neka bolji pobjedi.Lillard je napisao/la:Tek sad vidio onaj pas Jamesa![]()
![]()

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Već pomislih da ti je ovaj streak udario u glavu , normala sve.Lillard je napisao/la:
Sarkazam alert

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma ne ulazim u to, LeBron je favorit dok se ne dokaze suprotno, mada ako je ikad postojala sansa da ga neko skine s istoka otkako je zasjeo sa Miami, onda je to ove godine, ali ne bitno, sve sto sam ti rekao je da proshla sezona nea apsolutno nikakve veze s ovom, sto je cinjenica, niti su Cavsi ista ekipa, niti je Boston ista ekipa, tako da 40 razlike u Bostonu proshle sezone, nea apsolutno nikakvo znacenje.kyrieirving je napisao/la:@alemsa
Ne znam chemu potreba za takvim odgovorom, ali haj.
kakva zabluda oko klivlenda. Niti le bron vise moze igrati 45 minuta na obe strane parketa, niti vise ima irvinga. Oni da nesto cuvaju James ne bi igrao 40minuta svaku vecer. lets get real. I dalje su prvi favoriti da izadju sa istoka ali nikakvo iznenadjenje nece bit ako ih neko klepi, posebno bez prednosti domaceg terena
- kyrieirving
- Kontakt:
[/quote]a sta cemo ako cavsi ispadnu? hoces li onda javno napisati da nemas pojma o kosarci?[/quote]
Hocu,al sanse da se to desi su ravne nuli
Hocu,al sanse da se to desi su ravne nuli
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.