FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 mar 2018, 10:44

Da stvar bude gora, ako kone uzmu kup, mi ćemo imati uspješnu sezonu i ovi u klubu će se ponositi bez obzira što će do kraja na svakoj utakmici biti ispod 3000 navijača a sve "jače" utakmice i derbiji..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2018, 10:51

Evander je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Evander je napisao/la:Najgora varijanta bi bila da nekako na guzzove izborimo tu Europu i da sve ostane isto. BIlo bi ono "ostavarili smo cilj, slijedece sezone pokusat cemo doci do trofeja".
A na kraju ce se upravo ovo i desiti.
Ja opet imam filing da ce Krupa uzeti KUP,tako da cemo tesko do EL ove godine.
Nije nemoguce. Mislim da su oni dali utakmice u prvenstvu, da ovi njima vrate kup, ako bude trebalo.
Meni sve mirise na taj scenario.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 mar 2018, 10:58

Ma ne budite smiješni za kup, kone nisu ništa osvojili godinama i sad da riskiraju, ne znaci njima nista 6 bodova protiv Krupe u ligi..

Al sjećate se kako je većina pravdala nase ispadanje iz kupa sa pricom da je i bolje, bit cemo odmorni dok ce drugi bit umorni, kako smo u prednosti itd.. :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 12 mar 2018, 11:05

BordoSarajevo je napisao/la:Ma ne budite smiješni za kup, kone nisu ništa osvojili godinama i sad da riskiraju, ne znaci njima nista 6 bodova protiv Krupe u ligi..

Al sjećate se kako je većina pravdala nase ispadanje iz kupa sa pricom da je i bolje, bit cemo odmorni dok ce drugi bit umorni, kako smo u prednosti itd.. :mrgreen:
Meni sinoc drug govori ma ovo je najbolje, svakako nam je titula daleko, ispali iz kupa, odmorimo ovu evropu, dovedemo beton igrace, zeljo, siroki i zrinjski pocetak sezone umorni od evropskih utakmica, tu napravimo zalihu i lagano titula bez srkleta. Raja su bolesna pa i u najgoroj situaciji se hvataju za neku slamku, tako i oni sto su govorili za kup.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 mar 2018, 11:15

U zadnjih 5 utakmica imamo 5 bodova hehe
Recimo GOSK ima u zadnjih 5 utakmica 8 bodova, svaka cast upravo :bow:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 mar 2018, 11:18

Nije problem da ostane Husref. Neka ga sto godina. Ali onda mora promijeniti pristup; daj vise sansu mladjim igracima, daj klupiraj Sarica, Krstu, Bekica/Hodzica. De nauci te igrace necemu, kakvoj akciji, dupli pas, kretanje itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 12 mar 2018, 11:19

Husref Musemic jedan je od nas ! Uprava napolje !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 mar 2018, 11:20

Probudio sam se,trazim vijesti sta je falilo terenu jucer,zasto nam nedaju da igramo taj najljepsi fudbal u drzavi. Jos uvijek nemogu da nadjem nista. :cry:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 12 mar 2018, 11:22

Evander je napisao/la:Najgora varijanta bi bila da nekako na guzzove izborimo tu Europu i da sve ostane isto. BIlo bi ono "ostavarili smo cilj, slijedece sezone pokusat cemo doci do trofeja".
A na kraju ce se upravo ovo i desiti.
Iako glupo zvuci, nadam se upravo debaklu ne bi li se neke stvari pomakle s mrtve tacke. Siroki je igrao LZO pa su se vratili mnogo bolji i konsolidovaniji nakon te sezone.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 12 mar 2018, 11:24

ElCartel11 je napisao/la:U zadnjih 5 utakmica imamo 5 bodova hehe
Proljetni dio
1. Željkan 12
2. Zrinjski 11
3. Široki 10
4. Radnik 9
5. GOŠK 8
6. Mladost 7
7. Sloboda 7
8. Sarajevo 5
9. Krupa 4
10. Čelik 4
11. Borac 3
12. Vitez 1

:tokralju:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 mar 2018, 11:34

jel Husref otisao ? :geek:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 mar 2018, 11:48

„Pritisak? Pa ovo je samo nogometna utakmica. Kad ne znaš kako da prehraniš djecu, to je pritisak."

Za ove nase picke!
1946~

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 mar 2018, 11:50

Memara je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:U zadnjih 5 utakmica imamo 5 bodova hehe
Proljetni dio
1. Željkan 12
2. Zrinjski 11
3. Široki 10
4. Radnik 9
5. GOŠK 8
6. Mladost 7
7. Sloboda 7
8. Sarajevo 5
9. Krupa 4
10. Čelik 4
11. Borac 3
12. Vitez 1

:tokralju:
Kad vidim da neko na ovoj temi napiše "željkan" dođe mi da povratim. Šta im to tepate yebo vas oni?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 mar 2018, 11:54

miky_hz je napisao/la:Probudio sam se,trazim vijesti sta je falilo terenu jucer,zasto nam nedaju da igramo taj najljepsi fudbal u drzavi. Jos uvijek nemogu da nadjem nista. :cry:
Što je najgore, osim one izjave trenera posle utakmice nema ništa drugo. Ne znam jel bila presica nakon utakmice ikako ili naši nisu htjeli prisustvovati, ko fol ljuti zbog njihovog gola, ko biva eto iz ofsajda je postinut. Prije da nije nego da jeste.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 mar 2018, 12:10

miky_hz je napisao/la:Probudio sam se,trazim vijesti sta je falilo terenu jucer,zasto nam nedaju da igramo taj najljepsi fudbal u drzavi. Jos uvijek nemogu da nadjem nista. :cry:
Garant će se oglasiti po pitanju suđenja i na taj način zataškati katastrofalnu partiju.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 12 mar 2018, 12:16

Evo ovako kroz ova četiri dijela da prođem malo.

Uprava FK Sarajevo

Hitno ovo rastjerati. Možda ne sve ljude iz Uprave, ko zna šta ko tačno radi, previše su zatvoreni prema javnosti, nemaju nikakvu komunikaciju s navijačima i to je isto jedan veliki minus, ali veliku večinu iz trenutne Uprave bi volio vidjeti van kluba. Njihov posao je da naprave viziju Kluba za narednih 5-10 godina i da se drže toga. Da nađu sportskog direktora koji će se brinuti za sportske rezultate jer to nije njihov posao. Njihov posao je da obezbjede Klubu normalno funkcionisanje. Ako ti ne mogu uraditi, a pokazali su da ne mogu, onda trebaju napustiti Klub. Evropa za FK Sarajevo nije ništa specijalno. Zna se šta je uspješna sezona, a treća i četvrta mjesta to sigurno nisu.

Prvi tim i trener

Prvi tim ima nekoliko solidnih igrača koji bi se mogli zadržati za narednu sezonu, a lagano priliku pružati mlađim igračima. Kad kažem mlađim igračima pružiti priliku mislim da u jednoj sezoni 3-4 mlada igrača iz našeg pogona dobiju super minutažu, a ne da na terenu bude 11 mladih igrača k'o što neki lupaju na zvaničnoj stranici. Stranci koji bi dolazili bi morali imati kvalitet za prvih 11 jer nema mi logike dovesti stranca koji će zauzimati mjesto, imati sigurno visoki platu i sjediti na klupi. Nisam za smjenu trenera sad devet kola prije kraja mislim da bi to sve na još gore izašlo.

Akademija i olmadinski pogon

Imamo odličnu Akademiju i omladinski pogon, kao i uslove za njihovo napredovanje. Potvrda ovome su i tabele mlađih selekcija gdje su selekcije našeg kluba na svakoj tabeli na prvom mjestu. U svakoj reprezentaciji mlađoj ili imamo najviše igrača ili smo među timovima koji imaju najviše igrača. Tako da što se tiče trenera u Akademiji možda nisu fantastični ali jesu solidni dok ljudi postižu rezultate i problem je kada dođe do prelaska u seniorski fudbal. Naravno da od 150-200 dječaka koji su npr. možda u Akademiji neće svi uspjeti, neće svi ni dobiti priliku u prvom timu to je logično, ali mora biti barem 2-3 igrača koja će svake sezone iskočiti iz ove Akademije i s njima treba znati raditi i pružiti im priliku u prvom timu pa nek se pokažu.

PR i marketing

Nije loše ovo što rade imaju nekad nekih finih ideja, ali mora to biti još malo bolje. YouTube kanal bi se mogao još bolje urediti i redovnije izbacivati neki dobar materijal. Ipak nije to toliko loše jer i rad ovog dijela službe puno zavisi od sportskog rezultata kojeg par sezona nema.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2018, 12:37

Husrefa jako cijenim ali u ovoj situaciji je veliki krivac ,nista nije napravio s timom . katastrofa igra katastrofa rezultati . ako poredimo proslu godinu puno bolje smo izgledali dobijali derby ,nesretno kup izgubili ali igrali smo stvarali sanse ,nije bilo srece more promaseni sansi i penala . Čala gospodin

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 12 mar 2018, 12:50

Prizemljit na klupu ove nase lavove i dat ovoj djeci nek igraju do kraja sezone. I ako izgube sve tekme bar ce srce ostavit na terenu i bit spremni. S ovom ekipom kakva je sad ja nemam ocekivanja.

https://www.fksarajevo.ba/bs/omladinski ... dnika/4431

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 mar 2018, 12:53

Vratnik10 je napisao/la:Prizemljit na klupu ove nase lavove i dat ovoj djeci nek igraju do kraja sezone. I ako izgube sve tekme bar ce srce ostavit na terenu i bit spremni. S ovom ekipom kakva je sad ja nemam ocekivanja.

https://www.fksarajevo.ba/bs/omladinski ... dnika/4431
Halo momak kakva djeca, treba zbog njih da Saric ode nespreman i van forme u novi klub na ljeto?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 mar 2018, 13:03

Još se niko nije oglasio da kaže ko je kriv? Još se niko nije oglasio povodom sudjenja? Valjda još nisu ustali, duše drage jučer imale stresan dan, pa valja odmoriti malo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Lecler, Zagor i 44 gosta.