i ne prenosi loptu igrac navalnih, kako Boro kaze, nego golman sirokogEvolve je napisao/la:Zivota ti Bore i komedije, on sa Centralne kamere vidi da je bio offside Menala protiv Krupe, sta kaze, "jasno se vidi".![]()
Ovo drugo cini se cisti offside za pogodak, iako lopta ide u mrezu i bio bi gol, ali je bio offside.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Volim te Bosno!!!
- Evolve
- Kontakt:
Pa gdje je tebi obraz poslje Goska i evo Borca prije par kola?? Nema nikakva smisla prstom upirati... Offside protiv Sarajeva je bio, totalno nepotrebno nas napadc igra glavom gdje lopta ide u mrezu 100%, a protiv Krupe, moze Boro valjat koliko hoce, ali nema jeb.ene sanse da se vidi ona situacija 1/1 bez kamere u ravnini.FaustinoAsprilla je napisao/la:u dva kola dva neregularna gola dajete i opet imas obraza o nekoj utakmici od prije godinu danabrig je napisao/la:Najveća lakrdija je bila kup utakmica Zeljo-Siroki iz prosle, a iz ove Gosk-Siroki gdje je Siroki ostecen i s koje su snimci obisli regiju,i
NK Široki Brijeg
Kod nas ti je skoro sve najbolje: najbolji derbiji, najbolji preokreti, najbolje sudacke lakrdije, najbolji teren itd itd samo pitari nikako da prodju solidno a kamoli najbolje...tuzlak1987 je napisao/la:Kako sam upratio kod vas na terenu najbolje utakmice budu, svako moze odigrati sta zeli ako mu se igra naravno.Evolve je napisao/la:Sudije u BiH su na nivou terena u BiH.
Prvo, gol protiv Krupe nema sanse iz one pozicije procjeniti da li je ofsajd ili ne 100%. Drugo, ofsajd jest jucer bio, ne treba mi Boro govorit i potvrđivat, vidilo se odmah. Treće, pričam o utakmicama gdje se glavni sudac izblamirao bas. To sto sam spomenuo Zrinjski i sto tebe odmah dira je drugo, al je cinjenica da je blamaza glavnog suca. Kao i u ove ostale dvije utakmice sto sam naveo.FaustinoAsprilla je napisao/la:u dva kola dva neregularna gola dajete i opet imas obraza o nekoj utakmici od prije godinu danabrig je napisao/la:Najveća lakrdija je bila kup utakmica Zeljo-Siroki iz prosle, a iz ove Gosk-Siroki gdje je Siroki ostecen i s koje su snimci obisli regiju,i
A htio sam samo reć koji je smisao toga? Svako kolo suci u glavnoj ulozi. Trebaju promjene drasticne da ovo krene naprijed inace ostaje ovaj cirkus ili cak pada na jos nize grane
Evolve je napisao/la:Pa gdje je tebi obraz poslje Goska i evo Borca prije par kola?? Nema nikakva smisla prstom upirati... Offside protiv Sarajeva je bio, totalno nepotrebno nas napadc igra glavom gdje lopta ide u mrezu 100%, a protiv Krupe, moze Boro valjat koliko hoce, ali nema jeb.ene sanse da se vidi ona situacija 1/1 bez kamere u ravnini.FaustinoAsprilla je napisao/la:u dva kola dva neregularna gola dajete i opet imas obraza o nekoj utakmici od prije godinu danabrig je napisao/la:Najveća lakrdija je bila kup utakmica Zeljo-Siroki iz prosle, a iz ove Gosk-Siroki gdje je Siroki ostecen i s koje su snimci obisli regiju,i
Kako misliš da ti je potrebna kamera u ravnini?
Ili ne znaš pravilo ofsajda ili bezveze samo zakuhavaš?
Ne može biti da nije bio ofsajd, jer je posljednji igrač odbrane bio igrač i bio je sam iza leđa golmana, što je po automatizmu ofsajd, jel' tako?
Možete ovdje naglabati koliko god želite, ali činjenica je da su sudijske greške u 90% slučajeva namjerne. Sad kad bi izvlačili statistiku, došli bi do zaključka da su sudije najviše griješile na utakmicama HŠK-a i Briga. Samo se sjetite kako je HŠK osvojio titulu u posljednjem kolu prošle sezone, pa onaj pad Kajkuta je bio ravan pogađanju snajpera sa Vraca, a niko ga nije ni dohvatio.
Na stranu i ta njamještanja, ali mene zanima šta mi to gledamo od fudbala na terenu, evo pitanje za sve ljubitelje blatnjavih igara, volio bih stvarno čuti zbog čega se ide na utakmice?
- Evolve
- Kontakt:
Nego kako ću gledati jel bio ako nema kamere u ravnini ??? Da gledam ko Boro majstor sa centralne kamere, pa eto bio je "jasno se vidi", čuvena Borina... Nisam rekao jel bio ili nije, rekao sam da nema šanse da se ova situacija sa 100% kaže da je bio offside bez kamere u ravnini ? Šta ti nije jasno, da crtam ?Egzircir je napisao/la:
Ne može biti da nije bio ofsajd, jer je posljednji igrač odbrane bio igrač i bio je sam iza leđa golmana, što je po automatizmu ofsajd, jel' tako?
Možete ovdje naglabati koliko god želite, ali činjenica je da su sudijske greške u 90% slučajeva namjerne. Sad kad bi izvlačili statistiku, došli bi do zaključka da su sudije najviše griješile na utakmicama HŠK-a i Briga. Samo se sjetite kako je HŠK osvojio titulu u posljednjem kolu prošle sezone, pa onaj pad Kajkuta je bio ravan pogađanju snajpera sa Vraca, a niko ga nije ni dohvatio.
Na stranu i ta njamještanja, ali mene zanima šta mi to gledamo od fudbala na terenu, evo pitanje za sve ljubitelje blatnjavih igara, volio bih stvarno čuti zbog čega se ide na utakmice?
NK Široki Brijeg
Da li je moguće da Ti ne vidiš da je ono ofsajd? Reci samo da se zajbvaš i neću više ovo ni spomenuti.Evolve je napisao/la:Nego kako ću gledati jel bio ako nema kamere u ravnini ??? Da gledam ko Boro majstor sa centralne kamere, pa eto bio je "jasno se vidi", čuvena Borina... Nisam rekao jel bio ili nije, rekao sam da nema šanse da se ova situacija sa 100% kaže da je bio offside bez kamere u ravnini ? Šta ti nije jasno, da crtam ?Egzircir je napisao/la:
Onog dana kada počnemo i svoje postupke kritikovati, tada ćemo izaći na zelenu granu, a do tada...
E čuj da mi crta, svašta...
- Evolve
- Kontakt:
Pa nebi pisao ovo što pišem da vidim u 3pm... Nemam nikakvih problema priznati da je ako je, isto što sam napisao za sinoćnju utakmicu, kad je je zivota ti. Neželim nikakve poklone od ljudi u "žutom" bili oni svjesni ili ne, ni boda.Egzircir je napisao/la:Da li je moguće da Ti ne vidiš da je ono ofsajd? Reci samo da se zajbvaš i neću više ovo ni spomenuti.Evolve je napisao/la:Nego kako ću gledati jel bio ako nema kamere u ravnini ??? Da gledam ko Boro majstor sa centralne kamere, pa eto bio je "jasno se vidi", čuvena Borina... Nisam rekao jel bio ili nije, rekao sam da nema šanse da se ova situacija sa 100% kaže da je bio offside bez kamere u ravnini ? Šta ti nije jasno, da crtam ?Egzircir je napisao/la:
Onog dana kada počnemo i svoje postupke kritikovati, tada ćemo izaći na zelenu granu, a do tada...
E čuj da mi crta, svašta...
NK Široki Brijeg
Najveca lakrdija je Siroki Zeljo 2015, kada su crtane linije koje nemaju veze sa mozgom. Ono je bila klasicna pljacka, od crvenog do ofsajda.brig je napisao/la:Najveća lakrdija je bila kup utakmica Zeljo-Siroki iz prosle, a iz ove Gosk-Siroki gdje je Siroki ostecen i s koje su snimci obisli regiju, te Zrinjski-Gosk nedavno gdje je Gosk ostecen.
Koji je smisao toga vise? Kojeg vraga ulagat, trenirat i igrat?
Ovdje se svatko smije svakome i komentira a svaka ekipa je realno i zakinuta i pogurana u nekim utakmicama.
Treba poraditi na svemu ako se misli dalje, napredovat i napravit neki iskorak. Od udruzenja ligasa, smanjivanja na ligu 10, poboljsanja infrastrukture, reorganizacija sudackih komisija i sudaca, rijesit ovo sranje sa prijenosima, sredit drugu ligu...
Do tad ovo ostaje cirkus i opet ce na ljeto bit Europa max 1 pretkolo proci
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Svaki protivnički igrač koji se nalazi iza golmana je u ofsajdu... Jednostavno pravilo, da ne moze biti jednostavnije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nije tačno. Katolicentrizam ima druga pravila.Pantelija je napisao/la:Svaki protivnički igrač koji se nalazi iza golmana je u ofsajdu... Jednostavno pravilo, da ne moze biti jednostavnije
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kakve smo sreće da se uvede VAR, Boro bi bio VAR
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
meni se čini da ti baš ne znaš pravilo ofsajda, za ofsajd je bitan predposlednji igrač, i u 99% slučajeva to je igrač, ali je u ovom slučaju ulogu predposljenjeg igrača preuzeo vratar širokog!Evolve je napisao/la:FaustinoAsprilla je napisao/la:Pa gdje je tebi obraz poslje Goska i evo Borca prije par kola?? Nema nikakva smisla prstom upirati... Offside protiv Sarajeva je bio, totalno nepotrebno nas napadc igra glavom gdje lopta ide u mrezu 100%, a protiv Krupe, moze Boro valjat koliko hoce, ali nema jeb.ene sanse da se vidi ona situacija 1/1 bez kamere u ravnini.brig je napisao/la:u dva kola dva neregularna gola dajete i opet imas obraza o nekoj utakmici od prije godinu dana
Zadnja izmjena: xavi26, dana/u 12 mar 2018, 10:14, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Bosno!!!
- Evolve
- Kontakt:
Onda bi bio "BAR" - "Boro assistant referees".Penaltiky je napisao/la:Kakve smo sreće da se uvede VAR, Boro bi bio VAR
NK Široki Brijeg
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
kad sam ja kukao što nas se oštetilo ? znam da će nas prije ili kasnije zadesit takva situacija isto kao i sve druge . samo vi non stop o nekoj nepravdi prema nkšb koji je vjerojatno najprotežiraniji klub na pecari od postanka zajedničke lige . nije bezveze domaća statistika takva kakva jeste , niste vi igrački toliko dominantniEvolve je napisao/la:Pa gdje je tebi obraz poslje Goska i evo Borca prije par kola?? Nema nikakva smisla prstom upirati... Offside protiv Sarajeva je bio, totalno nepotrebno nas napadc igra glavom gdje lopta ide u mrezu 100%, a protiv Krupe, moze Boro valjat koliko hoce, ali nema jeb.ene sanse da se vidi ona situacija 1/1 bez kamere u ravnini.FaustinoAsprilla je napisao/la:u dva kola dva neregularna gola dajete i opet imas obraza o nekoj utakmici od prije godinu danabrig je napisao/la:Najveća lakrdija je bila kup utakmica Zeljo-Siroki iz prosle, a iz ove Gosk-Siroki gdje je Siroki ostecen i s koje su snimci obisli regiju,i
btw očito je da i pravila ne znaš pa neću s tobom dalje .
nije tačno. igrač nije u ofsajdu ako su bar dva člana protivničke ekipe bliži gol-liniji od njega. igrač nije u ofsajdu kad je "iza leđa golmana", ako postoje druga dva protivnička igrača koji su bliži gol-liniji.Pantelija je napisao/la:Svaki protivnički igrač koji se nalazi iza golmana je u ofsajdu... Jednostavno pravilo, da ne moze biti jednostavnije
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Vracas se 3 godine nazad. Onda bi i ja mogao spominjati lakrdiju Tičića Široki-Travnik 2:2, Široki -Zrinjski 3:4, lakrdiju Željo-Krupa penal 1m od 16m koji vam je Obradović svirao. A prosle sezone su suci najvise kaznjavani radi Zelje itd itdbhsport je napisao/la:Najveca lakrdija je Siroki Zeljo 2015, kada su crtane linije koje nemaju veze sa mozgom. Ono je bila klasicna pljacka, od crvenog do ofsajda.brig je napisao/la:Najveća lakrdija je bila kup utakmica Zeljo-Siroki iz prosle, a iz ove Gosk-Siroki gdje je Siroki ostecen i s koje su snimci obisli regiju, te Zrinjski-Gosk nedavno gdje je Gosk ostecen.
Koji je smisao toga vise? Kojeg vraga ulagat, trenirat i igrat?
Ovdje se svatko smije svakome i komentira a svaka ekipa je realno i zakinuta i pogurana u nekim utakmicama.
Treba poraditi na svemu ako se misli dalje, napredovat i napravit neki iskorak. Od udruzenja ligasa, smanjivanja na ligu 10, poboljsanja infrastrukture, reorganizacija sudackih komisija i sudaca, rijesit ovo sranje sa prijenosima, sredit drugu ligu...
Do tad ovo ostaje cirkus i opet ce na ljeto bit Europa max 1 pretkolo proci
Činjenica je da je svaki klub oštećivan ali i poguran. Svako kolo najveća se rasprava vodi oko sudaca. To nema smisla.
A jucer je bio ofsajd gol Širokog. Realno. Iako je lopta vec ulazila u gol i ne znam zasto je uopce Bagarić zakucava u mrezu nepotrebno
P.s. Ovo sam i ranije pisao i opet cu. Imao sam priliku gledati 3D analizu situacije tog ofsajda koji spominjes i bio je ofsajd. Cisto da znas.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
da dodam : nikad nisam sporio da je željo oštećen protiv nas lani po onom pljusku (nepostojeći penal , svjedno su nas dobili ) , da je gošk sad oštećen ( dva nepostojeća penala ) , da je vjerojatno mladost lani oštećena za jedan gol . To sam sve ovdje napisao .
isto tako lani ni jednom nije bilo spora da smo oštećeni u LZP protiv želje (penal na mešanoviću ), nakon što se pojavila druga snimka (mislim od saveza ali nisam siguran ) iz bijeljine lani , evidentan penal na kajukutu (guranje s leđa ) i čista pobjeda zrinjskog pa nek piše ko šta hoće .
ne spominje se utakmica sad u kaknju , gdje smo oštećeni brutalno , eto nije bodovne štete bilo pa 'nije ni bitno ', ova utakmica s radnikom ...
Hoću reći, glupo je plakat kad se zna da očito svi rade sa sucima , u određenom periodu malo manje , u drugom malo više pa ko koga prevari .
isto tako lani ni jednom nije bilo spora da smo oštećeni u LZP protiv želje (penal na mešanoviću ), nakon što se pojavila druga snimka (mislim od saveza ali nisam siguran ) iz bijeljine lani , evidentan penal na kajukutu (guranje s leđa ) i čista pobjeda zrinjskog pa nek piše ko šta hoće .
ne spominje se utakmica sad u kaknju , gdje smo oštećeni brutalno , eto nije bodovne štete bilo pa 'nije ni bitno ', ova utakmica s radnikom ...
Hoću reći, glupo je plakat kad se zna da očito svi rade sa sucima , u određenom periodu malo manje , u drugom malo više pa ko koga prevari .
- Evolve
- Kontakt:
Kakve hebene veze ima ako klub ukaže na pogreške koje su se desile greškom sudije, namjernom ili ne namjerno? Šta bi trebali svi šutiti? Ti si nešto bolji ako šutiš jel tako ? Ne šute vellikani europe kad im se nepravda nanese, zašto bi mi i puno manji klubovi pogotovo u ovoj zagađenoj ligi šutili ? pfftFaustinoAsprilla je napisao/la: kad sam ja kukao što nas se oštetilo ? znam da će nas prije ili kasnije zadesit takva situacija isto kao i sve druge . samo vi non stop o nekoj nepravdi prema nkšb koji je vjerojatno najprotežiraniji klub na pecari od postanka zajedničke lige . nije bezveze domaća statistika takva kakva jeste , niste vi igrački toliko dominantni
btw očito je da i pravila ne znaš pa neću s tobom dalje .
Neću dalje da ulazim u priču. poz
NK Široki Brijeg
ne pratim utakmice lige za prvaka, toga sam se vec zasitio. Po meni ispadaju ili celik ili sloboda
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.