FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 11 mar 2018, 22:36

Jedno je sigurno, skaut ostaje i nakon sto Husrefa otjeraju :kafa:

Sreca pa sam bio na putu. Ovo Sarajevo se vise ne moze pratiti ni na tekstualnom prijenosu.
Sto onomad rece moj jedan jaran "ne mogu vise da pratim Sarajevo, tukne mi na nazadluk".

P.S. Sto se bojkota tice, on odavno traje, samo nije ozvanicen. Do kraja prvenstva ni na jednoj utakmici nece biti 3000 ljudi.

High

Post Postao/la High » 11 mar 2018, 22:36

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 mar 2018, 22:49

AlfredNobel je napisao/la:Neću ništa sad previše o Upravi, timu i Husrefu, pošto svi oni imaju udio u ovom stanju kakvom jeste. Samo bi ovim putem da spomenem mame onom Velkoskom i Hodžiću. Znam da su svi oni krivi, ali ja onu dvojicu muflona ne mogu organski podnijeti.

Uprava ima dosta grešaka, previše. Tim raspadnut totalno, a Husref isto ima grešaka od početka ovog drugog dijela prvenstva. Ne mogu da pojmim neke stvari oko sastava i samog vođenja ekipe, ali najviše mi ide na živce što nemaju samokritičnosti, nego govore neke otrcane i izlizane floskule. Toliko.
Vjeruj nisam za nasilje ni u kojem scenariju ali onoga tetoviranog bolikurca dušana bih volio izmlatiti nego išta na svijetu, tačno se vidi koliko njega boli **** za sve, samo neka je plata redovna! :puke:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 mar 2018, 22:59

Mi smo zalutali u ligu za prvaka... ne vidim protiv koga bi mogli upisati pobjedu
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 mar 2018, 23:04

ThrillerHz je napisao/la:Mi smo zalutali u ligu za prvaka... ne vidim protiv koga bi mogli upisati pobjedu
Ma uzet ćemo par nebitnih pobjeda, probati bar po bod na Koševu uzeti protiv Zrinjskog i pogani!
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 mar 2018, 23:06

Sve je truhlo, sve je kancerogeno, sve smrdi.
Svi su krivi, od uprave, od trenera, stručnog štaba pa do igrača.
Mjenjalo se do sada kada ne ide, mjenjali se igrači, mjenjali se treneri - nije donosilo rezultata, ili je isto, ili je gore.

Na redu je da se mjenja uprava - komplet od prvog do zadnjeg, od board direktora, do onih u marketingu pa do čistačice pa tek onda ostalo.
Ovo do sada što su uradili je za batine, prvo ih namarisat dobro pa tek onda da odu, miran odlazak zaslužili nisu nakon svega.
Obzirom na naš mentalitet, dugu pauzu, brzo smo zaboravili sve njihove laži, lopovluk, nemoral, bezobrazluk, neznanje, nesposobnost, omalovažavanje i ostalo.

SVE PARE OD KLUBA DA BOG DA TROŠILI NA LIJEKOVE, YEBEM LI VAM SVE NAJMILIJE, NEZNALICE! ODLAZITE, SVI!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 mar 2018, 23:12

Tako je, kontinuirano nas ****, fukso tuzlanska!!

https://www.fksarajevo.ba/bs/intervjui/ ... spjeh/3571
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 mar 2018, 23:17

joker90 je napisao/la:Tako je, kontinuirano nas ****, fukso tuzlanska!!

Nepismenija od 80% forumaša na ovoj temi a lafo obrazovala se van države a maternji jezik ne zna, i ona nam jedna od glavnih u klubu.
FK Sarajevo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 mar 2018, 23:20

BordoSarajevo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Tako je, kontinuirano nas ****, fukso tuzlanska!!

Nepismenija od 80% forumaša na ovoj temi a lafo obrazovala se van države a maternji jezik ne zna, i ona nam jedna od glavnih u klubu.
Cura kad progovori @High i drugi profesori bosanskog dobiju rak ušiju.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 11 mar 2018, 23:36

S malim rizikom da ispadnem dosadan, imal iko ikakvu statistiku jel se ikad odigrala neka utakmica da je jedan tim (ko mi danas/večeras) imo 0 šutova u okvir gola za 90 minuta? Ja još ne mogu da shvatim.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 mar 2018, 23:49

Ne znam sto se brinete, gora je blamaza izaci u Evropu pa da nas opet izbace Moldavci, samo sto bi sad sa nama jednake sanse imale i ekipe iz San Marina, Andore, Farskih otoka itd... Moldavci su vec jedna druga dimenzija naspram nas. Ionako ne smijem na ulicu izac više, mrtve im **** !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 mar 2018, 00:02

Argument za ostanak Husrefa: Vidi se kako mu je krivo, nervira se, vise se krece po liniji neko Velkoski na terenu itd itd... Pa ko dade tom Velkoskom kapitensku, ko ga stavi da igra, ko nam odedjuje sastav?!
Btw, sto se tice nerviranja i sutanja stolica, 96 % nas ovdje zasluzuje trenersku fotelju FKS.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 mar 2018, 00:03

Vratnik10 je napisao/la:S malim rizikom da ispadnem dosadan, imal iko ikakvu statistiku jel se ikad odigrala neka utakmica da je jedan tim (ko mi danas/večeras) imo 0 šutova u okvir gola za 90 minuta? Ja još ne mogu da shvatim.
Jeste Željo protiv Viteza na Grbavici i ljudi sebi gool zabiše i oni pobijediše.
Sarajevo ljubavi moja!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 12 mar 2018, 00:04

Vratnik10 je napisao/la:S malim rizikom da ispadnem dosadan, imal iko ikakvu statistiku jel se ikad odigrala neka utakmica da je jedan tim (ko mi danas/večeras) imo 0 šutova u okvir gola za 90 minuta? Ja još ne mogu da shvatim.
Jeste Granada, kada su dobili Reala rezultatom 1-0 imali su ukupno 0 šuteva na go.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 12 mar 2018, 00:09

Meni zao eaje sto se sekuira , hebe se njima dzon obraz . Oni bi najvise volili ko mamic da nema hordi i da se nemaju kome pravdat a to ce na kraju tako i zavtsut , nit rezultata , nit sta sta menja , recept za pokop , nove generacije dolaze dolaze , gdje ce cut za Sarajevo , na hebrew tv ,Ja sam sa 14 prvi put za gledao na tv pa malo sluso na radiju prenose pa onda iso na tekme stalno . Pa 10 uprava bi otkaz dalo koja nesposobnost
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 mar 2018, 00:22

belosevic28 je napisao/la:Argument za ostanak Husrefa: Vidi se kako mu je krivo, nervira se, vise se krece po liniji neko Velkoski na terenu itd itd... Pa ko dade tom Velkoskom kapitensku, ko ga stavi da igra, ko nam odedjuje sastav?!
Btw, sto se tice nerviranja i sutanja stolica, 96 % nas ovdje zasluzuje trenersku fotelju FKS.
Ok, otjerat ćemo Husrefa, dovest ćemo trećeg ili četvrtog trenera u godini, kao što radimo zadnjih 15-20 godina. Koga će on staviti? Ok, nek stavi djecu i šta onda? Postaće neko igrač za 9 kola? TRENERI SE MIJENJAJU JER NAVIJAČI MISLE DA ĆE ONDA BITI BOLJE, PA IH UPRAVA SMIRI DA SKINE FOKUS SA SVOG NERADA! To tjeranje trenera je isto ko da kažeš boli me grlo i ja ti stavim gips.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 mar 2018, 00:25

Sad tek vidim sta je Cala uspio napraviti!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 mar 2018, 00:25

Malo samokritičnosti, transparentnosti, malo muda, realnosti, malo poštovanja prema navijačima - svima bi nam bilo lakše.

"Dobro smo stajali na terenu"
"Loš teren"
"Pritisak"
"Imamo kvalitetnu ekipu"
....

e to je vrijeđanje inteligencije, nepoštivanje navijača, to je dalje od "jednod od nas" a bliže njihovom igraču.
istina, ima nas slijepih, ima nas glu.pih, ali ima nas dosta i sa očima, ima nas dosta koji pratimo i koji maglu ne kupuju, sramite se.
FK Sarajevo

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 mar 2018, 00:31

belosevic28 je napisao/la:Argument za ostanak Husrefa: Vidi se kako mu je krivo, nervira se, vise se krece po liniji neko Velkoski na terenu itd itd... Pa ko dade tom Velkoskom kapitensku, ko ga stavi da igra, ko nam odedjuje sastav?!
Niko jos fakat ne daje argumente koji imaju veze s mozgom... Zbog takvog naseg razmisljanja i vrtimo 4 trenera u krug. Jedina referenca za naseg trenera je da “voli” Sarajevo :facepalm:
I previse licno ljudi shvataju ove kritike za Husrefa. Jeste legenda kluba, ali on je taj koji odlucuje ko ce igrati i kako ce se spremiti za protivnika, ukoliko mu se neko mijesa u to, onda treba izac i reci... u suprotnom je jos gori od tih iz uprave, jer ih pokriva.
1946~

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 mar 2018, 00:37

Derdiyok je napisao/la:
Jeste Granada, kada su dobili Reala rezultatom 1-0 imali su ukupno 0 šuteva na go.
Evo, dokaz da se moze! :lolno: Ne treba nista zamjeriti Husrefu i igracima, SB jednostavno nije sam sebi zabio!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, Google Adsense [Bot] i 80 gostiju.