Da je bar dnevnicu pokupio neg nako

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Znas sta yebem ja tu racunicu. Ako smo jači idi na pobjedu yebem više ove 0. Ili nismo jači.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma Celo to radi ziheraski i kalkulise u svemu. Mozda malo i previse za nas pojam i ukuc ali to je njegov stil jer on vodi ekipu objektivnije jbg..
zasto je njemu bilo bitno ne izgubiti danas ? zato sto slijedece kolo ide zadnjem na tabeli gdje ce napasti pobjedu, a Celik i Gosk igraju izmedju sebe. Ako pobijedi Celik izjednacio si se sa Goskom i jos ti Gosk dolazi u Tuzli, znaci u boljoj je poziciji od jednom konkureknta. A ako Celik ne pobijedi razlika se povecava.
zato je njemu danas bilo bitno samo da ne izgubi. Eh sad vidjet cemo poslije Viteza da li mu je racunica bila ispravna.
dodji sebi dok jos imas kome :mrgreen:fukara87 je napisao/la:Idi popij jedan leksaurin i dodji sebi malo :lol:staragarda je napisao/la:U vitezu ce biti patnje teske...vitez rasterećen a premiran...na losem terenu gdje se lakše branit....a treba ti j e b e n a pobjeda jer se nerijesenim rezultatima ispada iz lige rodjaci... pogotovo nerijeseni rezultati sa 0-j e b e n i h 0.....pa kad ne dobiju raspali vitez bit će ovdje opet hvalospjeva od "mrtve carsije" tipa..."dobar bod, fino smo igrali, ciribu-ciriba"
Pitaj "mrtvu carsiju"Chinaglia je napisao/la:stari bas me zanima kakva bi tvoja spika bila da smo 8 bodova ispod Celika, a ne 8 bodova iznad jebote
:lol:staragarda je napisao/la:Pitaj "mrtvu carsiju"Chinaglia je napisao/la:stari bas me zanima kakva bi tvoja spika bila da smo 8 bodova ispod Celika, a ne 8 bodova iznad jebote
Chinaglia je napisao/la:staragarda je napisao/la:Pitaj "mrtvu carsiju"Chinaglia je napisao/la:stari bas me zanima kakva bi tvoja spika bila da smo 8 bodova ispod Celika, a ne 8 bodova iznad jebote![]()
kada pobjedimo Vitez, krvi cu ti se napit
Kakva braca i kakav bolan nacionalistički klubsviunapad1010 je napisao/la:Oni sto me napadose neki dan na opštim smogovaca neka malo citaju sta braca mutevelije pišu. I prije a i danas veceras. E moji delegati kakva braca i qurac, malo čitajte sta pisu drugi pa onda napadajte. Treba ugasit makar jedan nacionalisticki klub.
Bgm napad je bio kao da za likce navijate a ja za Slobodu neki dan. A Celik je SDA klub dakle nacionalisticki isto kao i meljo i sarajevo. I ovi HDZ hinjski i listica. Pet komada cisto nacionalisticki klubovi i politicki podrzani sa državnog i federalnog nivoa i saveza koji je isti takav.staragarda je napisao/la:Kakva braca i kakav bolan nacionalistički klubsviunapad1010 je napisao/la:Oni sto me napadose neki dan na opštim smogovaca neka malo citaju sta braca mutevelije pišu. I prije a i danas veceras. E moji delegati kakva braca i qurac, malo čitajte sta pisu drugi pa onda napadajte. Treba ugasit makar jedan nacionalisticki klub.
Hajde,u redusviunapad1010 je napisao/la:Bgm napad je bio kao da za likce navijate a ja za Slobodu neki dan. A Celik je SDA klub dakle nacionalisticki isto kao i meljo i sarajevo. I ovi HDZ hinjski i listica. Pet komada cisto nacionalisticki klubovi i politicki podrzani sa državnog i federalnog nivoa i saveza koji je isti takav.staragarda je napisao/la:Kakva braca i kakav bolan nacionalistički klubsviunapad1010 je napisao/la:Oni sto me napadose neki dan na opštim smogovaca neka malo citaju sta braca mutevelije pišu. I prije a i danas veceras. E moji delegati kakva braca i qurac, malo čitajte sta pisu drugi pa onda napadajte. Treba ugasit makar jedan nacionalisticki klub.
Celik proslu godinu ostao cisto po naređenju saveza i politike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.