FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 11 mar 2018, 21:34

Kipembe je napisao/la:Hoce li mi neko objasniti zasto iko vise ide na utakmice. Zasto nebi napravili bojkot do kraja sezone, ni gostujuce ni domace. Pa ako se nista ne promjeni nastaviti. Ovo je ne izdrzivo. Husref nista nije kriv!!
Kriv je brate vjeruj mi on određuje sastav i taktiku na kraju krajeva ako je prisiljen neka kaže javno ko ga pritišče da igra taj i taj ko mu nije doveo pojačanja koja trebaju timu a kriv je i ako ćuti o tim spletkama i to je to,a isto tako kad ide dobro lovorike kupi on zar nije tako?
Sarajevo ljubavi moja!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 mar 2018, 21:36

Gomila problema, a rijesenja nema...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2018, 21:50

Zip je napisao/la: Husref je sve dobio sto je trazio... To neka ti bude odgovor na svako pitanje o igracima i treneru...
I da su se mjesal iu posao Husrefa, on je imao dvije mogucnosti.. odbiti i otici iz kluba il biti jedan od njih i podrzavati njihov rad(nerad)...
Aha, Husref je dobio sve što je tražio, a odakle to ti znaš?
Koliko znamo Husref je želio i onog napadača, što je igrao u Bijeljini, pa?... Kako to da je naša vrla uprava dopustila da ih neko zahebe??

A evo, ne valja Husref, jel de nije valjao ni Čala. Smijenili jednog, moguće da će i drugog!
A ko je imenovao Repuha, pa onda Švrakića na mjesto trenera?? Ha??

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 mar 2018, 21:51

Hebo li te ibrak, sta je u austriji napravio.

Pa ne mogu da vjerujem da jos neko pati za njim.
Allahu, isuse,krisna, josipe brozu... postojite li vi ili jeste li postojali ili samo ibrak.

Ibrak nas je naguzio sve, al izgleda se nekima svidjelo pa bi jos. Bodite ga kuci da vam kucni budzet vodi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 mar 2018, 21:54

Priziva se nazad Ibrak, svaka vam cast pitari! :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 mar 2018, 21:55

Šta je sljedeći korak? Hordi? Uprave?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 mar 2018, 21:55

Gdje onaj pitarbordo hebo li mu Cala sve, sad suti a smarao je sa Calom.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 mar 2018, 21:57

Samo ću reći da mi je Husref pao skroz u očima... **** i njega i njegova predavanja o motivaciji i o kretnji igrača o pozicioniranju itd... kad mu je ekipa motivisana kao goli ****. Jeboga Sarić koji mu se vuče vec par tekmi po terenu, i Krste koji meda ne moze. Pa jeboga dan ako vidis da ga ne ide sta ga forsiras koji **** ? Nije neznanje, ovdje je u pitanju opsti bezobrazluk i opsta nezainteresovanost, a na Husrefu je da ih motivise i prodrma, a ocigledno da ne zna. A i ako zna, a ne moze onda je u pitanju bojkot igraca, pa fino izadjes u javnost i kazes sve ko sta kako zasto i izneses sve probleme na vidjelo, pa jednom mora puci ova agonija. Sve dok sutis i trazis izgovore u bolestima, losim terenima, sudijama, teskim gostovanjima a ekipa ti nemotivisana, za mene je isti kao i oni u upravi. A njima se posebno najebem onih najmilijh grobu, jutra ne docekali da Bog da pocevsi od Tana do Sabrine.
Dokle ste kub doveli, majku vam **** sramota me na ulicu izac vise.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 mar 2018, 21:58

hilmo je napisao/la:
Zip je napisao/la: Husref je sve dobio sto je trazio... To neka ti bude odgovor na svako pitanje o igracima i treneru...
I da su se mjesal iu posao Husrefa, on je imao dvije mogucnosti.. odbiti i otici iz kluba il biti jedan od njih i podrzavati njihov rad(nerad)...
Aha, Husref je dobio sve što je tražio, a odakle to ti znaš?
Koliko znamo Husref je želio i onog napadača, što je igrao u Bijeljini, pa?... Kako to da je naša vrla uprava dopustila da ih neko zahebe??

A evo, ne valja Husref, jel de nije valjao ni Čala. Smijenili jednog, moguće da će i drugog!
A ko je imenovao Repuha, pa onda Švrakića na mjesto trenera?? Ha??

Previse si agresivan moderatoru..

Sve sam ti objasnio u proslon postu...

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 mar 2018, 22:00

joker90 je napisao/la:Priziva se nazad Ibrak, svaka vam cast pitari! :bow:
Ako mislis na mene sto sam za Ibraka napiso, malo pogresno sam se izrazio, htio sam reci da nam je i on **** mater al bar sa stilom, ovi nam je jebu bez ikakvog stila, lopinas koji je krao al ti je i doveo Benku cimirota delaca , ovi nisu u stanju onog Murgu iz bosna seme da zavrse , a sto se mene tice trag im se svima zameo i nikad klubu ne prisli ni bivsi ni sadasnji clanovi uprave
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 mar 2018, 22:01

slika
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 11 mar 2018, 22:02

Nigdje Husrefove izjave

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 mar 2018, 22:05

Neću ništa sad previše o Upravi, timu i Husrefu, pošto svi oni imaju udio u ovom stanju kakvom jeste. Samo bi ovim putem da spomenem mame onom Velkoskom i Hodžiću. Znam da su svi oni krivi, ali ja onu dvojicu muflona ne mogu organski podnijeti.

Uprava ima dosta grešaka, previše. Tim raspadnut totalno, a Husref isto ima grešaka od početka ovog drugog dijela prvenstva. Ne mogu da pojmim neke stvari oko sastava i samog vođenja ekipe, ali najviše mi ide na živce što nemaju samokritičnosti, nego govore neke otrcane i izlizane floskule. Toliko.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 11 mar 2018, 22:07

Dosta toga je do uprave pa i do Tana, i fkt ih ne branim ni sekunde ali dosta toga je do Husa i to nema veze sa upravom.

Realno, hus takticki nema osjecaja, svaki ozbiljniji trener ga je takticki pojeo. Protiv Sirokog, Hus ide na x a protiv Sirokog se braniti dole je smrt pa protiv radnika ga je Zizovic unistio, itd itd. Cim neka ekipa izade na presing protiv nas, to je to, ide nabij loptu gore pa sta bude, nema plan B.

Hus nam je drag zato sto psuje, j... mater igracima, ima tu energiju ali brate dragi, prosla su ta vremena moras se znati takticki postaviti.

Hvala Sabrini, onom makedoncu i hujicu sto me vise boli k...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 mar 2018, 22:08

meni nista ne znaci sto se Husref nervira ,zelim dobru igru ,rastrcane igrace . nekom mozda to zanimljivo i kao pokazuje ljubav s tim nerviranjem meni apsolutno nista to ne znaci kad ne moze igracima prenijeti emociju .

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 11 mar 2018, 22:11

Tan da je uložio 50 miliona, pola bi gamad pokrala!
Bosanski mentalitet je čudan, dok si na dnu valjaš, kad dođeš do prilike da primanja povećaš, da se "očešeš", odmah postaješ neko drugi, a sve i jedan iz Uprave je takav.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 mar 2018, 22:13

Hocemo Sejmona,i slicne ljude u klubu,odlazite lazni igraci i manekeni,odlazite lejzbejke lazni pr-ovi,menageri,direktori gonite se u 1000 pm dabogda vam svaki dan bio ko nama ovih godina. Nije Tan kriv krive su ove ublehe i ja da sam on marke im dao nebi,cuj Potura,vjestica Sabrina,Lazni Pape itd skaut imal iko tu da zna nesto idite i ne dolazite vise

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 mar 2018, 22:29

I ne znam što napadate Ćosića, upravu je da smo odlično stajali, al za pobjedu ne smiješ stajati!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 mar 2018, 22:29

kakav mi luzerski mentalitet imamo, to je čudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 mar 2018, 22:31

Ako se neko iznervirao i razocarao rezultatom neka pusti sebi pjesmicu Mi Smo Divovi....extra pjesma za opustanje i popravlja raspolozenje. Evo ja je slusam od 20h, zao mi da spavam kako mi je pomogla da vratim raspolozenje :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 13 gostiju.