Hvala sportski prijateljikyrieirving je napisao/la:Pozdrav za moju raju iz sirokog.Cestitam I uzivajte.Svako dobro!

Hvala sportski prijateljikyrieirving je napisao/la:Pozdrav za moju raju iz sirokog.Cestitam I uzivajte.Svako dobro!
Utakmica teška,tvrda ali ipak smo bili bolji i zasluzili ta tri boda. Vidjelo se da je prioritet za obe ekipe da sačuvaju gol jer prevelik je ulog bio veceras. Imali vecinom incijativu i posjed,te 2-3 dobre šanse od kojih smo jednu uspjeli iskoristiti i hvala Bogu uzeli bitne bodove. Sto se protivnika tiče totalno bezopasni veceras dosli da sacuvaju gol i uzmu bod,dovoljno govori samo jedan sut imali.Evolve je napisao/la:Ajde neko izvjestaj sa utakmice!
Lopta je vec bila presla gol linijuzagor1987 je napisao/la:Ocel se vasi sad zalit na sudjenje posto nas redovno sudija ubije protiv vas,msda vise od poraza nismo ni zasluzili. Da je obrnuta situacija bilo bi ovdje kukanja 2 dana
Iskreno meni bilo bolje na onoj utakmici kad smo 2:1 dobili, barem sto se atmosfere tice.96BadBoy je napisao/la:Vise srece druge put za nase najdraze musterije.Kakva atmosfera,jednostavno je pobjeda morala doci,ovi navijaci i ova publika to su zasluzili.
Čak nam je i Čelik zapucao po golu bar jedanput. Vi probali jednom ali lopta zastala na Bralićevoj guzici. No mora vam se priznati. Lijepo parkirate autobus. Ka Manchester Utd. Nego nemojte vele Husrefa sekirati sutra. Ima čovjek srčanu manu.zagor1987 je napisao/la:Ocel se vasi sad zalit na sudjenje posto nas redovno sudija ubije protiv vas,msda vise od poraza nismo ni zasluzili. Da je obrnuta situacija bilo bi ovdje kukanja 2 dana
Jesam li rekao da smo zasluzili pobjedu il da smo bolji bili il da smo imali sut na gol? I kakve veze Husref ima i srcana mana sa kulanjem vase uprave na sudjenje,vidim nasi stalno sute a svaku tekmu il nam cist penal ne svira il nas ostete protiv vas,a uprava vam se tad ne zali vec samo kad ih neko osteti,pa kad je vec tako treba reci da je ovo danas cist ofsajd,i onakvu nasu ekipu je smijesno pobjediti iz ofsajda jer ljudi nisu igrali fudbalPERO1234 je napisao/la:Čak nam je i Čelik zapucao po golu bar jedanput. Vi probali jednom ali lopta zastala na Bralićevoj guzici. No mora vam se priznati. Lijepo parkirate autobus. Ka Manchester Utd. Nego nemojte vele Husrefa sekirati sutra. Ima čovjek srčanu manu.zagor1987 je napisao/la:Ocel se vasi sad zalit na sudjenje posto nas redovno sudija ubije protiv vas,msda vise od poraza nismo ni zasluzili. Da je obrnuta situacija bilo bi ovdje kukanja 2 dana
Male sanse i njemu i Maticu al nadam se da ce se uspjet vratit,nema obojice Corica u Krupi radi zutih kartona..Evolve je napisao/la:Mi trenutno nismo baš u nekoj zavidnoj formi, ali opet imamo kakvu takvu šansu za priključak vrhu sljedeće kolo. Trebamo pobjedu u Krupi, uz povoljan rasplet u Mostaru, gdje bi nam najviše odgovarao X možda ili pobjeda Mostaraca, gdje opet dolazimo na 5-6 bodova... Jako tešku utakmicu očekujem protiv Krupe. Po meni dvije ekipe koje su u najboljoj trenutnoj formi su Radnik i Krupa, stoga treba maximalno ući u utakmicu i probati doći do sva tri boda ako je moguće.
Kakve su šanse da se Menalo vrati do utakmice sa Zrinjskim ?
Jao, težak udarac... Dino dobiva jako puno kartona u zadnje vrijeme...penke je napisao/la:Male sanse i njemu i Maticu al nadam se da ce se uspjet vratit,nema obojice Corica u Krupi radi zutih kartona..Evolve je napisao/la:Mi trenutno nismo baš u nekoj zavidnoj formi, ali opet imamo kakvu takvu šansu za priključak vrhu sljedeće kolo. Trebamo pobjedu u Krupi, uz povoljan rasplet u Mostaru, gdje bi nam najviše odgovarao X možda ili pobjeda Mostaraca, gdje opet dolazimo na 5-6 bodova... Jako tešku utakmicu očekujem protiv Krupe. Po meni dvije ekipe koje su u najboljoj trenutnoj formi su Radnik i Krupa, stoga treba maximalno ući u utakmicu i probati doći do sva tri boda ako je moguće.
Kakve su šanse da se Menalo vrati do utakmice sa Zrinjskim ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.