Za atmosferu oko kluba nije, za rezultate kluba DA.hilmo je napisao/la:Jel ti hoćeš reći da je samo trener kriv u ovoj situaciji???Zip je napisao/la:I ptice na grani znaju da Husrefov staromodni sistem ne funkcionise, bar ne kod nas...
Mada, nebi me cudilo da igraci opet kao bojkotuju, a His se kao neda... Pa na kraju samo FKSarajevo ispasta i navijaci naravno...
Uzas....
Jel moguce da samo Uscuplic ima muda???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nedelja. Je..beš mi mater, ima nešo u tom danu. Naopako, čarobno, sluđeno. Kažeš krečimo. Krečimo kur..ac, evo reću ti ja. Saraj'vo igra. Kako ćemo krečit kad meni dođe da i tebe, i kantu kreča i zid koji farbamo nabijem nogom zato što je neki tamo majmun čiji ugovor kaže da na leđima dresa nosi broj taj i taj (a nije od 1 do 11) odluči da loptu, umjesto tamo, nabije 'vamo. Kažeš nervozan si. Naravno da sam nervozan, sunce ti žarko, jasan ti je to znak da mi ostatak dana ne pokušavaš predlagat ništa kao da je normalna konverzacija, već se utopi u moje sivilo, čekaj devedesetu i nadaj se najboljem, jer inače ode vikend u kur..ac i tebi i meni. Onaj tamo neki glupan odlučio da istrče u bijelom dresu, bijelom šorcu i bijelim štucnama. Eto, on zna. Pa, pič..ka ti materina dok je vijeka i svijeta zna se da ako je dres bordo, šorc je bijeli, štucne su bordo i obratno. Naravno da tu svetu kombinaciju boja kvari tvoja roza boja kopački, jeb'o li te onaj koji ti je rek'o da ih kupiš. I roze, i žute, i zelene i, gluho i daleko bilo, plave. Pa da l' si ti normalan? Shvataš li da je tvoj izlazak iz tunela i onih devedeset i kusur minuta što provedeš na terenu, bukvalno, nečija psiho terapija? Ti si, dečko, glup. Radiš najbolji pos'o na svijetu. Pos'o koji voliš. Znaš kol'ko ljudi radi pos'o koji voli? Brojiš na prste? E, pa ni tol'ko! Ko još ima posao gdje ljudi dolaze i plaćaju da ga gledaju da radi ono što mu je opis posla? Slabo ko. Al' jok. Tebi je bitno da si se ti počešlj'o na stranu (jeb..em li ti limara koji te frizira), da si istetovir'o zvijezdu na laktu (ili oba) i da si sinoć im'o pravo lud provod mješajući u nargili aromu mente i brezove metle, a oko tebe sjedile kojekakve šljunkare, i niko k'o ti? Sjetim se Gojzera i pomislim, pič..ka li vam materina, da sam ja negdje gore k'o on, tačno bih vam u snove dolazio pred svaku tekmu, da mira nemate, k'o što nemate mira kad treba odabrat u koju ćete kafanu za vikend. Ja mislim da je on gore presvisn'o, pa bar, još jedno dva-tri puta, samo ne znam gdje je, u kur..ac, otišao kad je već u raju, džennetu, ili kako već se na „ćirilici“ kaže, a sve to zbog vaših igara. Pa hajvanu nakaradni, kako li sebi ne utuviš u tu glavu, frezom ošišanu koja očigledno nije za fakultet, da svojim zalaganjem tih jeb..enih devedeset i kusur minuta, možeš ispuniti nečiji, ne dan, nego sedmicu i mjesec? Kako li sebi ne kažeš: „Pa jeb..eš mi mater, ako ja kako treba uradim svoj posao za koji sam debelo plaćen – neko će mi rođenu sestru dovest' da je ****, samo zato jer sam mu ispunio dan?!“ Al' jok. Ti pametan. Obuk'o šarene kopačke. „Natjer'o“ retardiranu frizuru, za koju ti je limar koji te frizira rekao da je moderna, iako ti ne stoji. I nik'o ko ti. I takav, kakav jesi, jeb'o te svak', ti kren'o na pos'o. Ni na kraj pameti ti nije da taj tvoj posao diktira nečiji život i raspoloženje narednih sedam dana. Diktira hoće li nakon tvog obavljenog posla neko otići ženi sa cvijećem, zagrlit je, izljubit, i pitat je gdje želi da je vodi tu noć ili pak pokrit se jorganom i na svako njeno dobronamjerno pitanje zbog čega si neraspoložen, odgovorit sa tjeranjem u (najboljem slučaju) međunožje njene majke. E, moj, nazovi fudbaleru... Da samo znaš, koliko tvoja „nizastranu“ počešljana glava i tvoje šarene kopačke, bez i da šutneš loptu, već samo izađeš iz tunela, diktiraju nečije raspoloženje... Da samo znaš da onaj momak sa sjevera, jedva skupi cvaju da uplati put, i cura mu (ako je sretan da je ima, s obzirom da vikende troši prateći tebe nesposobnog) napravi sendviče, i raja ga pogura za par piva i on jedva čeka da ti istrčiš na **** oranicu u pripizdinoj materini, a ti kažeš: „Vidi budale. Srijeda, kup, a on došao da navija. Nema pametnijeg posla.“ Pa pič..ka li ti ona materina, kad već imaš tu sreću da neko dolazi i bodri te u tvom poslu da učinis najbolje, ako ništa zbog sebe, možeš li se bar malo potrudit i uprljat blatom taj sveti dres? Ti ćeš svakako dobit svoju platu. Od iste ćeš pušit nargilu i u (i)stočnom dijelu grada se opijat, daleko od naših očiju, ma kako rezultat na kraju tekme glasio. Ali s druge strane, neko će ženu zatjerat gdje ne treba jer te gledao takvog nezainteresiranog. Neko će dobit sniženje vladanja i batine kući jer je za tobom, bez da se javi, otišao stotinama kilometara daleko. Nekome će čitava naredna sedmica biti podređena tvom nastupu, toj devedesetominutnoj agoniji, a ti se šepuriš u šarenim kopačkama i nakaradnoj frizuri... Svak' te jeb'o, imaš li obraza, kad već m..uda nemaš?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Vidi nisam nikad za tjeranje trenera bio ali 100 % Husrefov poraz i ove tri utakmice sve je do njega .Eto **** ga Sarić trpaju ga i u repku samo da ga prodaju kao Dulju a neče da produži ugovor a Husref ga forsira a on da je pravi trener Sarić tribine .Pa kako se strogoća trenira na Novakoviću moj Husrefe jadno je to što radiš.Kažu Radovac-Lelić na šiši stalno pa šta je sa Herićem i on??? Kako da Said igra nije ni jedne na propremama odigrao to je sve do Husrefa i on je jedini krivac neka kaže javno ko ga tjera da mu Sarić Igra pa i Velkoski koji je totalno van forme itd.... Meni bi prije igrali Radovac-Lelić i Herić nego ove polovne zvjezdice e to je greška tvoja moj Husrefe!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 11 mar 2018, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Sve nam novo treba Uprava,trener i igraci
Sto se tice trenera Vule Trivunovic i ugovor 5 godina i ne mjrnjati ga po cjenu da ispadnemo .
Sto se tice trenera Vule Trivunovic i ugovor 5 godina i ne mjrnjati ga po cjenu da ispadnemo .
basFudo je napisao/la:Ovdje je najmamje Hus kriv. Njega mi je nekako i zao, vidi se koliko ga boli ovaj uzas od igre, pa covjek je vise preso na balkonu nego Makadonce na terenu. Njemu je akar zap doj npr. Hodzica i Bekica boli ona stvar. Ne bi me cudilo da je neki bojkot jer ih tjera da trce. Udri ih Husrefe ruka ti se ozlatila
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
- Kontakt:
Jadan Husref gdje god dodje nije on kriv , od Olimpika pa do Celika i Slobode nikad on nije jadan kriv , uvjek neko drugi 

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Možda je BOJKOT nešto najbolje u ovom momentu. Neću se praviti pametan, niti mislim da je moje mišljenje u globalu važno, ali ovo je dno dna.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Evolution87
- Kontakt:
Jedino gore od sarajeva ove sezone je...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Imenjace, sta cemo mi imati od toga? Jedno veliko nista. Ovdje je glavni problem uprava... Tj.na koji nacin vode politiku kluba, transfer.. Ako ikome treba zaprijetiti to su oni.. Eto nek dobije batine Dusan, prvi ce sutradan pobjeci iz Sarajeva ko Crnkic... Nemas nista od toga. Glavni krivci sjede u upravi i nadaju se da ce Husref zaredati sad 2-3 dobra rezultata pa da se opet mi navijaci usutimo... A trebamo im **** mater svaku tekmu...zagor1987 je napisao/la: Treba ih dobro polomiti da vide svi i da znaju kako se ne treba borit za dres,i da znaju ciji dres nose! Treba ih maltretirati na svakom koraku evo 3 godine nas blamiraju mozes 100 trebera promjeniti isto je,i njih i upravu mrs svi samo lomit treba,ovo vam je kao neko da vam dodje u vasu kucu i unistava je godinama
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Aha, sad su navijači krivi za atmosferu?? Jel to hoćeš da kažeš??Zip je napisao/la:Za atmosferu oko kluba nije, za rezultate kluba DA.hilmo je napisao/la:Jel ti hoćeš reći da je samo trener kriv u ovoj situaciji???Zip je napisao/la:I ptice na grani znaju da Husrefov staromodni sistem ne funkcionise, bar ne kod nas...
Mada, nebi me cudilo da igraci opet kao bojkotuju, a His se kao neda... Pa na kraju samo FKSarajevo ispasta i navijaci naravno...
Uzas....
Jel moguce da samo Uscuplic ima muda???
Atmosferu u i oko kluba prave rezultati, a rezultate postižu dobri igrači, dobri igrači dolaze u klubove sa strategijom, vizijom, a tu viziju u koju treba da se uklopi trener, prave čelni ljudi kluba.
Ako i jeste u svemu ovom Husref je najmanje kriv!!!
Moram izdvojiti Mujakića i Mustafića koji su opet opravdali ukazano povjerenje i pokazali da zaslužuju mnogo više minuta na terenu. Samo se nadam da sa njima neće biti kao i sa Herićem i kompanijom.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jes' bas. Uvijek Husu neko drugi kriv kroz trenersku karijeru. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Većina se ponaša kao da je Husref natjeran da potpiše ugovor, uz prijetnje tandžarama i dinamitom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ko je doveo Husrefa??muhamedhulk je napisao/la:Jes' bas. Uvijek Husu neko drugi kriv kroz trenersku karijeru.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kodro, Uhljupljic, Kasap,Uhjlupljic, Cala, Zalizani i Hus. Svi su oni krivi a ne igraci koji se pokurce. Zar niste primjetili kad dodje do promjene trenera da je instant igra i rezultat bolji pa onda nakon par tekmi isto sranje.Cudno zar ne. Ima tu nekog bojkota klanova itd. Zao mi Husrefa jer se vidi da mu je stalo do fks a dok neke igrace boli ona stvarHeraklitMracni je napisao/la:Jadan Husref gdje god dodje nije on kriv , od Olimpika pa do Celika i Slobode nikad on nije jadan kriv , uvjek neko drugi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Ma nisu ba vrijedni krivične i sl. belaja sa drotovima, goni ih u 3 lijepe!Zagor je napisao/la:Imenjace, sta cemo mi imati od toga? Jedno veliko nista. Ovdje je glavni problem uprava... Tj.na koji nacin vode politiku kluba, transfer.. Ako ikome treba zaprijetiti to su oni.. Eto nek dobije batine Dusan, prvi ce sutradan pobjeci iz Sarajeva ko Crnkic... Nemas nista od toga. Glavni krivci sjede u upravi i nadaju se da ce Husref zaredati sad 2-3 dobra rezultata pa da se opet mi navijaci usutimo... A trebamo im **** mater svaku tekmu...zagor1987 je napisao/la: Treba ih dobro polomiti da vide svi i da znaju kako se ne treba borit za dres,i da znaju ciji dres nose! Treba ih maltretirati na svakom koraku evo 3 godine nas blamiraju mozes 100 trebera promjeniti isto je,i njih i upravu mrs svi samo lomit treba,ovo vam je kao neko da vam dodje u vasu kucu i unistava je godinama
- FrancescoTotti
- Kontakt:
da obnovite gradivoFrancescoTotti je napisao/la:Dok vi razglabate imenima novog trenera, brzo cu vas podsjetit ko to bira treneraa i ko to uopste vodi nas klub te kakvi su to fudbalski strucnjaci i magovi.
uvazeni "predsjednik borda direktora"
uvazeni teh. direktor i naravno gospodin lijevo koji zahvaljujuci uvazenom teh. direktoru i dan danas uzima lovu na ustrb kluba
uvazena njuska koja je zaduzena za sportski segment, defacto sportski direktor jer su uvazena gospoda bordovi toliko izmijesali svoje pozicije da sta god da kazes nisi u pravu
uvzena khm khm direktorica
uvazeni pr kluba koji je banovao bar 10 hiljada ljudi na drustvenim mrezama, alal ti cufte mladicu
uvazeni nepreyebeni
uvazena mlada voditeljica marketinga, kako je i kojim predispozicijamaa 'nasjela' na poziciju, ostavit cemo masti.
ps-iza nje je navodno tim od 11 ljudi, straaasan posao rade. uvazeni.
preuvazeni sef akademije
zanemarite preuvazene face na slici i fokusirajte se samo na drugu s lijeva, to vam je jedan od clanova borda direktora, uvazeni gospodin krajina
a evo vam i osalih lordova koji donose upravo tu odluku o novom treneru skupa sa ovim njuskama, imena vam nisu potrebna
A da vam pokazujem ko trenira djecu, omladince..pametnije je da preskocim. Uglavnom nadam se da ste shvatili poentu, u cijim rukama je nasa svetinja i od koga mi ocekujemo nesto. Gomila bezmudih uhljeba i nesposobnjakovica. Eto toliko.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Dovedite mi Selimovica,Kusturicu i Ibrakovica da im svima qrac popusim.
UPRAVA NAPOLJE
UPRAVA NAPOLJE
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE!
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
plus jedan +1Inspiracija je napisao/la:Dovedite mi Selimovica,Kusturicu i Ibrakovica da im svima qrac popusim.
UPRAVA NAPOLJE
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 7 gostiju.