FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 11 mar 2018, 20:21

I ptice na grani znaju da Husrefov staromodni sistem ne funkcionise, bar ne kod nas...
Mada, nebi me cudilo da igraci opet kao bojkotuju, a His se kao neda... Pa na kraju samo FKSarajevo ispasta i navijaci naravno...

Uzas....

Jel moguce da samo Uscuplic ima muda???

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 11 mar 2018, 20:24

:mrgreen: Kad bi svi majmuni pali sa drveca on bi ostao i dalje na drvetu :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2018, 20:25

Zip je napisao/la:I ptice na grani znaju da Husrefov staromodni sistem ne funkcionise, bar ne kod nas...
Mada, nebi me cudilo da igraci opet kao bojkotuju, a His se kao neda... Pa na kraju samo FKSarajevo ispasta i navijaci naravno...

Uzas....

Jel ti hoćeš reći da je samo trener kriv u ovoj situaciji???

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 mar 2018, 20:25

Zip je napisao/la:I ptice na grani znaju da Husrefov staromodni sistem ne funkcionise, bar ne kod nas...

Uzas....

Ok ne funkcionise Husov model, sta nam drugo funkcionise u klubu, u cemu smo bolji od ostalih bar ova 3 kluba ispred nas??
Nije problem nek i Husrefa otjeraju al kad svi odu koji du doveli klub u ovu situaciju, Husref je tu 8 mjeseci , klub je agoniji 3 godine
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 mar 2018, 20:26

ElCartel11 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:E ovako..drago mi je sto mozda necemo igrati Evropu. Bas da ova sezona bude propast, samo iz razloga da bagra u upravi shvate da ne moze ovako vise. Da se trebamo osloniti na nase akademce i talente iz bh lige. Da shvate da nam ne trebaji kojekakva pojacanja iz Srb i hr... Samo u slucaji bas nekog odlicnog igraca tipa Benke. Dat mu platu 10-15 k... A ne bi prospemo pare na amatere..
Bili smo prije 2 godine brez Evrope pa da li smo sta naucili? Bojim se da samo batine ovdje jos pomazu...
Tad je jos bilo svjeze osvajanje titule, pa nekako nismo ro previse ozbiljno shvatali.. Sad je doslo to vrijeme.. Treba se u korjenu rijesiti. Ne znam sta imamo od toga da dobiju batine .mozda iz uprave da dobiju.. Od igraca nemas nista..
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 11 mar 2018, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 11 mar 2018, 20:27

Sročio sam poruku Hujiću na viberu. Ko hoće njegov broj da mu hebe sve na pp.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 mar 2018, 20:29

Zagor je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:E ovako..drago mi je sto mozda necemo igrati Evropu. Bas da ova sezona bude propast, samo iz razloga da bagra u upravi shvate da ne moze ovako vise. Da se trebamo osloniti na nase akademce i talente iz bh lige. Da shvate da nam ne trebaji kojekakva pojacanja iz Srb i hr... Samo u slucaji bas nekog odlicnog igraca tipa Benke. Dat mu platu 10-15 k... A ne bi prospemo pare na amatere..
Bili smo prije 2 godine brez Evrope pa da li smo sta naucili? Bojim se da samo batine ovdje jos pomazu...
Tad je jos bilo svjeze osvajanje titule, pa nekako nismo ro previse ozbiljno shvatali.. Sad je doslo to vrijeme.. Treba se u korjenu rijesiti. Ne znam sta imamo od toga da dobiju batine .mozda iz uprave da dobiju.. Od igraca nemas nista..
Treba ih dobro polomiti da vide svi i da znaju kako se ne treba borit za dres,i da znaju ciji dres nose! Treba ih maltretirati na svakom koraku evo 3 godine nas blamiraju mozes 100 trebera promjeniti isto je,i njih i upravu mrs svi samo lomit treba,ovo vam je kao neko da vam dodje u vasu kucu i unistava je godinama

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 11 mar 2018, 20:29

Benkara21 je napisao/la:Sročio sam poruku Hujiću na viberu. Ko hoće njegov broj da mu hebe sve na pp.
Posalji meni

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 11 mar 2018, 20:31

hilmo je napisao/la:

Uzas....

Jel ti hoćeš reći da je samo trener kriv u ovoj situaciji???
Za ovakvu igru i sramotu kriv je Husref Musemic druze hilmo potpiso je ugovor i obavezao se na rad i uspjeh ekipe, nije ispunio nista insta sad. Koje kriv reci nam ti . Ako u tvojoj firmi poslovodja dobije zadatak i ne ispuni ga ko odogovara normalno poslovodja i njemu kazna i sankcije :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

High

Post Postao/la High » 11 mar 2018, 20:31

Zapažena uloga u Ligi za srednjaka! Aferim!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 mar 2018, 20:32

Hus je po meni snosi dio krivice, ali nikako ga otjerati i slicno, ne mozemo dovuci na Kosevo bokjeg trenera.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2018, 20:33

Jos cekam izjave da vidim sta veceras nije bilo ok sa terenom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 11 mar 2018, 20:33

Mozes cekati igrace negdje, mozes cekati strucni stab negdje, j.ebat ih, tuc, maltretirat itd i sta si dobio? Mislis da ce proigrati bolje? Kako ce kad ne zna.
Bezbroj igraca i trenera a sve isto. Kriva je uprava! Klub je pogresno vodjen, bez ikakvog sistema od omladinaca do prvog tima. Nije ovo nista novo, ovo se godinama vuce. Bio sam protiv kada je Hus trebao ponovo na klupu jer se samo vrtimo u krug godinama. J.bo vise igrace i trenera kada ti klub od glave do pete ne fercera. Sve bih otjerao!

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 11 mar 2018, 20:33

Abdulah Ibraković :bow: :bow: :bow:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 mar 2018, 20:33

Ko tjera Husrefa i misli da će biti bolje, taj nije dobar u glavu. Ne zato što mislim da je Husref vrh, nego što se 20 godina svaku godinu promijeni po 3 trenera i sve isto. Igru je suvišno komentarisati, međutim druge stvari su meni frapantne. Braćo draga, KOLIKO NJIH QRAC BOLI!! Pa bolan kod onolikog ofsajda svih 11 igrača trči na pomoćnog da zagalame, leže na terenu niko da priđe da pritisak napravi da zaustavi sudija svoj sat (iako ga mi ne bi zapili do preksutra). Znao sam drhtati po 90 minuta kad igra Sarajevo, ovu sam odgledao ko bilo koju drugu...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 mar 2018, 20:34

Inijesta je napisao/la:

Uzas....

Ok ne funkcionise Husov model, sta nam drugo funkcionise u klubu, u cemu smo bolji od ostalih bar ova 3 kluba ispred nas??
Nije problem nek i Husrefa otjeraju al kad svi odu koji du doveli klub u ovu situaciju, Husref je tu 8 mjeseci , klub je agoniji 3 godine
Neces imati klub dok ne budes imao normalnu drzavu...
Evo godinama se sve mjenja, od uprava, trenera, igraca... Sve se mjenjalo, stanje isto pa i gore...

Sve dok je drzavi nornalno da bogatasu da sve, a siromahu uzme sve... Bezveze se nadamo boljem...

Puno je interesnih skupina oko kluba, pa i politickih, da bi klub bio zdrav za neki iskorak...

Nema covjeka u drzavi, ala Zdravko Mamic, da ima muda da **** svakoga ko mu pridje sa glupom pricom...
Nas nije yebo samo onaj ko nije pomislio...

Yebem im sve za svaku sijedu koju sam dobio.. A ima ih...

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 11 mar 2018, 20:34

saljite brojeve
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 mar 2018, 20:35

E jeste pojedinci i naivni. Otjerace oni Husrefa,ok mozda je i zasluzio,ali sta onda???
Ostavice Dzakmica,pa ce poslije njega staviti neku ublehu,kvalitetnih pojacanja nece biti,nece biti ambicija,akademce ce nastavii rasprodavati samo da sebi obezbjede plate itd. i tako u krug.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 mar 2018, 20:36

Iducu svih 11 junuori na terenu. Auuuu, pa nemamo ih, prodali smo ih za vrecu brasna.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 mar 2018, 20:36

Ovdje je najmamje Hus kriv. Njega mi je nekako i zao, vidi se koliko ga boli ovaj uzas od igre, pa covjek je vise preso na balkonu nego Makadonce na terenu. Njemu makar zao dok npr. Hodzica i Bekica boli ona stvar. Ne bi me cudilo da je neki bojkot jer ih tjera da trce. Udri ih Husrefe ruka ti se ozlatila
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 11 mar 2018, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kontra, sekac i 18 gostiju.