FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zakarić kakva asistencija, kakav gol Ubiparipaaaa
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
-
- Kontakt:
Tačno će crknuti od muke ovaj **** pitarski komentator. Šta je Rama trebo pustiti kloca da prođe 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Tačno smo od gola sasvim druga ekipa, to je dokaz koje je olakšanje nakon datog gola...

Vojo ubica 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sviraj sudija sviralo ti u usima.
Nama je danas sasvim dovoljno 1:0
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pobjeda, sve u svemu kao što smo rekli, biće teško, i bilo je teško. Nema ovdje lahkih utakmica, tako da ovo je super. Prvi smo i idemo bar po X u Mostar... P.S. Hvala ekipi za poklon rodjendanski, sutra mogu da normalno slavim

Uf, dobro je, lakše se diše.
Teška pobjeda, al' zato veoma vrijedna jer smo se vratili na prvo mjesto i potvrdili jučerašnji kiks Zrinjskog.
Teška pobjeda, al' zato veoma vrijedna jer smo se vratili na prvo mjesto i potvrdili jučerašnji kiks Zrinjskog.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sad bi bod iz Mostara potpisao.
Sta se desava sa nasim, ovo danas je tragedija mogla da bude.
Sta se desava sa nasim, ovo danas je tragedija mogla da bude.
- Zeljeznicar -
da najgore od svega mogli smo komotno tri primiti
ali dobro je, ko ne bi uzeo tri boda prednosti na startu lige za šampiona plus fakat da zrinjski stvarno ne igra dobro.
idemo dalje!
ali dobro je, ko ne bi uzeo tri boda prednosti na startu lige za šampiona plus fakat da zrinjski stvarno ne igra dobro.
idemo dalje!
-
- Kontakt:
Biće syebavanja živaca do kraja to je neminovno. Ni jedna ekipa ne igra dobro i zato je odlično što mi ipak i takvi pobjeđujemo dok rivali malo češće kiksaju. Ne mogu vjerovati da onako loše bekove imamo, takođe i Zajmović loš a po vrh svega toga Crnov ko pionir. Šta je ono majko moja, kad ode iz Želje janje ću okrenuti.
da, crnov svako malo napravi kiks, ali nažalost nije jedini
biće još u ovoj ligi svašta, a dok dobijamo ovakve tekme dobro je!

biće još u ovoj ligi svašta, a dok dobijamo ovakve tekme dobro je!
Zrinjski pa dvije domace zaredom Radnik, Siroki - prilika da se odljepimo.
P.S. Kad je izvlacenje parova za kup ?
- Zeljeznicar -
Rekoše sedam dana pred prve utakmice, a mislim da je termin prvih utakmica polufinala baš poslije te tekme sa Širokim, što znači da bi izvlačenje trebalo biti u utorak/srijedu (3/4. april).Zenzo je napisao/la:Zrinjski pa dvije domace zaredom Radnik, Siroki - prilika da se odljepimo.
Jedva, teska utakmica na misice smo uzeli , u ovoj ekipi sigurno mjesta nema za Zajmovica koji je lopata od igraca, kao ni za Bogija, al najvaznije da smo pobjedili, Za mene su najbolji bili Zakaric, i blagoje, i Sinan kako je uso solidno je igro.. Vojo svaka cast majstore
Sad idemo u Mostar gdje bi nam i bod dobar bio, a tek pobjedom odljepili bi se otisli na +5 gdje mislim da je to nedostizno za Svinjski... Volim te zeljo 

Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 11 mar 2018, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Samo je pobjeda bitna...Bodovi i to bitni bodovi nakon kiksa Zrinjskog se pišu. A sada maksimalno koncentrisano do kraja prvenstva.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- kolezeljovac
- Kontakt:
Raja jednu stvar treba uzeti u obzir sto se tice Krupe i Radnika... To su ekipe koje igraju rasterecene, tako da ce namuciti sve ekipe do kraja...

nisam bio u mogucnosti gledati danas, mozel neko u kratkim crtama navesti najvaznije?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.