Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Evo brinem se bas, nece kuratz da mi se digne zbog brige hocel Jack potpisati novi ugovor
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Čeh TOP 1 lige
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zar nije bila nekad davno priča da je Mertesacker dio gej-lobija u svlačionici Njemačke? Meni je njegov najstrašniji momenat u Arsenalovoj karijeri bilo ono okretanje gu.zice Kondogbiji u Ligi prvaka protiv Monaca.
Poluprazni Emirates danas sugeriše da je i navijačima dok.určilo. Uvijek navijam da dobijemo, pogotovo je lijepo što je gorila Deeney dobio kitu u čelo, ali još uvijek smo predaleko od Top 4.
Gazidis i Raul su imali danas sastanak sa navijačima. Gazidis je nešto tuc-mucao, čini mi se da je počeo sapunati dasku Wengeru za ljeto.
Poluprazni Emirates danas sugeriše da je i navijačima dok.určilo. Uvijek navijam da dobijemo, pogotovo je lijepo što je gorila Deeney dobio kitu u čelo, ali još uvijek smo predaleko od Top 4.
Gazidis i Raul su imali danas sastanak sa navijačima. Gazidis je nešto tuc-mucao, čini mi se da je počeo sapunati dasku Wengeru za ljeto.
Mertesaker se meni zgadio kad smo igrali protiv Liverpoola i kad su čini mi se izjednačili u zadnjim sekundama meča. Nakon kornera drvo od 2 metra se iz nekog razloga sagnulo 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Artetitisu moracu da te obavijestim da se sluzbena stranica Arsenala ne slaze sa tobom, oni navode podatak od preko 59 hiljada prisutnih danas na Emiratesu 

Oni te podatke zasnivaju po broju prodatih ulaznica. Tako je i na onoj utakmici protiv Citya navodno bilo skoro 60k ljudi.
Znam, vidio sam.japa je napisao/la:Artetitisu moracu da te obavijestim da se sluzbena stranica Arsenala ne slaze sa tobom, oni navode podatak od preko 59 hiljada prisutnih danas na Emiratesu

- Marsal
- Kontakt:
Veceras pratim u kafani, Anele nemoj da bi minus pisao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
**** i gledam, ne piši minus
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Nije trebao Sea izbaciti, taman je odigrao nekoliko utakmica da povrati samopouzdanje, a bojim se da je Naćo rovit još uvijek
I radije Chambersa na beku nego qrcobolju Bellerina
I radije Chambersa na beku nego qrcobolju Bellerina
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 15 mar 2018, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Tu sam da se zna heheh
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
j.ebem anele, jeb-em
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
U prvoj utakmici smo sve odradili takticki,da se vi opustite pred revans. Jeste li spremni za najgore

Kako je raja nasjela na priču da je Wenger odradio nešto taktički
Luzeri nisu imali pritisak na leđima, samo čekamo utakmicu gdje će se OČEKIVAT nešto od Arsenala pa ćemo vidjet taktičkog maga

Luzeri nisu imali pritisak na leđima, samo čekamo utakmicu gdje će se OČEKIVAT nešto od Arsenala pa ćemo vidjet taktičkog maga
Trenutno nas najjaci tim minus Welbeck,
ne bi se iznenadio da izgubimo ali mislim da cemo proci
ne bi se iznenadio da izgubimo ali mislim da cemo proci
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Arsenal vcr peticu zabija Milanistima
Jasta cemotajger je napisao/la:Arsenal vcr peticu zabija Milanistima

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Brokula je napisao/la:Kako je raja nasjela na priču da je Wenger odradio nešto taktički![]()
Stoji to, definitivno si u pravu po pitanju toga, ali mislim da smo mi i više pali za qrac nego samo taj pritisak, nekad smo sa mnogo lošijim ekipama bolje iznosili pritisak, a ove sezone nam se desilo kao nikada do sada, vjerovatno je Wenger dodao svog začina tome, a i bezmudi igrači
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.