FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
NjonjoVam je napisao/la:ako je istina imamo se cemu nadati!

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
To nam ide na ruku.RollingPaper je napisao/la:Smajić povrijeđen, znaci pojačani smo pred GOŠK
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajdzino zlato moze bit klupiran na dva načina....kartoni i povrede.... ostalo je sve bezpredmetno raspravljati
- Beduin
- Kontakt:
Zar je pocela i zavrsila prva faza?Sariel1987 je napisao/la:znaci izgleda definitivno idemo u drugu fazu izgradnje istoka, fino fino. ove godine dize se istok iz pepela![]()
![]()
trci mi drug dol po atletskoj pa nacuo, da me ne pitate oklen mi info..

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Tema za ugasit 
Sta je ovo danas nikog zivog nikakvih info...

Sta je ovo danas nikog zivog nikakvih info...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Slavko ako citate ovaj forum molim Vas da uzmete u razmatranje povratak Mladena Vesselinovica na Tusanj...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
jednom smo ga vratili u zivot, dosta... dal se vi uopste sjecate Veselog nakon one odlicne sezone... plakali smo za Mehidicemintercontinental je napisao/la:Slavko ako citate ovaj forum molim Vas da uzmete u razmatranje povratak Mladena Vesselinovica na Tusanj...
Dragi boze,koji jesi na nebesi,cudo nam donesi dvica neka se desi.Amin
FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da je realno i posteno da ocekujem 1 bod iz Gabele i 3 boda iz Viteza. Samo bez poraza ako moze i sasvim ok.
Veseli je bio odličan na početku i te sezone, davao je golove važne Vitezu, Želji i još nekome ne mogu se sjetit, donosio nam bodove sam bukvalno, asistirao, kad su svi ostali loše igrali, a kad su kola krenula nizbrdo, onda je i njemu postalo svejedno i nije se ni trudio više uopšte.
GOŠK se također popravio u igri, tako da ne treba tu ništa upisivati, ne bi me ni porazo razočarao, samo nek se pobiju na terenu pa ko koga.
GOŠK se također popravio u igri, tako da ne treba tu ništa upisivati, ne bi me ni porazo razočarao, samo nek se pobiju na terenu pa ko koga.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Da je od pocetka sezome GOSK vodio Dudic sasvim druga bi prica bila, bili bi oni jedan od kandidata za LZP...Sve u svemu ekipa koja ima glavu i rep...Sutra posebnu paznju obratiti na Misica i Husarinog Dzeku aka Mulahusejnovica
u transu pjesma nek zagrmi
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda ako sutra istrči po bod nece ga uzet al 1000%.... standardno
Sloboda danas ide po tri boda sto je normalno. Ne nedostaje ni kvaliteta niti želje. Gosk Vitez i Čelik rješavaju sa 9 bodova svaku nedoumicu. To mora biti cilj.staragarda je napisao/la:Sloboda ako sutra istrči po bod nece ga uzet al 1000%.... standardno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Gosk sam ove sezone gledao samo protiv nas dvije tekme. Koliko vidim lakse im je na strani igrat. I po zakonu velikih brojeva bi bilo puno da nas dobiju triput u sezoni
Dvica u Gabeli, Bekic zabija

Niko, niko, samo Sloboda
Taj ce iz Gabele i Hrvatsku profulat.katarakta je napisao/la:Gosk sam ove sezone gledao samo protiv nas dvije tekme. Koliko vidim lakse im je na strani igrat. I po zakonu velikih brojeva bi bilo puno da nas dobiju triput u sezoniDvica u Gabeli, Bekic zabija
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Oplako samPenaltiky je napisao/la:Taj ce iz Gabele i Hrvatsku profulat.katarakta je napisao/la:Gosk sam ove sezone gledao samo protiv nas dvije tekme. Koliko vidim lakse im je na strani igrat. I po zakonu velikih brojeva bi bilo puno da nas dobiju triput u sezoniDvica u Gabeli, Bekic zabija

Danas je dan za pobjedu 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Danas ines prima dvaput 0:2. Bekic i Ignjatovic
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Al grmite od optimizma 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.