FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 18 sep 2010, 16:21

Hare_BvB je napisao/la:Anemični igrači... Anemična publika...Teško će se s ovakom igrom probiti Soldin bunker.....Jarčevi vam redovno zadaju ogromne probleme u Minhenu....
a gdje ti to gledas????
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 18 sep 2010, 16:22

Kopija poluvremena protiv Rome,pravo loše.Jarčevi se brane sa 11 igrača na 40 metara od svog gola.Očekujem Gomeza i Olića u drugom.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 sep 2010, 16:23

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Anemični igrači... Anemična publika...Teško će se s ovakom igrom probiti Soldin bunker.....Jarčevi vam redovno zadaju ogromne probleme u Minhenu....
a gdje ti to gledas????
EuroSport 2 ;)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 18 sep 2010, 16:24

Klare je napisao/la:Ima li iko kakav dobar link za gledanje tekme?
Kakvo je bilo prvo poluvrijeme?Ono što sam ja mogao vidjeti preko ovih ružnih streamova je da je igra bila poput one protiv Rome iz prvog poluvremena, tj.ništa. Ispravite me ako griješim.
Evo jedan od mene
http://atdhe.net/24318/watch-bayern-munich-vs-1-fc-koln
Sent from my Philips Smart TV.

Klare

Post Postao/la Klare » 18 sep 2010, 16:30

dr.adnan je napisao/la:
Kakvo je bilo prvo poluvrijeme?Ono što sam ja mogao vidjeti preko ovih ružnih streamova je da je igra bila poput one protiv Rome iz prvog poluvremena, tj.ništa. Ispravite me ako griješim.
Evo jedan od mene
S ove stranice su najbolji, ali mi neće, evo pokušavao sam i prije, ali bezuspješno. :x :roll: You must download vshare.Tv. Pokušam download, ali neće.Hebat mu mater :x , zna li iko riješiti ovaj problem, inače neću moći pratiti Bayerna :x
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 18 sep 2010, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 18 sep 2010, 16:31

Samo 3 gola u 5 utakmica za 45 minuta, strasno malo s tim nije samo nas Bayo zakazao nego cijela BL :D. Ali bit ce ovo puno bolje u drugom poluvremenu :D.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 18 sep 2010, 16:32

81 % posjed lopte , sta ste ocekivali neku prelijepu igru kada se klocevi brane jos malo pa ce im i trener uci da i on brani gol :lol: :lol:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 18 sep 2010, 16:34

Zabit , cemo i pobijediti sigurno !

ES prenosi , gledaje .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 18 sep 2010, 16:40

Klare je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:
Evo jedan od mene
S ove stranice su najbolji, ali mi neće, evo pokušavao sam i prije, ali bezuspješno. :x :roll: You must download vshare.Tv. Pokušam download, ali neće.Hebat mu mater :x , zna li iko riješiti ovaj problem, inače neću moći pratiti Bayerna :x[/quote
Trebas ici ono allow add ons i onda ce ti dozvoliti da instaliras
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 18 sep 2010, 17:04

I dalje se brane ali kontre su opasne...

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 18 sep 2010, 17:22

Kraj 0:0 ..

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 18 sep 2010, 17:24

CoDe je napisao/la:Zabit , cemo i pobijediti sigurno !

ES prenosi , gledaje .
Jesi li siguran??

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 18 sep 2010, 17:25

Idioti :evil:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 18 sep 2010, 17:26

**** im ,,,,,, ma ovo je zbog kretena u upravi kao ne trebaju nama pojačanje **** im staru škrtu fujjjjjjjjjjjjjjjjj

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 18 sep 2010, 17:31

Posle ove utakmice ko mi kaze da je LVG dobar trener necu pricati s njim :evil: ovo nije bila formacija 4-3-3 ovo je bilo vise 4-5-1 i kad je trebalo da ubaci gomeza i olica a da pri tome napadne svim raspolozivim silama,on izbacuje klosea koji gine za svaku loptu :x pa nek i dalje govori da mu pojacanja i ne trebaju, o odbranim da ne govorim,svaki put kad bi nesto pokusali igraci kelna su i uspjeli,dovoljno je reci samo da jedan miso brecko okrece van bytena kao beba zvecku,razocaran sam,pa ovo je bilo tesko za gledati koliko je bilo jadno :twisted: :twisted:
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Klare

Post Postao/la Klare » 18 sep 2010, 17:36

Hvala majstore, kako čista slika, a nimalo ne štopa. :D

U drugom poluvremenu do 83 minute samo polušanse Mullera i Buytena nakon kornera Riberya. Tek su potpuno pritisli u zadnjih desetak minuta, ali Mondragon je spasio 100% šansu Mullera nakon dobrog udarca Riberya iz slobodnog. Imao je i Koln 100% šansu, ali sjajni Butt sjajno brani, a imali su i nekoliko situacija iz kontri koje su mogle biti vrlo opasne.
To je sve uz nekoliko ne znam mogu li ih nazvati poluprilikama Bayerna što se tiče cijele utakmice, ali ne mogu ih kritikovati, valjda zato što su kod mene kao i kod većine vas stekli puno kredita nakon prošle sezone.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 sep 2010, 17:43

COLOGNE = KOLONJSKA VODA

ja ekipe majko mila, bayerncic = nizi razred fudbala :roll: :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 18 sep 2010, 17:49

amell je napisao/la:COLOGNE = KOLONJSKA VODA

ja ekipe majko mila, bayerncic = nizi razred fudbala :roll: :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vidim pratis bundesligu, mora da si skonto koliko je ona iznad Italijanske, haman Bog ti malo pameti ipak dao :o.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 18 sep 2010, 17:50

Ae mrs odavdje nek je Inter visi razred fudbala koji nemoze twente da pobijedi

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 sep 2010, 17:56

guber_90 je napisao/la:

Vidim pratis bundesligu, mora da si skonto koliko je ona iznad Italijanske, haman Bog ti malo pameti ipak dao :o.
sta se palite odmah,nije sve tako crno,znam da ste nervozni ali valjda ce doc i bolji dani za vas :mrgreen: :mrgreen: iako teesko sa onakvim igracima i trolcinom od trenera,a kada spominjete inter naklonite se i izgovarajte to ime sa duznim postovanjem i poniznoscu jer govorite o prvaku evrope,a njemacka je u evropi sto znaci da je inter prvak i njemacke i svih drugih,uskoro ce biti i prvak svjeta,prvak nase galaksije i prvak cjele vasione,znaciiii NA KOLJENA pri spomenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.