a gdje ti to gledas????Hare_BvB je napisao/la:Anemični igrači... Anemična publika...Teško će se s ovakom igrom probiti Soldin bunker.....Jarčevi vam redovno zadaju ogromne probleme u Minhenu....
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- roy_makaay
- Kontakt:
Kopija poluvremena protiv Rome,pravo loše.Jarčevi se brane sa 11 igrača na 40 metara od svog gola.Očekujem Gomeza i Olića u drugom.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
EuroSport 2S-Y-L-A-R je napisao/la:a gdje ti to gledas????Hare_BvB je napisao/la:Anemični igrači... Anemična publika...Teško će se s ovakom igrom probiti Soldin bunker.....Jarčevi vam redovno zadaju ogromne probleme u Minhenu....
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Evo jedan od meneKlare je napisao/la:Ima li iko kakav dobar link za gledanje tekme?
Kakvo je bilo prvo poluvrijeme?Ono što sam ja mogao vidjeti preko ovih ružnih streamova je da je igra bila poput one protiv Rome iz prvog poluvremena, tj.ništa. Ispravite me ako griješim.
http://atdhe.net/24318/watch-bayern-munich-vs-1-fc-koln
Sent from my Philips Smart TV.
S ove stranice su najbolji, ali mi neće, evo pokušavao sam i prije, ali bezuspješno.dr.adnan je napisao/la:Evo jedan od meneKlare je napisao/la:Ima li iko kakav dobar link za gledanje tekme?
Kakvo je bilo prvo poluvrijeme?Ono što sam ja mogao vidjeti preko ovih ružnih streamova je da je igra bila poput one protiv Rome iz prvog poluvremena, tj.ništa. Ispravite me ako griješim.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 18 sep 2010, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Samo 3 gola u 5 utakmica za 45 minuta, strasno malo s tim nije samo nas Bayo zakazao nego cijela BL
. Ali bit ce ovo puno bolje u drugom poluvremenu
.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- bayern4ever
- Kontakt:
81 % posjed lopte , sta ste ocekivali neku prelijepu igru kada se klocevi brane jos malo pa ce im i trener uci da i on brani gol

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Zabit , cemo i pobijediti sigurno !
ES prenosi , gledaje .
ES prenosi , gledaje .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- bayern4ever
- Kontakt:
S ove stranice su najbolji, ali mi neće, evo pokušavao sam i prije, ali bezuspješno.Klare je napisao/la:dr.adnan je napisao/la:Evo jedan od meneKlare je napisao/la:Ima li iko kakav dobar link za gledanje tekme?
Trebas ici ono allow add ons i onda ce ti dozvoliti da instaliras
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- bayern4ever
- Kontakt:
I dalje se brane ali kontre su opasne...
- bayern4ever
- Kontakt:
Kraj 0:0 ..
Jesi li siguran??CoDe je napisao/la:Zabit , cemo i pobijediti sigurno !
ES prenosi , gledaje .
- Barney Stinson
- Kontakt:
**** im ,,,,,, ma ovo je zbog kretena u upravi kao ne trebaju nama pojačanje **** im staru škrtu fujjjjjjjjjjjjjjjjj
- amel10071988
- Kontakt:
Posle ove utakmice ko mi kaze da je LVG dobar trener necu pricati s njim
ovo nije bila formacija 4-3-3 ovo je bilo vise 4-5-1 i kad je trebalo da ubaci gomeza i olica a da pri tome napadne svim raspolozivim silama,on izbacuje klosea koji gine za svaku loptu
pa nek i dalje govori da mu pojacanja i ne trebaju, o odbranim da ne govorim,svaki put kad bi nesto pokusali igraci kelna su i uspjeli,dovoljno je reci samo da jedan miso brecko okrece van bytena kao beba zvecku,razocaran sam,pa ovo je bilo tesko za gledati koliko je bilo jadno

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Hvala majstore, kako čista slika, a nimalo ne štopa.
U drugom poluvremenu do 83 minute samo polušanse Mullera i Buytena nakon kornera Riberya. Tek su potpuno pritisli u zadnjih desetak minuta, ali Mondragon je spasio 100% šansu Mullera nakon dobrog udarca Riberya iz slobodnog. Imao je i Koln 100% šansu, ali sjajni Butt sjajno brani, a imali su i nekoliko situacija iz kontri koje su mogle biti vrlo opasne.
To je sve uz nekoliko ne znam mogu li ih nazvati poluprilikama Bayerna što se tiče cijele utakmice, ali ne mogu ih kritikovati, valjda zato što su kod mene kao i kod većine vas stekli puno kredita nakon prošle sezone.
U drugom poluvremenu do 83 minute samo polušanse Mullera i Buytena nakon kornera Riberya. Tek su potpuno pritisli u zadnjih desetak minuta, ali Mondragon je spasio 100% šansu Mullera nakon dobrog udarca Riberya iz slobodnog. Imao je i Koln 100% šansu, ali sjajni Butt sjajno brani, a imali su i nekoliko situacija iz kontri koje su mogle biti vrlo opasne.
To je sve uz nekoliko ne znam mogu li ih nazvati poluprilikama Bayerna što se tiče cijele utakmice, ali ne mogu ih kritikovati, valjda zato što su kod mene kao i kod većine vas stekli puno kredita nakon prošle sezone.
COLOGNE = KOLONJSKA VODA
ja ekipe majko mila, bayerncic = nizi razred fudbala

ja ekipe majko mila, bayerncic = nizi razred fudbala
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Vidim pratis bundesligu, mora da si skonto koliko je ona iznad Italijanske, haman Bog ti malo pameti ipak daoamell je napisao/la:COLOGNE = KOLONJSKA VODA
ja ekipe majko mila, bayerncic = nizi razred fudbala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- bayern4ever
- Kontakt:
Ae mrs odavdje nek je Inter visi razred fudbala koji nemoze twente da pobijediamell je napisao/la:COLOGNE = KOLONJSKA VODA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta se palite odmah,nije sve tako crno,znam da ste nervozni ali valjda ce doc i bolji dani za vasguber_90 je napisao/la:Vidim pratis bundesligu, mora da si skonto koliko je ona iznad Italijanske, haman Bog ti malo pameti ipak daoamell je napisao/la:COLOGNE = KOLONJSKA VODA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.