FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 18 sep 2010, 17:08

A tebe volim,volim te fakat,ti si mi ljubav jedina

Samo Pobjeda!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 sep 2010, 17:11

Šta je ovo svaki put kada posjetim temu saznam da neki igrač neće da igra ili je povrijeđen.Kako je krenulo kadeti će igrati protiv Drine. :o
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2010, 17:22

Šta fali kadetima :?: momci super igraju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 18 sep 2010, 17:24

bistrikboy je napisao/la:A tebe volim,volim te fakat,ti si mi ljubav jedina

Samo Pobjeda!
Mojne mi Balaševićeve stihove krasti :mrgreen:

Ja odgledam Tottenham, jedem i krećem ka Dolini. Sretno nam večeras ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 sep 2010, 17:24

nece da potpise zdravooo,meni ne bi ni na klupi sjedio,svi su bili mrtvi prije osima sehi psovali tjerali ga sa gola(a sad brani za repku),od ostatka ekipe jedino onaj beslija ko nesto vrijedio ovo ostalo nam osiguravalo ostanak u ligi i sad odjednom postavljaju neke uslove,hoces neces zdravo,ima ovih sto hoce pa nek budemo 5 ali da igramo ko ljudi...on ce postavljat uslove i glumit igracinu mah rastjerat ih samo :D
sto se iznervirah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2010, 17:27

nick je napisao/la:nece da potpise zdravooo,meni ne bi ni na klupi sjedio,svi su bili mrtvi prije osima sehi psovali tjerali ga sa gola(a sad brani za repku),od ostatka ekipe jedino onaj beslija ko nesto vrijedio ovo ostalo nam osiguravalo ostanak u ligi i sad odjednom postavljaju neke uslove,hoces neces zdravo,ima ovih sto hoce pa nek budemo 5 ali da igramo ko ljudi...on ce postavljat uslove i glumit igracinu mah rastjerat ih samo :D
sto se iznervirah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa to je Osimova ruka...nema više zayebavanja sa klubom,ucjenjivanja,glumaca itd...puna podrška Šefu strucnog štaba.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2010, 17:33

Neka svako ide tamo gdje misli da mu je bolje....ako Šehić,Kerla ili bilo ko drugi misle da ce ih Gracić ili Blekić placati i dati bolje uslove, pa bujrum momci idite gdje vam je bolje....ali necete više praviti zayebanciju sa Željom i ucjenjivati klub i nekog praviti budalom kao što je Cocalić svojevremeno radio....materu svoju ucjenjuj,Željo je iznad svakog igraca i pojedinca.
Bekrić i Bešlija su za vas pravi profesionalci, ljudi koji cijene klub gdje zarađuju hljeb i koji nisu guzicom zatvorili vrata iza sebe.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 sep 2010, 17:35

drop je napisao/la:Neka svako ide tamo gdje misli da mu je bolje....ako Šehić,Kerla ili bilo ko drugi misle da ce ih Gracić ili Blekić placati i dati bolje uslove, pa bujrum momci idite gdje vam je bolje....ali necete više praviti zayebanciju sa Željom i ucjenjivati klub i nekog praviti budalom kao što je Cocalić svojevremeno radio....materu svoju ucjenjuj,Željo je iznad svakog igraca i pojedinca.
Bekrić i Bešlija su za vas pravi profesionalci, ljudi koji cijene klub gdje zarađuju hljeb i koji nisu guzicom zatvorili vrata iza sebe.
NEtreba nam SEhic,Hamzic je bolji golman od njega,sto se tice Kerle dobar je stoper,al nesto nevjerujem u transfer igraca iz zelje u Sarajevo
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2010, 17:40

Megamon je napisao/la:
drop je napisao/la:Neka svako ide tamo gdje misli da mu je bolje....ako Šehić,Kerla ili bilo ko drugi misle da ce ih Gracić ili Blekić placati i dati bolje uslove, pa bujrum momci idite gdje vam je bolje....ali necete više praviti zayebanciju sa Željom i ucjenjivati klub i nekog praviti budalom kao što je Cocalić svojevremeno radio....materu svoju ucjenjuj,Željo je iznad svakog igraca i pojedinca.
NEtreba nam SEhic,Hamzic je bolji golman od njega,sto se tice Kerle dobar je stoper,al nesto nevjerujem u transfer igraca iz zelje u Sarajevo
Ma imena su potpuno nebitna, njih sam naveo samo kao primjer, to za svakoga važi.
Nema kod Amara više labavo i zato kažem :Hvala Bogu što imamo covjeka koji radi u interesu Želje.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 18 sep 2010, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

abadabu
Kontakt:

Post Postao/la abadabu » 18 sep 2010, 17:40

odakle uopste info da kerla a sad sehic ne zele potpisati ugovor?
sta odma napadate a ni ne znate da je 100% tacna informacija... :o
puno negativne energije se uopste skuplja oko zelje ...ne valja...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 18 sep 2010, 17:41

nookey je napisao/la:Treba mi text ove pjesme:
1-3,1-2,oooooo
hitno
Mi Pijemo,Mi Bodemo,Mi pucamo i bombe bacamo,
Ne smekamo jer ih yebemo 1.3.1.2 grupe gazimo

A kad dode nedelja ooo-ooo
Zeljo igrat poceo aaa-aaa
Srcem cemo ga bodriti ooo-ooo

Do pobjede ga nositi,zajedno slaviti :D :D
svoj ti pos'o !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 sep 2010, 17:42

Hmm, ovo ne ide na dobro. Moramo biti u stanju da zadržimo malo bolje igrače. Žujo i kompanija ništa ne rade. Aj što ne ulažu u klub, nego nisu ni našli nekog adekvatnog sponzora, bilo šta. Nešto se moglo i moralo uraditi. Ne može Amar i pravit ekipu bez para, pravit stadion, davati plate, tražiti sponzore...Pa j*bemu, zar nema normalnih i obrazovanih ljudi u ovoj državi koji bi mogli da zamijene Žuju i ostalu kompaniju, koji bi nešto uradili za razliku od ovih ljenčuga i papaka koji jedva čekaju priliv novca u klub da sebi uzmu veći postotak !?
Dobro, aj neću sad da kukam, ali ne može se od zraka živjeti. Sačekat ću kraj sezone pa ćemo da vidimo. Kup i druga pozicija bi bili fantastični, i s jednim (napokon) lakšim žrijebom da dođemo bar do Play-offa. Grupna faza bi mnogo toga riješila, ali otom-potom, ne može to odmah :D . Valjda ću doživjeti normalne ljude u klubu, koji rade, trude se, ulažu. A ovdje to samo radi stručni štab, na čelu sa Osimom...
A što se Šehića, Cocalića, Kerle tiče... Ne znam šta bih rekao. Kerla je bezobrazan, dva puta nas hoće izraditi, to je odma za izbacivanje iz kluba. Pa nismo FK Semizovac da se s nama šprda( ako i postoji taj klub :D ) . Šehić i Cocalić su mladi i nikako da skontaju da je bolje ostati u Želji još godinu-dvije, stvoriti ime i otići i proslaviti se. Cocalić nas nije trebao zavlačiti, nego odma reći kako stvari stoje. Nadam se da se to neće ponoviti i sa Šehićem, da ode na polusezoni. Ne treba Šehića odma pljuvati, ovo su špekulacije tek, bez dokaza. Ali, ako hoćemo tim, tim koji može nešto učiniti u Europi, MORAMO zadržati igrače. Moramo podići standard, plate i sve ostalo. Jer, žalosno je da su u Kazahstanu veće plate nego ovdje (fudbalerima) . Neće neko ginuti za 2000 KM( i to u najboljem slučaju), pa da mu neko s*ebe nogu i automatski završi karijeru. I šta će poslije toga, živjeti na ivici siromaštva ? Razmislite malo, mnogo je tu problema. Počevši od države, pa svega ostalog. Da se razumijemo, Kerla je pravo bezobrazan, Cocalić nas je i zavlačio, ali i klub treba biti u stanju da produži ugovor sa pojedincima. Uglavnom, biće valjda bolje što se zadržavanja mladih i talentovanih igrača tiče. Šta bi bilo da su nam ostali Džeko, Štilić, Jahić, Dialiba, pa i Cocalić i Bekrić...

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 18 sep 2010, 17:45

abadabu je napisao/la:odakle uopste info da kerla a sad sehic ne zele potpisati ugovor?
sta odma napadate a ni ne znate da je 100% tacna informacija... :o
puno negativne energije se uopste skuplja oko zelje ...ne valja...
http://www.pileiseyo.info :mrgreen:

abadabu
Kontakt:

Post Postao/la abadabu » 18 sep 2010, 17:46

na sluzbenoj stranici zelje pise da je kerla potpisao, zato me cisto znaima odakle te spekulacije da nece njih dvojica da potpisu...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 18 sep 2010, 18:02

Večeras ozbiljan pristup i popravljanje gol razlike ! A ko nije kreno' ka dolini magarac bio :D
Željo - My first love!!!

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 18 sep 2010, 18:22

slika

slika

ILIJAŠ

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 sep 2010, 19:18

Igra Šehić :!:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 sep 2010, 19:20

Zasto nebi igro, je sam to promasio nesto? :)

EDIT: Savic 1-0!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 sep 2010, 20:04

sajo10 je napisao/la:Zasto nebi igro, je sam to promasio nesto? :)

EDIT: Savic 1-0!
Pa ili sam ja krivo skonto jer sam 3 stranice na vrat na nos čito ili sam dobro pročito da ima nekih komplikacija oko Šehića i Kerle.

muky_tm87
Kontakt:

Post Postao/la muky_tm87 » 18 sep 2010, 20:07

2:0 zeba

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pushko92 i 4 gosta.