Ne, Zrinjski evo igra sutra, Široki uvijek igra nedjeljom, Željo je nedjelju stavio da imaju dan više odmora.Orjuna je napisao/la:Jel se svako kolo Lzp igra Nedjeljom?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
mehak sam ti veceraswobly92 je napisao/la:Ko si ti i đe je rigotinaRigoletto je napisao/la:Ovaj teren je odraz čitave države, u BiH ne funkcioniraju puno bitnije stvari od nogometa. Dovoljno je samo usporedit neke osnovne stvari ukoliko ste proveli neko vrijeme u nekoj organiziranijoj drzavi. Ovdje su nenormalne stvari davno postale normalne a mladi naučeni da to zapravo tako treba biti kod nas
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Prešlo ti od neandertalca hamanRigoletto je napisao/la: mehak sam ti veceras
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:Ovaj teren je odraz čitave države, u BiH ne funkcioniraju puno bitnije stvari od nogometa. Dovoljno je samo usporedit neke osnovne stvari ukoliko ste proveli neko vrijeme u nekoj organiziranijoj drzavi. Ovdje su nenormalne stvari davno postale normalne a mladi naučeni da to zapravo tako treba biti kod nas

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ma smijesno je i diskutovati o tome....da ti neko da rok 5 godina da napravis prije svega SEBI teren...i na kraju krajeva imaju i jeftinije varijante terena ....ako nisi u stanju nemoj ni igrati...Virtu4l je napisao/la:Ma zato sam i odustao, nemaš sa kim diskutovati.delinjo je napisao/la:klub koji za par mjeseci ne moze namaknuti milion,treba se odmah ugasiti !
ali sta kaze brat skandinavski model![]()
.....ili cuj dati rok 5 godina ....**** ti zivot da li neki razmisle sta ce napisati....hej 5 godina da skupis milion ....
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
naravno,ne zato sto nismo imali te pare,nego sto su bas paraziti koje ti opravdavas umjesto u infrastrukturu opcenito,stavljali pare u svoje privatne dzepove,hvala Bogu u Zelji toga sada nema,ali ima u 90 % klubova ovdje....i ti bi takvima dao rok 5 godina da sklupljaju milion ????bihuzur je napisao/la:pa imali ste 23 godine pa niste uradili nista, a sad kad je sda obecala napraviti travnjak na grbavici i kosevu vi se kurcite i fol smjesan vam rok od 5 godina a juce ste bili na 'ispuni mi zelju'. pisite realno nemojte se bahatiti kad znate da ste najveci kokuzi u drzavi.delinjo je napisao/la:klub koji za par mjeseci ne moze namaknuti milion,treba se odmah ugasiti !
.....ili cuj dati rok 5 godina ....**** ti zivot da li neki razmisle sta ce napisati....hej 5 godina da skupis milion ....
![]()
i mi bi napravili teren i napravit cemo ga ,sa opstinom ili bez opstine...nema tu kurcenja nikakvog,ne znam o cemu ti ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Ovo je nevjerovatno kakvo mišljenje imaju Šipci o sebi, a prije deset godina igrači im gladni nisu mogli trčat i to izjavljivali za medije.

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Sabane mrtvi pa tereni prije 30 godina bili tonbe za ove sad,halo sto mi mozemo unazadit nemoze niko.Dokle vise,i mi trazimo kvalitet,cega.Zao mi igraca Remze mi sta je ovo.Sjecam se terena na Grbavici halo tepih,mramorne plocice a divi sad hrkljusa.Dakle sta gubis losim terenom,kvalitet samog fudbala,gubitak publike,zasto se nesto ne uradi,pa sadaka se ceka pa ako ko sta uplati.E pa nema vise sadake nego kriterij povecat nevalja teren gubis 3 boda i vozdra,da vidis kako ce se popravit kasnije.Uvjek ista prica nema para,pa nemoj onda ni igrat ko ce te gledat.
-
- Kontakt:
Jesi li ozbiljan, al stvarno?delinjo je napisao/la:naravno,ne zato sto nismo imali te pare,nego sto su bas paraziti koje ti opravdavas umjesto u infrastrukturu opcenito,stavljali pare u svoje privatne dzepove,hvala Bogu u Zelji toga sada nema,ali ima u 90 % klubova ovdje....i ti bi takvima dao rok 5 godina da sklupljaju milion ????bihuzur je napisao/la:pa imali ste 23 godine pa niste uradili nista, a sad kad je sda obecala napraviti travnjak na grbavici i kosevu vi se kurcite i fol smjesan vam rok od 5 godina a juce ste bili na 'ispuni mi zelju'. pisite realno nemojte se bahatiti kad znate da ste najveci kokuzi u drzavi.delinjo je napisao/la:klub koji za par mjeseci ne moze namaknuti milion,treba se odmah ugasiti !
![]()
i mi bi napravili teren i napravit cemo ga ,sa opstinom ili bez opstine...nema tu kurcenja nikakvog,ne znam o cemu ti ?

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Napokon nešto što liči na normalnu diskusiju. Vidim ima različitih stavova, nešto realnih, annešto klubski obojenih, što je i normalno.
Ali hajde malo o terenima. Kraj jesenjeg dijela i početak proljetnog se fakat igraju na nikada gorim terenima. Da li je do vremenskih uslova, ili do totalnog zapuštanja i neodržavanja? Ili je oboje? Ne znam, ali činjenica je da se nešto mora mjenjati. Ono što je sigurno na kratki rok nema rješenja. Očigledno opcije su dvije, promjena sistema takmičenja, ili rad na infrastrukturi. Kod skandinavskog sistema, bar po meni, najveći izazov je duga zimska pauza, koja bi bila minimum 4 mjeseca, ili 120 dana. U toj opciji ozbiljan nogomet zaboravite, jer nema tog igrača koji bi htio napraviti nešto u karijeri, da leži 4 mjeseca bez zvanične tekme, pa makar i u blatu. U toj varijanti bi trebali organizovati amatersku ligu, što mislim nije realno.
Rad na infrastrukturi je jedino rješenje. Naravno dugoročno, jer to nisu male investicije. Sigurno je da neće svi biti u poziciji da grade vrhunske terene sa grijačima, ili ne znam ti sa čim, ali vrhunske drenaže, ili plastične podloge su nešto realnije opcije, i izvodive su u periodu od par godina. Neko je spomenuo i da se savez mora strožije pridržavati kriterija koje je sam postavio. Moraju se kažnjavati klubovi koji ne ispoštuju obaveze. Od oduzimanja bodova kada se bar djelimično ne stvore uslovi za igru, do oštrijih kazni kada klubovi ne stvore uslove za ligaška takmičenja. Činjenica je da se neke stvari mjenjaju, i to po manjim sredinama (zamisli) gdje je manje para, ali gdje su klubovi pa privatni može se reći, ili je u njima mnogo privatnog kapitala. Mladost, Krupa,Velež...i nije bitno odakle su pare, bitni su uslovi.
U svakom slučaju, treba malo optimizma. Moramo vući jedni druge, konkurencija je čudo. I samo radom, sistemom i ulaganjima takmičenje i kvalitet igre se može unaprijediti. Nema veze odakle su pare, čije, SDA, HDZ, pizda materina, samo neka se ulaže.
Ali hajde malo o terenima. Kraj jesenjeg dijela i početak proljetnog se fakat igraju na nikada gorim terenima. Da li je do vremenskih uslova, ili do totalnog zapuštanja i neodržavanja? Ili je oboje? Ne znam, ali činjenica je da se nešto mora mjenjati. Ono što je sigurno na kratki rok nema rješenja. Očigledno opcije su dvije, promjena sistema takmičenja, ili rad na infrastrukturi. Kod skandinavskog sistema, bar po meni, najveći izazov je duga zimska pauza, koja bi bila minimum 4 mjeseca, ili 120 dana. U toj opciji ozbiljan nogomet zaboravite, jer nema tog igrača koji bi htio napraviti nešto u karijeri, da leži 4 mjeseca bez zvanične tekme, pa makar i u blatu. U toj varijanti bi trebali organizovati amatersku ligu, što mislim nije realno.
Rad na infrastrukturi je jedino rješenje. Naravno dugoročno, jer to nisu male investicije. Sigurno je da neće svi biti u poziciji da grade vrhunske terene sa grijačima, ili ne znam ti sa čim, ali vrhunske drenaže, ili plastične podloge su nešto realnije opcije, i izvodive su u periodu od par godina. Neko je spomenuo i da se savez mora strožije pridržavati kriterija koje je sam postavio. Moraju se kažnjavati klubovi koji ne ispoštuju obaveze. Od oduzimanja bodova kada se bar djelimično ne stvore uslovi za igru, do oštrijih kazni kada klubovi ne stvore uslove za ligaška takmičenja. Činjenica je da se neke stvari mjenjaju, i to po manjim sredinama (zamisli) gdje je manje para, ali gdje su klubovi pa privatni može se reći, ili je u njima mnogo privatnog kapitala. Mladost, Krupa,Velež...i nije bitno odakle su pare, bitni su uslovi.
U svakom slučaju, treba malo optimizma. Moramo vući jedni druge, konkurencija je čudo. I samo radom, sistemom i ulaganjima takmičenje i kvalitet igre se može unaprijediti. Nema veze odakle su pare, čije, SDA, HDZ, pizda materina, samo neka se ulaže.
Ovdje vec odavno nema ozbiljnog fudbala, tako da ta duga pauza nista ne mijenja. Bolje je ugasiti ligu, nego se brukati sa ovim terenima.Monci je napisao/la:Napokon nešto što liči na normalnu diskusiju. Vidim ima različitih stavova, nešto realnih, annešto klubski obojenih, što je i normalno.
Iskreno, kakvi god tereni, kakva god liga bila, ja je pratim ispred svih ostalih, a kome se ne gleda, ima vala arena i sport klubova, nikad dosadno. Deplas je priča da treba ugasiti ligu. Ne treba, nego se treba boriti da se stvari unaprijede, i ne samo u sportu nego i u životu. Nacija smo negativaca i pesimista. Mladi svijet nije spreman za borbu, nego je najlakše reći yebo ovo i ispaliti se. Stari plači i kmeče, a na svakim izborima ponovo iste kretene zaokruže.
Odoh sa teme za sekundu. Uglavnom ja sam vječiti optimista, mislim da će se u bliskoj budućnosti mnogo raditi na unapređenju infrastrukture klubova, da će se investiranja sa raznih strana u klubove pojačati, da će liga biti kvalitetnija, i da će suđenje biti bolje.
Još samo da nam i prenose utakmica obezbjede, stvari bi se zančajno unaprijedile.
Odoh sa teme za sekundu. Uglavnom ja sam vječiti optimista, mislim da će se u bliskoj budućnosti mnogo raditi na unapređenju infrastrukture klubova, da će se investiranja sa raznih strana u klubove pojačati, da će liga biti kvalitetnija, i da će suđenje biti bolje.
Još samo da nam i prenose utakmica obezbjede, stvari bi se zančajno unaprijedile.
Kakva ozbiljna diskusija kad im je u glavi samo Željezničar, svi se uglavnom raspadaju, a Željo trpa tri miliona u stadion, i uložiće još toliko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da TV Hayat i emisija Ispuni mi Želju nemaju taj kapacitet.Virtu4l je napisao/la:Kakva ozbiljna diskusija kad im je u glavi samo Željezničar, svi se uglavnom raspadaju, a Željo trpa tri miliona u stadion, i uložiće još toliko.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Dalje nisam čitao.Penaltiky je napisao/la:Mislim
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
.. a 90% tvojih postova je o Sarajevu, citas nasu temu vise nego ''svoju''.Virtu4l je napisao/la:Kakva ozbiljna diskusija kad im je u glavi samo Željezničar, svi se uglavnom raspadaju, a Željo trpa tri miliona u stadion, i uložiće još toliko.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Naravno, kad volim dobar humor i dobru komediju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da samo sto postoji razlika između komedije i necega sto si ti u glavi zamislio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bravo Radnik ! Đurić 

ispade ovaj iz Zrinje kao iz aviona :urnebes: :urnebes:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.