Hamzagic najbolji igrac dosada,kako je javio komentator.
Hamzagic je sutiro loptu na gol,odbila se od golmana i dosla do Avdica i on nije imao problema da dadne gol.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Megamon je napisao/la:E jesam li za mustuluka iskreno recite
adnan_hzsa je napisao/la:haha sta je sa ovom ligom.. hocel kad domacin pobjediti hahah... smao naprijed sarajevo...
Hamzagic je vec par utakmica jedan od boljih igraca,u prosloj sezoni je imao dosta problema sa povredama,ali odlican igrac,sa dobrim sutem,dobrim pregledom igre...uostalom nije on tek tako meni na avataru vec neko vrijemeGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Eto sada je javio u Prijedoru da Sarajevo vodi 0:1.Covjek kasni.![]()
Hamzagic najbolji igrac dosada,kako je javio komentator.
Hamzagic je sutiro loptu na gol,odbila se od golmana i dosla do Avdica i on nije imao problema da dadne gol.
pusti klocastog komentatoraSilkoni je napisao/la:ODBRANA NAM LOSA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adnan_hzsa je napisao/la:joj braco draga kud izgubismo od borca al haj desava se...
Ma ebe me ovaj WerderThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:@Megamon pogodi ti 2 na kladionici, kako stvari stoje![]()
moze li se sta prepisati
a i mene isto ebo ih svak, a na drugom bayernMegamon je napisao/la:Ma ebe me ovaj WerderThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:@Megamon pogodi ti 2 na kladionici, kako stvari stoje![]()
moze li se sta prepisati
Ima nas dovoljno da se pjesma ori PrijedoromSilkoni je napisao/la:koliko nas ima u prijedoru![]()
![]()
to nije tesko hahaMegamon je napisao/la:Ima nas dovoljno da se pjesma ori PrijedoromSilkoni je napisao/la:koliko nas ima u prijedoru![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.