Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mukiol je napisao/la:Stvarno admin mi je rekao da nepisem tekbire u cemu nevidim nista lose i jos mi je izbrisao postove...![]()
![]()
Mukiol je napisao/la:Stvarno admin mi je rekao da nepisem tekbire u cemu nevidim nista lose i jos mi je izbrisao postove...![]()
![]()
Vjera je intimna stvar, a ovo nije forum za pokazivanje koliki si ti vjernik, pogotovu ne ova tema skroz si off...Mukiol je napisao/la:Stvarno admin mi je rekao da nepisem tekbire u cemu nevidim nista lose i jos mi je izbrisao postove...![]()
![]()
lolo je napisao/la:jos se stoka i medjusobno pobila
Bekani i jedni i drugi eto sta se desiloMUFC je napisao/la:pa nek neko stavi sta se tacno desilo .. mozemo mi naslucivati jesul se tukli dijasporci medjusobno il ovi domaci i dijasporci il domaci i domaci il je to bilo izmedju navijackih skupina ... ima milion mogucnosti ... bezze raspravljamo i okrivljujemo jedne il druge a ne znamo sta se desilo !
ti neki musliman.. u potpisu ti MB svetsko a nase hahahahahhaahhahahaMukiol je napisao/la:Posto vidim da vecini smeta koko nazivate velicanje...trudicu se da to neradim na forumu, ali stvarno nevidim nista lose u tome...bilo kako bilo-nece se ponoviti da me nebi udaljio admin...
Bosna je sampion oooooooooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.