FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HPCompaq
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HPCompaq » 08 mar 2018, 14:51

Hadžić jest iskusniji golman stoji to sve, međutim vidili smo prošli put u Gabeli kako nas je koštalo to njegovo iskustvo.Ima sigurno negdje na ytb pregled te utakmice. I ja sam za da se Markoviću pruži šansa. Pa i Azir je bačen u vatru, u kupu protiv Želje na Grbavici, pa ih je dovodio do ludila tada.I onda malo po malo ustalio se kao broj jedan u klubu.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 mar 2018, 14:52

Saltsity je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:Hadžić ili Marković među stative u Gabeli ?

Ja bi prije Marković,jer vidili smo Hadžića prošlu utakmicu u Gabeli kakve smo smješne golove primali. :kafa:
Kada se vec drze forsiranja igraca i drze Smajica u ekipi iako ga ne ide,neka ostanu dosljedni i na gol neka stane Markovic.Yebo Hadzica.
Protiv pitara Todor je bio suspendovan, da to nije bilo mislim da bi Smajic bio klupiran.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 08 mar 2018, 14:57

sviunapad1010 je napisao/la:
Saltsity je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:Hadžić ili Marković među stative u Gabeli ?

Ja bi prije Marković,jer vidili smo Hadžića prošlu utakmicu u Gabeli kakve smo smješne golove primali. :kafa:
Kada se vec drze forsiranja igraca i drze Smajica u ekipi iako ga ne ide,neka ostanu dosljedni i na gol neka stane Markovic.Yebo Hadzica.
Protiv pitara Todor je bio suspendovan, da to nije bilo mislim da bi Smajic bio klupiran.
Ma nebitno neka dobije momak sansu da brani a ne da mu Hadzic uzima mjesto....Pa daj momku sansu sada imas priliku .Ako Hadzic bude branio pa za sta treniraju ta djeca u pm...cemu da se nadaju.
FK Sloboda Tuzla

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 mar 2018, 15:01

Prljaca extra,spasio je Travnik i Olimpik,tako ce i Celik isto :lol: :lol: :lol:
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 mar 2018, 15:10

HPCompaq je napisao/la:Hadžić jest iskusniji golman stoji to sve, međutim vidili smo prošli put u Gabeli kako nas je koštalo to njegovo iskustvo.Ima sigurno negdje na ytb pregled te utakmice. I ja sam za da se Markoviću pruži šansa. Pa i Azir je bačen u vatru, u kupu protiv Želje na Grbavici, pa ih je dovodio do ludila tada.I onda malo po malo ustalio se kao broj jedan u klubu.
Markovic brani ,nema sta.
Markovic,Lazevski,Ivetic,Terzic,Rustemovic,Mijic,Todor,Smajic,Bekic,Osmanagic Ignjatovic
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 08 mar 2018, 15:11

HPCompaq je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:beze se sere po Bekicu, posmatrajuci iskljucivo njegove igre... realno, koliko sansi je imao u ove cetiri tekme, ajde budite iskreni... momak je i kurate srece za sada, Pavlovic mu skide dobar sut, protiv Selje pogodio stativu (ako je bio on, vise mi djeluje kao da je to bio on, nego Mijic), jedino je protiv Mladosti uprskao jednu dobru sansu... protiv Bojca nije imao niti jednu
Apsolutno se slažem.Momak trči,ore teren,bori se.Biće i golovi abd uskoro.Kad se sjetim kakav je kloc Taandir,kurcobolja igro u špici.Bekić je tonbe. :clap:
Potpuno zadovoljan kako igra Bekić, golovi će doći ubrzo 100%.
Dečki, oprostite što moram biti brutalno iskren, ali vi se u fudbal razumijete ko mara u kriv kuyac.

Prvo ga je penzioner Regoje ubio u pojam, pa ubijanje nastavio još veci penzioner Bogičević. Niti jednog duela nije dobio sa njima dvojicom, a plus je oba puta bio iskusno pretučen. Na Grbavici nakon ulaska Husića mu je isti u par navrata spustio loptu, bar na mjesto na kojem centarfor treba biti, ali ga niti jednom nije bilo. Dječko nema fudbalsko-napadačke kretnje, ne znam da li je to zato što ne zna ili što neće, ali šta god da je stiče se dojam da su prošle godine i godine da je neko sa onolikom kurcoboljom igrao u Slobodinom dresu. Jučer niti jednu polukontru nije krenuo tražiti prostor. Čak je u jednoj situaciji u 2.poluvremenu prilikom našeg napada po lijevom krilu Smajić ušao u njegov prostor iz dijagonalne kretnje, a ovaj se nije ni počešao da krene. Prodao je jučer loptu na centru sredinom poluvremena iz čega je uslijedila kontra i najopasnija šansa za Sarajevo na utakmici. Nešto kasnije slična situacija kada nije preuzeo Husićev čist pas i ostavio komplet našu lijevu stranu prometnu iz čega je bila neka poluprilika Sarajeva. Pero mu je sljedecih 5 minuta brojao za tu idolentnost. U sumarumu ništa novo za njega, totalno van utakmica i naš ubjedljivo najneučinkoviti igrač ova 4 kola.

Rustemović, Perica i Ignjatović dobro odigrali. Imali smo par dobrih potencijalnih kontri, ali smo svaki put prodali lopte u tranziciji. Sa malo više hrabrosti i pravim napadačem trebali smo ladno slaviti 2 razlike.
tuzlanska Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 mar 2018, 15:18

To za Markovica se ne slazem nikako, ne mozes staviti golmana koji nema utakmice u pro fudbalu u vatru i to u gostima u utakmici gdje su ti bitni bodovi. Hadzic treba da brani, a ekipa treba da se potrudi da GOSK ne dolazi do onakih sansi kakve je imao prosli put.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 mar 2018, 15:26

Ja sam od Bekica ocekivao malo vise kao i svi,ali sad vidim uzalud,yebes trud. Husica bi gurnuo na spica 100% kad weitzer zaigra lijevo,a njega malo ohladio da razmisli.
Nije toliko bilo upotrebljivih lopti prema njemu uopste juce,ali je previse mrtav hladan.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 08 mar 2018, 15:28

0:43 :kafa: :lol:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 08 mar 2018, 15:59

Tim Slavka Petrovića u dva naredna kola očekuju dva gostovanja. Prvo kod GOŠK-a u Gabeli, a zatim i Viteza. Nakon toga slijedi reprezentativna pauza.

Crveno-crni će pauzu u prvenstvu iskorititi za mini - pripreme, a destinacija će, vjerovatno, biti Etnoselo Stanišići. U međuvremenu je na adresu Slobode iz Srbije stigao upit za odigravanje prijateljske utakmice. Radi se o timu Rada iz Zemuna, a dvoboj bi trebao biti odigran 23. marta.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 mar 2018, 16:27

Valjda FK Zemun iz Zemuna
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 mar 2018, 18:34

harry_90 je napisao/la:Nemojte unaprijed otpisivati Celika,sad se ne gleda igracki kadar i trener,ko ima vise love doce do opstanka u ligi.. iskreno volio bih da Celik ostane ,a da GOSK uz Viteza ode u federalku.
Ma jedno su želje. I ja bih volio da ode GOŠK, da Čelik ostane. Ali vrijeme im je realno. Ispadali smo i mi, pa i Velež, zašto ne bi oni. Imamo osam bodova više deset kola prije kraja, a GOŠK čak 11 više. Naravno da se ne treba opuštat, ali ako iz ove tri uzmemo sedam bodova, baš nemaju šta tražit.
Niko, niko, samo Sloboda

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 mar 2018, 18:57

zlajci je napisao/la:
Potpuno zadovoljan kako igra Bekić, golovi će doći ubrzo 100%.
Dečki, oprostite što moram biti brutalno iskren, ali vi se u fudbal razumijete ko mara u kriv kuyac.

Prvo ga je penzioner Regoje ubio u pojam, pa ubijanje nastavio još veci penzioner Bogičević. Niti jednog duela nije dobio sa njima dvojicom, a plus je oba puta bio iskusno pretučen. Na Grbavici nakon ulaska Husića mu je isti u par navrata spustio loptu, bar na mjesto na kojem centarfor treba biti, ali ga niti jednom nije bilo. Dječko nema fudbalsko-napadačke kretnje, ne znam da li je to zato što ne zna ili što neće, ali šta god da je stiče se dojam da su prošle godine i godine da je neko sa onolikom kurcoboljom igrao u Slobodinom dresu. Jučer niti jednu polukontru nije krenuo tražiti prostor. Čak je u jednoj situaciji u 2.poluvremenu prilikom našeg napada po lijevom krilu Smajić ušao u njegov prostor iz dijagonalne kretnje, a ovaj se nije ni počešao da krene. Prodao je jučer loptu na centru sredinom poluvremena iz čega je uslijedila kontra i najopasnija šansa za Sarajevo na utakmici. Nešto kasnije slična situacija kada nije preuzeo Husićev čist pas i ostavio komplet našu lijevu stranu prometnu iz čega je bila neka poluprilika Sarajeva. Pero mu je sljedecih 5 minuta brojao za tu idolentnost. U sumarumu ništa novo za njega, totalno van utakmica i naš ubjedljivo najneučinkoviti igrač ova 4 kola.

Rustemović, Perica i Ignjatović dobro odigrali. Imali smo par dobrih potencijalnih kontri, ali smo svaki put prodali lopte u tranziciji. Sa malo više hrabrosti i pravim napadačem trebali smo ladno slaviti 2 razlike.
Tvoje licno zapazanje imas pravo na to naravno. Meni je odigrao korektno do sada i samo neka nastavi ovako golovi ce doći.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 mar 2018, 19:50

Slazem se sa zlajcijem potpuno. Nadjite Krdzin klip kad nas je sarajevo uzelo 1-0 uz aisitiranje Valjica pa pogledajte kako izgleda kad se Bekic bori. Ovo sto kod nas radi je lagano trckaranje i sakrivanje iza igraca. Nek se smrad ugleda na Rustema.
Sloboda Tuzla

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 08 mar 2018, 20:23

fukaratz je napisao/la:Slazem se sa zlajcijem potpuno. Nadjite Krdzin klip kad nas je sarajevo uzelo 1-0 uz aisitiranje Valjica pa pogledajte kako izgleda kad se Bekic bori. Ovo sto kod nas radi je lagano trckaranje i sakrivanje iza igraca. Nek se smrad ugleda na Rustema.
Da,ta mi je rijec nedostajala u prethodnom postu.
Smrad jedan u usta ga zvaljava ye.bem za utakmicu odigranu 01.11.2015.godine.
tuzlanska Sloboda

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 08 mar 2018, 20:24

Bravo zlajci..tacno tako bekic pitarcic aka velika kurcobolja. ;)
nije sve ni za foruma.svetinja je ipak iznad svakog igraca pa bolje stat na vrijeme :salut:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 mar 2018, 20:35

Bekic se ne bori, a jedini u bolnici završio :lol: :lol:
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 08 mar 2018, 20:39

katarakta je napisao/la:Bekic se ne bori, a jedini u bolnici završio :lol: :lol:
Bekic pitar nije nesto(u stvaridosad na osnovu prikazanog je NISTAa ne nesto)i dzaba krecite.a i bori se preko one stvarke.u narodu poznatije ko preko krca.
A jaci od krpica kako ono :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 mar 2018, 20:40

katarakta je napisao/la:Bekic se ne bori, a jedini u bolnici završio :lol: :lol:
hejteri ce reci da to ne znaci da se bori, u bolnici mozes zavrsit i kada dobijes po glavi kulirajuci u mjestu :kafa:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 08 mar 2018, 20:42

Chinaglia je napisao/la:
hejteri ce reci da to ne znaci da se bori, u bolnici mozes zavrsit i kada dobijes po glavi kulirajuci u mjestu :kafa:
Naravno.sta je bilo? Imas neki problem s tim?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.