FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 08 mar 2018, 01:33

Ovaj king je poznat po inteligenciji i na stranim temama, ako ovo nije za trajnog, onda ništa nije.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 08 mar 2018, 01:40

bordobijeli je napisao/la:Veladzic i Hadzic ni na klupi 3 kola u drugoligasu u Portugalu ekipa im 8 na tabeli . ovo pisem sto sve vise vjerujem da se navijacima podmecu lazi o vrhunskoj akademiji o nekim vrhunskim igracima kako u prvom timu tako u akademiji a uglavnom vecina njih kita igraci .
za tvoju informaciju njih dvojica ce prvo igrat za juniore a tek od sljedece sezone ce biti prikljuceni prvom timu, a ti akademci su se pokazali protiv krupe tako da nema potrebe da pises gluposti

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 08 mar 2018, 01:57

BA1997 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Veladzic i Hadzic ni na klupi 3 kola u drugoligasu u Portugalu ekipa im 8 na tabeli . ovo pisem sto sve vise vjerujem da se navijacima podmecu lazi o vrhunskoj akademiji o nekim vrhunskim igracima kako u prvom timu tako u akademiji a uglavnom vecina njih kita igraci .
za tvoju informaciju njih dvojica ce prvo igrat za juniore a tek od sljedece sezone ce biti prikljuceni prvom timu, a ti akademci su se pokazali protiv krupe tako da nema potrebe da pises gluposti
Pa ako pogledas U19 utakmice tog Leixoesa mozes vidjeti da Veladzic je na klupi ili ulazi kao izmjena, a Hadzica nema ni na klupi:

http://www.thefinalball.com/jogo.php?id=5953844

http://www.thefinalball.com/jogo.php?id=5953851

:?

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 08 mar 2018, 03:48

slika
Ima li ofsajdaaa mahaaaač?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2018, 07:30

Sta je to uradio?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 08 mar 2018, 08:02

skoroalen je napisao/la:Je l' fakat neko zna, bi l' se moglo dogovorit okupljanje ispred prostorija kluba? Da izađe raja, otpjeva im koju... ja sam siguran da bi tu došlo bruku raje jer bi to bio konkretniji potez, a i u medijima bi odjeknulo da se neki ljudi konkretno prozovu pa bi se možda neko zapitao šta ne štima. Pjesma, bubnjevi, megafon, bez gađanja i nasilja.
Jedno veliko nista.
Pokusavalo se prije, isli na treninge, razgovaralo sa igracima privatno. Mentoli! Ne smiju nista da kazu. I kad kazu useru se.
Mnogo vece grupe od nas nisu uspjele sa megafonima i tim stvarima. Nije problem ni u upravi ni u strucnom stabu. Evo izmjenjali smo ih bruku. Vazda isti problem. Bezmudi igraci. Mentoli. Nema tu price.
Upadali smo na treninge i nabrijani i svakakvi, pa nam se zove murija. Kad ides fino, onda oni jos gori. Do njih je! Ne mogu kriviti nikog drugog osim njih.
Po meni je uredu da ih se presrece po kafama i maltretira. Da ih celicimo za tekme. Pa kad im sa istoka budu salve psovki da ne osjete nikakav pritisak. Nema tu nista puno da se pametuje. Sve smo pokusali samo ovo nismo.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 08 mar 2018, 08:15

Laznjak je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Je l' fakat neko zna, bi l' se moglo dogovorit okupljanje ispred prostorija kluba? Da izađe raja, otpjeva im koju... ja sam siguran da bi tu došlo bruku raje jer bi to bio konkretniji potez, a i u medijima bi odjeknulo da se neki ljudi konkretno prozovu pa bi se možda neko zapitao šta ne štima. Pjesma, bubnjevi, megafon, bez gađanja i nasilja.
Jedno veliko nista.
Pokusavalo se prije, isli na treninge, razgovaralo sa igracima privatno. Mentoli! Ne smiju nista da kazu. I kad kazu useru se.
Mnogo vece grupe od nas nisu uspjele sa megafonima i tim stvarima. Nije problem ni u upravi ni u strucnom stabu. Evo izmjenjali smo ih bruku. Vazda isti problem. Bezmudi igraci. Mentoli. Nema tu price.
Upadali smo na treninge i nabrijani i svakakvi, pa nam se zove murija. Kad ides fino, onda oni jos gori. Do njih je! Ne mogu kriviti nikog drugog osim njih.
Po meni je uredu da ih se presrece po kafama i maltretira. Da ih celicimo za tekme. Pa kad im sa istoka budu salve psovki da ne osjete nikakav pritisak. Nema tu nista puno da se pametuje. Sve smo pokusali samo ovo nismo.
Ma i po kafanama su ih udarali, Crnkica su samarali i u face, walteru, slogi i stas debilu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 08 mar 2018, 08:38

broj6 je napisao/la:slika
Sorry na upadu
Kako ce biti ofsajd? Pusti snimak i vidit ces da vara kad zaustavis snimku jer Menalo nije ispred ovog nego je skocio pa ti djeluje da je ispred. Ravno skocio. Pusti snimku i vidjet ces gdje se spusti :mrgreen:

Inace teren dobar,samo mekan jer kisa nije prestajala par dana al danas vec bura puse i mogao bi bas za nedjelju biti idealan.
Iako sam dojma da i mi i vi ulazimo u ovu lzp bez ikakvih strasti, emocija i iscekivanja zbog razocaravajucih rezultata ekipa

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 mar 2018, 09:38

Rezultati, bar ove sezone, govore drugačije.
Juniori:
1. FK Sarajevo 14 12 1 1 69:19 50 37
+6 u odnosu na drugoplasirane komšije.

Kadeti:
1. FK Sarajevo 20 15 5 0 94:6 88 50
+9 u odnosu na drugoplasirane komšije.
Pioniri:
1. FK Sarajevo 20 20 0 0 96:4 92 60
+8 u odnosu na drugoplasirane komšije.

Neki će reći da je ovakav plasman u odnosu na komšije u juniorskoj kategoriji zato što su oni igrali LP, ali nosioci igre u tim utakmicama su bili igrači koji inače ne igraju juniorsku ligu nego seniorsku.

Najveći problem se javlja u prelazu na seniorski fudbal, treneri nemaju hrabrosti da daju veliku šansu mladim igračima, nedostatak psihologa koji će ih pripremiti za ozbiljniji fudbal. Onda ima i do igrača samih, potpišu ugovor, slava udari u glavu, trebice, izlasci.....

Nije to vrhunska akademija, za sad su uslovi bolji nego što smo ikad imali ali nije to dovoljno treba bolje raditi.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 mar 2018, 10:38

Povedi nas direktorice :bih:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 08 mar 2018, 10:42

zagor1987 je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Zašto sad vecina foruma šuti? Mudruje? Pogotovo ovi ''stariji'' forumasi? Ja znam da se nista nece promijeniti pisanjem ovdje, ali zašto šutite??????
Sute jer su bili u velikoj vecini za legendu. Husref Musemic je jedan od nas pravi je hordas. Husref im se uhljebio na mjestu trenera sad napada Horde :mrgreen: Ako neznas kakav ko covjek dajmu pare i mjesto trenera pa cet i se sve samo kazati
Sta ba ti pametujes strucnjak? Husref je jedan od nas i on se nervira ko i svaki od nas ne racunajuci tebe,ima i do njegove taktike al lik voli Sarajevo to sto ne zna il zna je druga prica i tema
STA SE BOLAN NERVIRA. HUSREF DA IMA OBRAZA BIO BI BAR MALO SAMOKRITICAN, KAKV JE TO TRENER DA POSLIJE POBJEDE U KRUPI IZMJENI SASTAV SLJEDECU UTAKMICU. TO SAMO MOZE URADITI LAIK OD TRENERA :thumbdown:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 08 mar 2018, 11:03

Zmolio bi pojedine forumase da floskulu "ON VOLI SARAJEVO" okace macku o rep. Cala i Propuh su isto treneri koji vole Sarajevo pa dovedo se klub do borbe za bedaka
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 08 mar 2018, 11:13

brig je napisao/la:
broj6 je napisao/la:slika
Sorry na upadu
Kako ce biti ofsajd? Pusti snimak i vidit ces da vara kad zaustavis snimku jer Menalo nije ispred ovog nego je skocio pa ti djeluje da je ispred. Ravno skocio. Pusti snimku i vidjet ces gdje se spusti :mrgreen:

Inace teren dobar,samo mekan jer kisa nije prestajala par dana al danas vec bura puse i mogao bi bas za nedjelju biti idealan.
Iako sam dojma da i mi i vi ulazimo u ovu lzp bez ikakvih strasti, emocija i iscekivanja zbog razocaravajucih rezultata ekipa
Da znaš ofsajd pravilo, ne bi se ni pitao da li je Menalo ispred igrača Krupe, nego golmana. Ovdje je golman pretposljednji igrač odbrane.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 08 mar 2018, 11:14

Pocelo je ovo u Butmiru.
slika

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 08 mar 2018, 11:23

Imam neki filing da Musemic nece docekat sljedeci derbi, ili ce mu to biti posljednji na klupi Sarajeva.

Iskreno razocarao me. Nemam sta vise reci...
1946~

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 08 mar 2018, 11:30

ThrillerHz je napisao/la:Imam neki filing da Musemic nece docekat sljedeci derbi, ili ce mu to biti posljednji na klupi Sarajeva.

prvi ce vjerovatno docekat, al drugi ako bude za titulu ili proslavu kona (nadat se da nece), vjerovatno nece prezivit

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 mar 2018, 11:31

I mene je razocarao, koliko gad da ima on tu ideju forsiranja iskusnijih igraca, nabijem ja te iskusne igrace na qrac, sad smo vec izgubili sanse za bilo sta, zasto ne pruziti priliku omladincima u pm
ZZ

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 08 mar 2018, 11:34

belosevic23 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Imam neki filing da Musemic nece docekat sljedeci derbi, ili ce mu to biti posljednji na klupi Sarajeva.

prvi ce vjerovatno docekat, al drugi ako bude za titulu ili proslavu kona (nadat se da nece), vjerovatno nece prezivit
Iskreno kad vidim kakav ima skor s ovim ekipama iz lige za prvaka, meni ne ulijeva nikakvu nadu, jos na to dodaj ovaj pristup igraca na ove 4 utakmice i takticke (ne)zamisli Husrefa... Pitanje je samo do kad ce navijaci to trpiti i koliki imunitet kod uprave ima...

Zanima me jedna stvar, sa Slobodom je mlatnuo i nas i kone, igrali prelijep fudbal, pa i u Mladosti je igrao dobar fudbal i mucio nas, gdje je to nestalo? Ili i on kao igraci ima neki “pritisak”? Gdje je nestao onaj autoritativni Husref, ili se samo nama ucinio kao takav?
1946~

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 mar 2018, 11:46

BA1997 je napisao/la:
Najavljeni kao Suarez i Mesi nisu bili zadovoljni sto su ima li malu minutazu u prvoj ekipi FKS ovdje se kao nevjeruje mladim i odu u Portugal u drugu ligu sredina tabele i igraju za juniore to jest i tu su na klupi .

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 08 mar 2018, 11:49

Sta ce im sad biti vadiona za poraz u Sirokom? Evo ovi dole kazu da je teren ok, vremenski uslovi su sigurno bolji nego kod nas. Mislim da ce ici prica o proklestvu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 32 gosta.