Da smo mi ekipa kao što nismo, pa da odeš u Mostar, preoreš ono blato, vratiš se kući sa tri boda i onda sve imaš u svojim rukama. Nažalost, male su šanse da će se to desiti jer naš trener ponekad misli da je Heynckes i Capello pa se malo zaigra, osakati nas u svakoj liniji i dobijemo utakmice kao one protiv Slobode i Zrinjskog.Raonffa je napisao/la:Pod moranje je da u naredna dva kola uzmemo 4 boda, minimalno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da je naučio iz grešaka koje je napravio u subotu, nekako mislim da ne možemo odigrati lošije nego prije par dana.Virtu4l je napisao/la:Da smo mi ekipa kao što nismo, pa da odeš u Mostar, preoreš ono blato, vratiš se kući sa tri boda i onda sve imaš u svojim rukama. Nažalost, male su šanse da će se to desiti jer naš trener ponekad misli da je Heynckes i Capello pa se malo zaigra, osakati nas u svakoj liniji i dobijemo utakmice kao one protiv Slobode i Zrinjskog.Raonffa je napisao/la:Pod moranje je da u naredna dva kola uzmemo 4 boda, minimalno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Mozda i osvojimo nesto kad bi istinski Željovci kao ti dosli nekad na stadion!Objektivni21 je napisao/la:Jel vi stvarno mislite da cemo ista osvojiti ? Imamo pretezak raspored, loseg trenera, idemo na dva fronta. U kupu Slavko ce odmarati igrace za nas a i realno su pokazali da su u ovom trenutku bara bara sa nama, igramo sa Sirokim pa kup pa Sarajevo pa Kup idemo onda Krupi i docekujemo onda ekipu koja nas je 2 puta ove sezone razmontirala. Kad te direktni konkurent razmontira (kojem je svaki sudija naklonjen) ja fakat ne kontam sta pojedinci ocekuju. Puno se nadate, daj Boze da zadnje kolo dobijemo i zaganjamo europu koliko toliko. Pozdrav istinskim Zeljovcima.
NAŠA PRIČA OD SADA KREĆE,NIKO JE NIKAD VIŠE,ZAUSTAVITI NEĆE!!!
Dženan Peta Zajmović........da barem zna, pa hajd......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
nizeligaski igracsekula je napisao/la:Dženan Peta Zajmović........da barem zna, pa hajd......
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mujaga na posudbi u Travniku do kraja sezone, valjda mu kakav kostolomac neće noge polomiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Stojan
kakva klasa

FK Željezničar sutra potpisuje ugovor sa Zlatnim sponzorom
U Plavom salonu stadiona Grbavica sutra će biti održana press konferencija.
Jedna od tema će biti i potpisivanje ugovor između Zlatnog sponzora i FK Željezničar. Medijima će se obratiti predstavnik sponzora kao i Senad Misimović.
Press konferencija je zakazana u 14:30, a prije predstavljanja sponzora, trener Admir Adžem i prvotimac, Adi Mehremić najavit će meč prvog kola Lige za prvaka protiv Krupe, koji je na rasporedu u nedjelju sa početkom u 15 sati.
Jedna od tema će biti i potpisivanje ugovor između Zlatnog sponzora i FK Željezničar. Medijima će se obratiti predstavnik sponzora kao i Senad Misimović.
Press konferencija je zakazana u 14:30, a prije predstavljanja sponzora, trener Admir Adžem i prvotimac, Adi Mehremić najavit će meč prvog kola Lige za prvaka protiv Krupe, koji je na rasporedu u nedjelju sa početkom u 15 sati.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Najvjerovatnije da je to Zirat bank, @Ljoze u nedelju je tekma u 15h ... Sad je najvaznije da podrzimo ekipu jos jace jos bolje za ono sto nas ceka.... Prvo treba dobit Krupu, onda otic na megdan Laznim Mostarcima i potuc se za bodove ... Sve do kraja Zeljo nema predaje !Konzerva je napisao/la:FK Željezničar sutra potpisuje ugovor sa Zlatnim sponzorom
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ziraat banka je vec zlatni sponzor, potpisali su ugovor tamo negdje u martu prosle godine ako se ne varam, znaci to bi trebalo biti produzenje za jos jednu godinu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- plavousrcu
- Kontakt:
Nama je koliko znam Zirat vec Zlatni sponzor. Ovo je nesto novo.
-
Nije novo,al priča se da je jako podebljano 

- Neandertalac
- Kontakt:
Iskreno, ne zanima me. Samo titula.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ni mene ne dotice, ali neka i sponzora. Daj nam titulu i eto generalnog UEFE.
To je činjenica. Neće niti jedan sponzor kesirati 2 milje maraka kao što bi to učinila titula. To bi sjelo kao budali šamar. Nadam se da možemo u Mostaru igrati x a kući ih dobiti a neko će ih još mlatnuti u ovih 10 kola. Nadam se da će Sarajevo igrati pošteno i ići po bodove protiv svakoga a ne samo protiv nas. Mi im možemo donijeti Evropu tako da bi to trebali imati u obziru.plavousrcu je napisao/la:Ni mene ne dotice, ali neka i sponzora. Daj nam titulu i eto generalnog UEFE.
Pare nam trebaju i svaka čast Upravi na svakom sponzoru kojeg dovedu, ali znamo šta je sad prioritet, deset utakmica u Ligi za prvaka i sva energija se mora usmjeriti na to.
Titula donosi milione, kao nikad ranije i važnija je od svega ostalog trenutno.
Titula donosi milione, kao nikad ranije i važnija je od svega ostalog trenutno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
slazem se definitivno samo titula
-
- Kontakt:
bioVanibiloDobro je napisao/la:Mozda i osvojimo nesto kad bi istinski Željovci kao ti dosli nekad na stadion!Objektivni21 je napisao/la:Jel vi stvarno mislite da cemo ista osvojiti ? Imamo pretezak raspored, loseg trenera, idemo na dva fronta. U kupu Slavko ce odmarati igrace za nas a i realno su pokazali da su u ovom trenutku bara bara sa nama, igramo sa Sirokim pa kup pa Sarajevo pa Kup idemo onda Krupi i docekujemo onda ekipu koja nas je 2 puta ove sezone razmontirala. Kad te direktni konkurent razmontira (kojem je svaki sudija naklonjen) ja fakat ne kontam sta pojedinci ocekuju. Puno se nadate, daj Boze da zadnje kolo dobijemo i zaganjamo europu koliko toliko. Pozdrav istinskim Zeljovcima.
1. Dolazim redovno
2. Kakve veze ima jel 10 ljudi ili 10 hiljada, igraju za platu i to finu, igraju za sebe i za svoj buduci transfer za bolju buducnost. Kakve veze ima koliko je ljudi? Jesi li profesionalac ili nisi... Nije ovo Vrbanjusa hebem ti.
-
Sta rece i ziv ostaObjektivni21 je napisao/la:bioVanibiloDobro je napisao/la:Mozda i osvojimo nesto kad bi istinski Željovci kao ti dosli nekad na stadion!Objektivni21 je napisao/la:Jel vi stvarno mislite da cemo ista osvojiti ? Imamo pretezak raspored, loseg trenera, idemo na dva fronta. U kupu Slavko ce odmarati igrace za nas a i realno su pokazali da su u ovom trenutku bara bara sa nama, igramo sa Sirokim pa kup pa Sarajevo pa Kup idemo onda Krupi i docekujemo onda ekipu koja nas je 2 puta ove sezone razmontirala. Kad te direktni konkurent razmontira (kojem je svaki sudija naklonjen) ja fakat ne kontam sta pojedinci ocekuju. Puno se nadate, daj Boze da zadnje kolo dobijemo i zaganjamo europu koliko toliko. Pozdrav istinskim Zeljovcima.
1. Dolazim redovno
2. Kakve veze ima jel 10 ljudi ili 10 hiljada, igraju za platu i to finu, igraju za sebe i za svoj buduci transfer za bolju buducnost. Kakve veze ima koliko je ljudi? Jesi li profesionalac ili nisi... Nije ovo Vrbanjusa hebem ti.

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender, zeljovolimte i 27 gostiju.