r_emir je napisao/la:Kako se igra fudbal u čitavom svijetu,odkako je izmišljen,dvije gore ekipe se nisu sastale,fakat je utakmica bila glupa,dosadna,a za sudiju da ne pričam.Pustio je samo jednu prednost kod ofsajda.Svo vrijeme prekida igru zbog gluposti,nece da pusti prednost ni jednim a ni drugima.Sloboda imala dvije šanse.Imala kontru 3 na 1 i onda su se pred golom zapetljali,a mogli čist go dati.Budućnost isto tako katastrofa.Haskić neće da se pomakne.Očekuje da mu neko napravi šansu i da on samo šutne sa 5 metara i to je to,neće da trči,neće da izlazi iz ofsajda.Mogu jedino da pohvalim Zrnanovića koji je bio fantastičan u odbrani.U redovima Slobode mislim da niko neće dobiti veću ocjenu od 5.znači 5 dobiješ kad igraš,a ne primiš loptu i ne pomakneš se na terenu.
sta si ti care gledo ,cuj niko se nije pomako po tebi u slobodi,,sta onda rec za buducnost onda tek oni bi trebali svi po 1,5 ocjenu dobit,,stvarno se trebate pojacat na zimu jer svako ce vam uzimat bodove mi smo ko imali ideje neke nesh probali samo hadalj dajic bozee cojka , a vi nista dugo laganiji bod nije sloboda uzela nekom ,bod je siguran bio sam et bilo je hocel dat gol dajic il smajlovic , vako ja sam imo osjecaj da igramo kod kuce ,pa suta niste kak treba imali samo nesh na kraju koo napali i to sto je nas glavas degen bilo mu dovoljan bod ,,**** ga bod ga ****
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA