FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yebem mater svimaa u klubu, od igraca do trenera i ljudiu klubu sto su/ce dozvoliti da komsija slavi titulu protiv nas...
Za rezultate treba da odgovara trener!!!
Za rezultate treba da odgovara trener!!!
nama treba jedan konzervativni trener koji bi stavio svakog na svoju poziciju, našao 2 defanzivno dobra beka, istrenirao kornere defanzivne i ofanzivne, vintao 4-4-2 kad su tereni tuta a 4-3-3 kad su dobri, napravio listu izvođača prekida za koju bi se takmičili igrači na treningu dnevno,izmjene koristiti maximalno kad ih već imaš da prelomiš tekmu i rotirao bez pardona(taman juniora) čim se kod nekog pojavi neki vid manjka zalaganja, i naravno prozvao istog u intervjuu isti dan...High je napisao/la:Čim Musemić ode, zvati Janjoša, pa sve tako ukrug!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sto je najgore nama ce mete u prelaznom roku opet biti Stojcev,Tatomirovic,Komazec ,Dupovac to garantujem i tu se vrtimo bare bare kao sa trenerima.Neko ce reci pa sto to su dobri igraci slazem se obozavam i ja njih 90% ali mi se u svakom smislu trebamo okrenuti drugacijem radu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bioVanibiloDobro
Kako Vranjes moze,a nije igrao po ovakvim terenima godinama,kako?fks74 je napisao/la: Tko moze, pogledaj jos neku utakmicu, pa mi reci tko moze. Evo na ss.ba dobar clanak neko napisao. Na ovakvim terenima ni Susic nebi nista pokazao, da ne pricam za ove sadasnje igrace. Vidis da se svi povrijedise. Jesam za kritike, ako imaju uslove za igru a ako nemaju onda da si Maradona nista neces pokazati.
NAŠA PRIČA OD SADA KREĆE,NIKO JE NIKAD VIŠE,ZAUSTAVITI NEĆE!!!
pusti to su novinarske mete i šuplja, u dogovoru sa Husom se već išlo na par igrača za prvih 11, dakle trebao biti onaj uglješa i jedan odličan stoper, i to je trebalo biti to, obojica su imali zahtjeve i obojici su ispunjeni, uglješa onda našao ove za kraći ugovor i jaču ligu, a stoper je počeo dizati cifru(a još je slobodan), iz toga smo došli do Šofranca,crepulje,Halila i Makedonca, gdje bar 3 od 4 su dobri igrači i mogu unaprijediti igru....miky_hz je napisao/la:Sto je najgore nama ce mete u prelaznom roku opet biti Stojcev,Tatomirovic,Komazec ,Dupovac to garantujem i tu se vrtimo bare bare kao sa trenerima.Neko ce reci pa sto to su dobri igraci slazem se obozavam i ja njih 90% ali mi se u svakom smislu trebamo okrenuti drugacijem radu.
i opet treba ići na jednog ili 2 vrhunska igrača koji mogu nositi ekipu kvalitetom....i onda svaki prelazni pokušati jednog dodavati...+ juniori...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Evolution87
- Kontakt:
Prolazi jos jedna tmurna i siva sezona, ako ne i najtmurnija, a mi nismo jos problem sasjekli u korijenu. Svaka naredna sezona ce biti kao i sve prethodne, sa ne kim povremenim bljeskovima, ali u konacnici nista vise nego krompir.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ovdje samo totalni remont pomaže i u igračkom smislu i u upravljačkom.
UPRAVA NAPOLJE!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dobit cemo zeljeznicar u posljednjem kolu 
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 07 mar 2018, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
I ovi što govore da su za loše igre krivi tereni, stvarno ne znam šta vi gledate. Pa u 4 ova kola smo imali sve solidne terene osim protiv Radnika
Po meni jedini način da mi ostvarimo neki rezultat u ovoj ligi jesu maksimalne rotacije u prvih 11.
U ekipi ne smije bit 6-7 igrača koji znaju da će biti starteri bez obzira kako odigrali.
Sjetimo se Velkoskog u prvim utakmicama u novom mandatu, i pogledajte ga sad. Stanojević isto, Bekić, Hodžić, Hebibović, Sarić, sad i Rahmanović..
Kod nas se sve naopako radi, tako da kad akademci dobro odigraju utakmicu, u sljedećoj mogu računat da nema šanse da igraju.
Jedini igrači koji su nakon ove utakmice zaradili mjesto startera u sljedećoj su Pavlović, Adukor, Mujakić i Halilović i možda Kuzmanović. Ovo ostalo je goli qrac.
U ekipi ne smije bit 6-7 igrača koji znaju da će biti starteri bez obzira kako odigrali.
Sjetimo se Velkoskog u prvim utakmicama u novom mandatu, i pogledajte ga sad. Stanojević isto, Bekić, Hodžić, Hebibović, Sarić, sad i Rahmanović..
Kod nas se sve naopako radi, tako da kad akademci dobro odigraju utakmicu, u sljedećoj mogu računat da nema šanse da igraju.
Jedini igrači koji su nakon ove utakmice zaradili mjesto startera u sljedećoj su Pavlović, Adukor, Mujakić i Halilović i možda Kuzmanović. Ovo ostalo je goli qrac.
Zašto? Ne znam ni sam šta više napisat. Skoro sve je već napisano. Klub nam se je srozo skoro do samog dna. Kad ljudi kritikuju i kad se je kritikovalo i ukazivalo da ova politika ne vodi ničemu onda se ljudi proglašavaju izdajnicima, tjera ih se sa foruma itd itd. Ja sam jedan od starijih navijača da, neki učesnici foruma se možda nisu ni rodili bili kad sam ja išo na tekme mog kluba, kad smo vjerovatno svi bili jedno i kad je taj klub visoko dignute glave tuko i Zelju, i Partizan, i Zvjezdu...a gledaj sad gdje smo. Nas na našem Koševu uzimaju ekipe poput GOŠKA, takve ekipe smo mi nekad razvaljivali. A vidi sad gdje smo. I šta da pišem, ne da mi se...ledesma je napisao/la:Zašto sad vecina foruma šuti? Mudruje? Pogotovo ovi ''stariji'' forumasi? Ja znam da se nista nece promijeniti pisanjem ovdje, ali zašto šutite??????
Kad nema covjek STA pametno napisati bolje da suti,svaka cast opet kazem svim forumašima koji nakon ovoga imaju snage i dalje da komentarisu,analiziraju trude se.Ne znam ,da ne idem iz krajnosti u krajnost al ovi trenutno ne zaslužuju ni komentar na forumu
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Moramo priznati da Husref nije dobro poslozio ekipu . odnosno katastrofalno je procjenio igracki kadar .
2 stopera
3 beka
1 pravi napadac Krste i Parmak su dizelasi
2 stopera
3 beka
1 pravi napadac Krste i Parmak su dizelasi
-
belosevic28
- Kontakt:
S tim da smo danas nakon izlaska Mujakica na terenu imali slovom i brojem NULA stopera !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I tog jednog jedinog izvodimo a znamo da ce zadnjih 5-8 minuta uglavnom biti dosta kornera ,prekida,i da nam on kao takav moze valjati.To je jos jedna nelogicna izmjena.Ali sta je logicno u ovim utakmicama.belosevic28 je napisao/la:S tim da smo danas nakon izlaska Mujakica na terenu imali slovom i brojem NULA stopera !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Je l' fakat neko zna, bi l' se moglo dogovorit okupljanje ispred prostorija kluba? Da izađe raja, otpjeva im koju... ja sam siguran da bi tu došlo bruku raje jer bi to bio konkretniji potez, a i u medijima bi odjeknulo da se neki ljudi konkretno prozovu pa bi se možda neko zapitao šta ne štima. Pjesma, bubnjevi, megafon, bez gađanja i nasilja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Meni u glavu ne ide samo jedna stvar.
Sabanovic i u pripremnim i u ovoj tekmi protiv krupe pokazao da je bolji igrac i od hodzica i od metvog bekica. Heric. Mustafic.. svi se dokazu i onda kao nagradu dobiju klupu ili tribine.
A onda druga strana medalje, od nastavka sezone rahmanovic, saric, velkoski.. ne lice na profesionalne igrace, a konstantno igraju.
Pricajte sta hocete nakon uprave kojoj i ovim putem yebem mater, ama bas svima u upravi, najvecu krivicu snosi husref!!
Ovo je mazohizam cisti od strane svih nas koji pratimo ovaj jad!
Sabanovic i u pripremnim i u ovoj tekmi protiv krupe pokazao da je bolji igrac i od hodzica i od metvog bekica. Heric. Mustafic.. svi se dokazu i onda kao nagradu dobiju klupu ili tribine.
A onda druga strana medalje, od nastavka sezone rahmanovic, saric, velkoski.. ne lice na profesionalne igrace, a konstantno igraju.
Pricajte sta hocete nakon uprave kojoj i ovim putem yebem mater, ama bas svima u upravi, najvecu krivicu snosi husref!!
Ovo je mazohizam cisti od strane svih nas koji pratimo ovaj jad!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno vecina nas sad ocekuje ponovo poraz u Širokom?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma normala tereni..maltahz je napisao/la:I ovi što govore da su za loše igre krivi tereni, stvarno ne znam šta vi gledate. Pa u 4 ova kola smo imali sve solidne terene osim protiv Radnika
U Širokom teren fantastican, protiv Radnika je bio najgori ali je bio koliko toliko normala. Protiv Krupe je teren bio odlican i danas je bio sasvim solidan teren, normalan za igrati, dosta bolji nego prosli put + slabiji protivnik ali..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️