???suarez000000 je napisao/la: Ne budi smijesan. Ova uprava mora otici svako ko njih brani je neko njihov ili direktno oni. Husref je kriv za dosta stvari ali najmanji problem. Od kad su ovi debili poceli rezati troskove mi samo tonemo. Neki Valentin,Sabrina k.urac palac pojma oni nemaju. Uprava napolje !
ja pričam o tekmi danas
kakve veze uprava ima sa tekmom danas?
jel oni vode ekipu? ili biraju prvih 11?[/quote]
Kralju ne mogu da se raspravljam s tobom. Ali evo par stvari zasto je uprava kriva. Krivi su jer ne mogu dovest iole ozbiljnog igraca kojeg nas trener trazi, mene ne zanima obnova svlacionica, akademije samo rezultat i teren. Ako ne mozes dovest sponzora, ako ne mozes dovest igraca boljeg od ostalih klubova a imas mogucnost dat najvecu platu onda ne znas radit svoj posao. Sve pare koje su imali su morali uloziti u igracki kadar ali ne znaju. Njima je bitno da je njima redovna plata a kad dovode igraca daj sto jeftinijeg. Evo istice uskoro ugovor sa Turkish vidjecemo hoce li ga produzit i hoce li znat naci jakog generalnog hoce ali malo sutra ljudi ne znaju i nemojte ih vise branit ako volite ovaj klub. Za danasnju utakmicu snosi krivicu uprava jer se sve ovo desava zbog njih pa poslije toga igraci i trener. Naravno da ima i Husrefove krivice rekao sam al on je najmanji problem. Sve najbolje ti zelim.[/quote]
Sto je uprava kriva za ovako losu igru????[/quote]
Krivi su jer je prvi tim los. Uprava treba dovesti igrace.
Krivi su jerne znaju donjeti pare.
Krivi su sto su zaposlili najmnogobrojniju administraciju koja guta pare. Je li bolje imati beka ili 11 zaposlenih u marketingu?
Krivi su sto dovode igraca iskljucivo one koji nemaju finansijskezahtjeve. Krivi su sto smo postali prcija dva menadzera i poligon za njhove propalitete.
Hoces dalje?