Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Derdiyok
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Derdiyok » 07 mar 2018, 01:35

Koliko si to imo godina tad :P
® GONGASHI POWERHOUSE ®

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 07 mar 2018, 01:40

legenda reala je napisao/la:Ja imam negdje LP sezona 2002 popunjen nisu se tad ni kupovali nesto pretjerano albumi bili su skupi za nas djecu, samo su se sličice sakupljale pakovanje je bilo pola marke
mislim da su albumi bili tad oko 6-7 maraka, tako nesto

drug i ja samo imali popunjen onaj WC 2002, te od LP smo isto kupovali ali nikad ni jedan nismo popunili :rol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2018, 01:51

Derdiyok je napisao/la:Koliko si to imo godina tad :P
Zavrsio četvrti razred kad je počelo SP u Japanu i Južnoj Koreji i bolje se sjećam tog vremena nego juče šta je bilo :lol:

miki_92 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ja imam negdje LP sezona 2002 popunjen nisu se tad ni kupovali nesto pretjerano albumi bili su skupi za nas djecu, samo su se sličice sakupljale pakovanje je bilo pola marke
mislim da su albumi bili tad oko 6-7 maraka, tako nesto

drug i ja samo imali popunjen onaj WC 2002, te od LP smo isto kupovali ali nikad ni jedan nismo popunili :rol:
Ma ja al nismo ih kupovali znaš šta je tad bilo deset maraka :lol:

Ma sakupljo sam ja negdje do SP 2006 i više nisam imo sam negdje i taj album mislim ono o svakom igraču bila biografija ispod
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 07 mar 2018, 02:02

a kupovo je on budala te albume, nena mu bila glavni sponzor :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 mar 2018, 02:07

Kakav je to album bez Holandije? :nedam:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 07 mar 2018, 02:13

tuzlak1987 je napisao/la:Kakav je to album bez Holandije? :nedam:
Davids, Seedorf, Cocu, Overmars, Stam...i Šuker feat. Robi :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2018, 02:23

miki_92 je napisao/la:a kupovo je on budala te albume, nena mu bila glavni sponzor :lol:
Penzija bila 116 maraka :lol:

tuzlak1987 je napisao/la:Kakav je to album bez Holandije? :nedam:
Otišla Irska mjesto Holandije, a bili su Irci pravo jaki tad
Given,Hart, Finen,Roy Kean, Robi, Duff, Kilbein,Kelly itd

Holandija najbaxuznija reprezentacija
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 07 mar 2018, 02:31

Kako ide ona od Ede nesta "od tad mrzim cvijeće Ajax Holandjane"
® GONGASHI POWERHOUSE ®

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2018, 02:47

Derdiyok je napisao/la:Kako ide ona od Ede nesta "od tad mrzim cvijeće Ajax Holandjane"
"Ajax, cvijeće i Holanđane od tad mrzim Srbe ne mogu ih smislit jarane"

I sad Edo nekom pametuje na onoj Perspektivi

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 07 mar 2018, 02:54

legenda reala je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Kako ide ona od Ede nesta "od tad mrzim cvijeće Ajax Holandjane"

E jes :salut:

A on pronašao svoj mir kod ciff.uta.

Odoh spavati, laku noć.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 mar 2018, 03:00

legenda reala je napisao/la:Holandija najbaxuznija reprezentacija
e ne mogu bit baksuzniji od Engleza nikako
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 07 mar 2018, 06:10

Derdiyok je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:
i meni je prvi france 98', al nije paninijev nego ovaj
slika

skupio sam ga skoro cijelog, fali mi samo nekih 7-8 komada onih sjajnih na početku albuma.
E mor'o sam ustati života mi :mrgreen:

slika
Nisam slikao digitronom nego tabletom :lol:
slika

slika
Ne mogu da vjerujem, kao klinci iz osnovne smo skupljali ove slicice, koliko se sjecam samo Iranska reprezentacija nije imala slicice, eto to je bilo prije skoro 20 godina, sjecam se nekih stvari, haha, recimo repka Nigerije tada bila beton, Prosinecki dao go iz kornera, Hrvatska dobila Njemacku 3:0, treći bili na svijetu, u polufinalu ispali u produzetcima od Francuske golom Thurama ako se ne varam, kao šlag na tortu, sto se tice tog SP za mene je bilo kad sam s jaranom pricao o finalu koje se igralo taj dan, a imali smo tada desetak godina, prilazi nama neki stariji covjek i pita, sta mislite momci ko ce pobjediti veceras, ja kazem Francuska 3:0 i fakat je bilo tako haha...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 mar 2018, 08:22

Derdiyok je napisao/la:Koliko si to imo godina tad :P
Zavrsio četvrti razred kad je počelo SP u Japanu i Južnoj Koreji i bolje se sjećam tog vremena nego juče šta je bilo :lol:
Četvrti srednje il' osnovne :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 07 mar 2018, 08:50

Virtu4l je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Meni je najveci neprijatelj ovaj Kukic i takvi, kreacije SDA. Covjek ima svoj rudnik, univerzitet, klinicki centar, rudarski institut, vladu, kontrolise elektroprivredu, a hoce jos i da napravi sebi privatnu termoelektranu. Sve to sto jedan njihov covjek uradi za 10-15 godina je gore od genocida jer je on u stvaranju svog bogatstva i guranja par hiljada ljudi preko sebe otjerao iz TK sigurno 50-10 hiljada ljudi u inostranstvo.
Ove SDA ublehe ga brane 10 godina i sada se sjetili da je los. Pa tu vidimo jasno sta je njima bitno, njihovi interesi i bogatstvo ili njihov narod.
Neprijatelj je onaj ko mu je to omogućio i dozvolio, a Kukić nije jedini, on je samo jedan kotačić u podjeli izbornog plijena, odnosno bitnih funkcija u javnim preduzećima na koje se dolazi samo stranačkom pripadnošću, u čemu SDA prednjači. Dobro, Kukić je možda otišao dalje nego ostali, ali njega uopšte ne krivim, on je samo uzeo ono što mu se ponudilo. Nikako ne treba zaboraviti da je Mirsada Kukića stvorio Alija Izetbegović, a Bakir je samo nastavio tu saradnju.

To je Bakirovo najveće breme, privatizacija države, gdje se stručan i visokokvalifikovani kadar ne može zaposliti, a njihova hobotnica doseže veoma daleko i izuzetno su moćni u svakoj pori društva.

Na izborima ih je izuzetno teško pobijediti, upravo zbog tog izbornog plijena jer se za njih jednostavno mora glasati, da bi ljudi sačuvali posao. Većina tih ljudi je svjesna kako su došli do tog posla i da nisu kvalifikovani za isti, zato oni i njihove porodice moraju dati glas đavolu. To je već u startu ogromna prednost i dobar procenat glasačkog tijela odlazi na njih. To je onih 200-300k o kojima govoriš.

Helez Zukan ( SDP )
Od 2006. do 2010. borački dodatak je bio 150 km, 2010. borački ministar postaje Helez i ukida boraćki dodatak. Sad bi kao dao.
2013. Helez ukida zakon o borcima, sad bi ga kao usvojio.
Cijelo vrijeme mandata Helez je imao pristup i vlast nad registrom boraca i nije ga bilo briga, sad bi ga kao objavio.

Damir Mašić objavljuje da Bošnjaci izazivaju nemire zbog plakata naljepljenog kod ambasade Srbije u Sarajevu, kada je utvrđeno da je plakat zalijepio Darijo Lozančić, SDP se ušutio. Ni izvinjenje da upute.

Generalni sekretar Irfan Čengić, dok traju protesti boraca u Bosni, nalazi se na konsultacijama u Beogradu na skupu Demokratske stranke.
Je li glavni sponzor i marketing menadžer lažnih fb slika tuče boraca sa policijom DF?

slika

Ovo su samo neki aferimi lažnih ljevičara u zadnjih desetak dana. Da ne tražim dalje. Vi nemate muda da priznate ko ste i šta ste, ulizujete se svima sa strane pogotovo našim neprijateljima...
Kocka je bačena

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 mar 2018, 09:43

Najgore je kad pogledaš stranke druge dobiješ da je SDA najbolja opcija, poražavajuće. Smjeniš SDA i dođe neka druga stranka nisi dobio bolju stranku, u najboljem slučaju je kao i SDA.

Bakir je sad i dobar kakav je do sad bio, sad i kaže nešto ali opet on mora biti i taktičan, reći to drugačije pa nešto i prešutiti. Da je ovakav bio od početka bilo to dosta bolje a ne da je šutio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 mar 2018, 09:50

:ljepota:

semcho je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, kao klinci iz osnovne smo skupljali ove slicice, koliko se sjecam samo Iranska reprezentacija nije imala slicice, eto to je bilo prije skoro 20 godina, sjecam se nekih stvari, haha, recimo repka Nigerije tada bila beton, Prosinecki dao go iz kornera, Hrvatska dobila Njemacku 3:0, treći bili na svijetu, u polufinalu ispali u produzetcima od Francuske golom Thurama ako se ne varam, kao šlag na tortu, sto se tice tog SP za mene je bilo kad sam s jaranom pricao o finalu koje se igralo taj dan, a imali smo tada desetak godina, prilazi nama neki stariji covjek i pita, sta mislite momci ko ce pobjediti veceras, ja kazem Francuska 3:0 i fakat je bilo tako haha...
ne znam to za Irance, u ovom mom albumu imaju njihove slibe. Nigerijci najgotivnija repka na prvenstvu, u najtežoj grupi bili prvi, dobili Španiju, kasnije naletili na Dansku, rastavili ih ljudi sa životom, 0:4, herojski bunker Paragvaja protiv Francuske, Juga 2:2 protiv Švaba iako je bilo 2:0, Peđina prečka, gaženje Bergkampa na Mihajlovića koje sudija nije vidio, hrvatska bronza, ofarbani Rumuni, Englezi ispali od Argentine na penale, strašan gol Owena i debil Beckham....
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2018, 10:28

alan_kardec je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Holandija najbaxuznija reprezentacija
e ne mogu bit baksuzniji od Engleza nikako
Nisu oni nikad bili kvalitetni ko Holanđani

rio_Ferdy88 je napisao/la: Četvrti srednje il' osnovne :mrgreen:
Osnovne normalno

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 07 mar 2018, 11:24

ko sve moze pisati za Guardian :rol:

https://www.theguardian.com/commentisfr ... CMP=twt_gu

Kathleen Kerridge is an author of LGBT fantasy fiction :urnebes:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 mar 2018, 11:45

legenda reala je napisao/la:Nisu oni nikad bili kvalitetni ko Holanđani
pa sad baš da nisu nikad bili kvalitetniji u zadnjih 30-40 godina... ne znam, al nije ni bitno.
Tačno je da su Holanđani zijanili tri finala sp, al Englezi su na velikim takmičenjima sinonim za tragediju. '90-penali, '96-penali, '98-penali, '04-penali, '06-penali, pa 2002. onaj gol skoro sa centra, pa 1986. Božja ruka... Njihov problem je što vazda u ekipi imaju po par kretena koji su u svakom trenutku spremni da useru. Beckham '98, Rooney '06, pa Seaman '02... Čak i ja, koji sam uvijek navijao za njih, sam digao ruke, manje zbog toga što su luzeri, a više što sam shvatio kolika su bjelosvjetska bagra bili i ostali.
RIP Adis Selmanović

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 07 mar 2018, 12:02

Jel se zezaš?
Walk on, with hope in your hearts.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: MrPink i 80 gostiju.