Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jel si uplatio u kladionici ili na dp?Ako si dp onda mozes preko kartice(ako je imas)Belmin6 je napisao/la:Zna li netko sto ove wwin kladionice nisu danas radile u ZE? I ima li drugi nacin da se isplatim, ili samo ono u kladionici?
Ma nisam drug, nego jucer dijelili one bonuse, pa neki tiket prošao..I danas odem do dvije poslovnice što imaju u ZE, ne radi ni jedna..Ne znam u cemu je fazon?kyrieirving je napisao/la:Jel si uplatio u kladionici ili na dp?Ako si dp onda mozes preko kartice(ako je imas)Belmin6 je napisao/la:Zna li netko sto ove wwin kladionice nisu danas radile u ZE? I ima li drugi nacin da se isplatim, ili samo ono u kladionici?
Imaš za tiketa ?Belmin6 je napisao/la:Ma nisam drug, nego jucer dijelili one bonuse, pa neki tiket prošao..I danas odem do dvije poslovnice što imaju u ZE, ne radi ni jedna..Ne znam u cemu je fazon?kyrieirving je napisao/la:Jel si uplatio u kladionici ili na dp?Ako si dp onda mozes preko kartice(ako je imas)Belmin6 je napisao/la:Zna li netko sto ove wwin kladionice nisu danas radile u ZE? I ima li drugi nacin da se isplatim, ili samo ono u kladionici?
Opalilo srce nekog na tribini... Nastavlja se.Admir_Sa je napisao/la:Hitno potrebna informacija hoce li se igrati ovaj Chesterfield, prekinuto negdje oko 35minute. Igrao go do poluvremena i odgovaralo bi mi kada bi se skroz odgodilo
Ako je odgođena, vjerovatno prelazi u sistem 10 od 19Edalicious je napisao/la:E hajde forumaši, pomagajte. Kako da se izračuna ovo čudo, obzirom da je jedna odgođena? Jel se broji da ih je 11 od 19 ili šta već? I naravno, navijajte za ova dva X-a hahahah
Po mom nekom proračunu, ima trenutno oko 300 KM. Ako prođe Valladolid, to je još 1000 dodatna, a u slučaju X i na ovoj zadnjoj tekmi, ima preko 5000. Jesam li bar blizu s ciframa? Ako neko zna, nek napiše. Počastiću Vas![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.