E neka sam i ovo cuo i procitao...Da li ti ljudi ikada razmisle sta pricaju,ili de fakto im daju tekst koji bukvalno zapamte....
Drugog objasnjenja nema bgm,Pero je inteligentan momak,nevjerovatno bgm ovo sa nama boze na hajr.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sloboda ne da je zaslužila Ligu za prvaka, nego je žalosno što će igrati Ligu za opstanak. Najveću odgovornost po meni snose ljudi koji su bili u klubu
Ma vidis da je rekao,ili pokusao ono sto je Senad reko da mora...HElo je napisao/la:Sloboda ne da je zaslužila Ligu za prvaka, nego je žalosno što će igrati Ligu za opstanak. Najveću odgovornost po meni snose ljudi koji su bili u klubupa gotovo isti ljudi su u klubu bili i u prvom dijelu sezone, ne kontam.
Koji je ovo bolid vozio i kako je ovo proslo. Pa covjece ne daju tek tako ni u obicnim patikama gazit (hoce nesto da im bude kad slucajno uletis), a ovaj jos vozilom uletio . .benTzley je napisao/la:
Ovo treba patentirat
u 12 minuti zavrsava sa ciscenjemwobly92 je napisao/la:A gledam ovo 10 minuta vrti se u krug samo nikad očistit sve do kraja
da ih hoce uzet u sarajevu da otkupim riksu od tebe da hodas bosonogstaragarda je napisao/la:Danas "rastereceno" po nova 3 boda
Ja stvarno ne stajem ni na čiju stranu, ono ne znam vas, ne znate me.fukaroni je napisao/la:da ih hoce uzet u sarajevu da otkupim riksu od tebe da hodas bosonogstaragarda je napisao/la:Danas "rastereceno" po nova 3 boda
Sanse da ti ko goljo od mene otkupis rikšu su jednake sansi da mi uzmemo jufkefukaroni je napisao/la:da ih hoce uzet u sarajevu da otkupim riksu od tebe da hodas bosonogstaragarda je napisao/la:Danas "rastereceno" po nova 3 boda
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.