Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma jedna od pozitivnih stvari face-a je da mozes upravo ganjati one iz dijaspore,pa kod mene se dva jarana tako ozenila,jbg sta fali...majestic24 je napisao/la:Ma kakva zenidba brate,nema od toga nista. Ako i budem se zenio to ce biti iz interesa da se docepam papira. Jadno al jbg...drugacije se nemoze
Jes Boga mi kafić je, al ipak kafić je bio sam na prostoru naše zemlje i polako se širio po komšijskim zemljama, a (sad se sjetih) šta je sa dernekom ? on je ja mislim još bio i bolji. Ja u zadnje vrijeme radim suprotno od onog što moja raja radi, da objasnim, oni postavljau nove slike, a ja polako jednu po jednu brišem iz albuma.majestic24 je napisao/la:Samo je pitanje vremena kad ce ljudima dosaditi facebook. To tako ide jbg...sve se isfura i to je to. Ja znam da je prije 5-6 godina bio u modi kafic.net Ali vise ni on nije sto je nekad bio,jednostavno ljudima dosadi i to je to. Ono sto facebook drzi u zivotu su neke nove aplikacije i to pomaze dosta ljudima da se opuste,posebno ovima sto rade.
Pda...odes na "interesi" i trazis sta ti odgovara. Ma ganjaju ove iz dijaspore nas. Evo zbog cegaKing Kenny je napisao/la:Ma jedna od pozitivnih stvari face-a je da mozes upravo ganjati one iz dijaspore,pa kod mene se dva jarana tako ozenila,jbg sta fali...majestic24 je napisao/la:Ma kakva zenidba brate,nema od toga nista. Ako i budem se zenio to ce biti iz interesa da se docepam papira. Jadno al jbg...drugacije se nemoze
Na derneku nikad nisam bio prijavljen. Znam da sam dobivao pozivnice od raje al nije mi se dalo registrovati . Na kaficu sam uh vec nekoliko godina...al kao sto kazes,raja dolazi a ja polako "kupim svoje krpe" i odlazim. Sve se to isfuralo tako da... Bas me zanima sta ce sljedece biti u modi.Zagor je napisao/la:Jes Boga mi kafić je, al ipak kafić je bio sam na prostoru naše zemlje i polako se širio po komšijskim zemljama, a (sad se sjetih) šta je sa dernekom ? on je ja mislim još bio i bolji. Ja u zadnje vrijeme radim suprotno od onog što moja raja radi, da objasnim, oni postavljau nove slike, a ja polako jednu po jednu brišem iz albuma.majestic24 je napisao/la:Samo je pitanje vremena kad ce ljudima dosaditi facebook. To tako ide jbg...sve se isfura i to je to. Ja znam da je prije 5-6 godina bio u modi kafic.net Ali vise ni on nije sto je nekad bio,jednostavno ljudima dosadi i to je to. Ono sto facebook drzi u zivotu su neke nove aplikacije i to pomaze dosta ljudima da se opuste,posebno ovima sto rade.
Mislim da Myspace jeste, jer skoro svaki BH bend ima myspace profil sa hiljadama fanova...i ima dosta korisnika.Megamon je napisao/la:myspace i twiter jos nisu uzemi maha u bosni
taj samRiNo je napisao/la:Mislim da Myspace jeste, jer skoro svaki BH bend ima myspace profil sa hiljadama fanova...i ima dosta korisnika.Megamon je napisao/la:myspace i twiter jos nisu uzemi maha u bosni
Malo je komplikovaniji od facebooka, znam dosta ljudi koji se samo registruju i odustanu.
I velika prednost mu je što profil sređuješ kako hoćeš, a na FB sve monotono.
Mene stomak zaboli od onih njihovih s.ranjaSpirit of Shankly je napisao/la:Bolje nemoj.![]()
I sto je najgore, sve su to djeca ispod 15 godina, koja se nesto slikaju ispred ogledala, lajkaju i komentiraju neka sranja i sl. kad vidim da neko dijete od 5-6 godina ima profil, dode mi da sam sebi ukinem internet![]()
Boze.Spirit of Shankly je napisao/la:Bolje nemoj.![]()
I sto je najgore, sve su to djeca ispod 15 godina, koja se nesto slikaju ispred ogledala, lajkaju i komentiraju neka sranja i sl. kad vidim da neko dijete od 5-6 godina ima profil, dode mi da sam sebi ukinem internet![]()
Najgore mi je kad vidim da neko ima 2500 prijatelja.Spirit of Shankly je napisao/la:Bolje nemoj.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.