Panenku samo majstori znaju efektno izvesti, potpuno si upravu!BHFAN22 je napisao/la:zar nije postigo gol iz penala? to samo majstori znajuhahah
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Lijepo je to izveo. Ali gubi lopte u vrlo opasnim situacijama po obicaju. Ne moze se tako igrat u ozbiljnim utakmicama. To nas je ubilo protiv Francuske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Koncentracija slabija danas, forma fizički dobar

- armageddon666
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Lijepo je to izveo. Ali gubi lopte u vrlo opasnim situacijama po obicaju. Ne moze se tako igrat u ozbiljnim utakmicama. To nas je ubilo protiv Francuske.
Ma ubio je nas Safet i njegovi par zvijezda
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
Eto sad, urek'o si ih.harishp je napisao/la:Toliko o losem HNL u kao i klubovima.![]()
Izgleda poslije Spanaca odose i Grci na pazar.Zao mi jedino Jahe.
Ako ovako ibro nastavi,ovaj penal ce se zvati Ibrenka
Jedna Ibrenka večeras, i 3 Subašićenke...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
dobra panenka od Ibre ali je veceras bio jedan od najslabijih u Hajduku.
Losa predstava u drugom poluvremenu,Subasic jos jednom pokazao da nije za prvog golmana hajduka,sudac los,pomocni kod drugog gola takodjer nije svoj posao odradio!
Zasluzen poraz Hajduka,no dobra skola mladim momcima!
Zasluzen poraz Hajduka,no dobra skola mladim momcima!
Naravno da gubi, svaki igrač oko kojeg se sve vrti u ekipi gubi lopte, ali bitnije su one koje nađu svoj put.Cartman je napisao/la:Lijepo je to izveo. Ali gubi lopte u vrlo opasnim situacijama po obicaju. Ne moze se tako igrat u ozbiljnim utakmicama. To nas je ubilo protiv Francuske.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nosio je kapitensku traku(ili da kažem kapetansku vrpcu). Postigao je pogodak, ali činjenica je da je odigrao slabo kao i cijela ekipa Hajduka. No, nije ni bilo za očekivati da Špacina družina iznenadi Bajevićevu. Hajduku do bodova može doći jedino u domaćim utakmicama, čisto sumnjam da će u gostima nekome "zapapriti".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Senijad Ibričić: Glavni igrač Hajduka i začetnik svake ozbiljnije akcije. Ibričić je realno jedini igrač koji je u stanju zadržati loptu duže vremena i prenijeti je na suparničku polovicu. Zablistao Panenkom iz jedanaesterca, a što je utakmica odmicala, to se više vraćao u obranu po loptu s obzirom da su izvan igre bili i Tomasov i Anas. Bojimo se zamisliti kako bi Hajduk izgledao bez popularnog Ibre, koji je u ovoj utakmici nosio kapetansku vrpcu.
Sportnet
Sportnet
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To ti ovim ''kruticarima'' u slast i opisu igre IbreVirtu4l je napisao/la:Senijad Ibričić: Glavni igrač Hajduka i začetnik svake ozbiljnije akcije. Ibričić je realno jedini igrač koji je u stanju zadržati loptu duže vremena i prenijeti je na suparničku polovicu. Zablistao Panenkom iz jedanaesterca, a što je utakmica odmicala, to se više vraćao u obranu po loptu s obzirom da su izvan igre bili i Tomasov i Anas. Bojimo se zamisliti kako bi Hajduk izgledao bez popularnog Ibre, koji je u ovoj utakmici nosio kapetansku vrpcu.
Sportnet

Mi smo inace poznati da nase igrace ili trenere vise cijene stranci nego mi sami.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jest inace tako, al kad ih mi pocnemo cijeniti onda ih precijenimo i ocekujemo da igraju bolje od Messijaharishp je napisao/la:To ti ovim ''kruticarima'' u slast i opisu igre IbreVirtu4l je napisao/la:Senijad Ibričić: Glavni igrač Hajduka i začetnik svake ozbiljnije akcije. Ibričić je realno jedini igrač koji je u stanju zadržati loptu duže vremena i prenijeti je na suparničku polovicu. Zablistao Panenkom iz jedanaesterca, a što je utakmica odmicala, to se više vraćao u obranu po loptu s obzirom da su izvan igre bili i Tomasov i Anas. Bojimo se zamisliti kako bi Hajduk izgledao bez popularnog Ibre, koji je u ovoj utakmici nosio kapetansku vrpcu.
Sportnet![]()
Mi smo inace poznati da nase igrace ili trenere vise cijene stranci nego mi sami.

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
I toga ima nikako sa svijetom,vazda mimo svijeta.guber_90 je napisao/la:Jest inace tako, al kad ih mi pocnemo cijeniti onda ih precijenimo i ocekujemo da igraju bolje od Messijaharishp je napisao/la:To ti ovim ''kruticarima'' u slast i opisu igre IbreVirtu4l je napisao/la:Senijad Ibričić: Glavni igrač Hajduka i začetnik svake ozbiljnije akcije. Ibričić je realno jedini igrač koji je u stanju zadržati loptu duže vremena i prenijeti je na suparničku polovicu. Zablistao Panenkom iz jedanaesterca, a što je utakmica odmicala, to se više vraćao u obranu po loptu s obzirom da su izvan igre bili i Tomasov i Anas. Bojimo se zamisliti kako bi Hajduk izgledao bez popularnog Ibre, koji je u ovoj utakmici nosio kapetansku vrpcu.
Sportnet![]()
Mi smo inace poznati da nase igrace ili trenere vise cijene stranci nego mi sami.-
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ORILO GORILO - IBRO MI TE VOLIMO!!!!!!!!
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Moze jos jedan za one koji kazu da Ibricic nikada nije igrao dobro u reprezentaciji...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
Majstor!Saban je napisao/la:
ORILO GORILO - IBRO MI TE VOLIMO!!!!!!!!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- majestic24
- Kontakt:
Ma Ibro je igracina..ono sto volim od njega je to sto se nikada nije uzdizao. Bio i ostao uvjek cvrsto na zemlji.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Opet se kritičari ušutili.
Izlaze k'o gliste poslije kiše ako Ibro slučajno ne zabije gol u utakmici, ili ne asistira.
Izlaze k'o gliste poslije kiše ako Ibro slučajno ne zabije gol u utakmici, ili ne asistira.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- majestic24
- Kontakt:
Jbg,neki uzivaju u tome.RiNo je napisao/la:Opet se kritičari ušutili.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.