Utakmica u subotu je bitna.. Utamice protiv Liverpoola ce uvijek bit bitnePoliceman je napisao/la:Utakmica u subotu nece biti toliko bitna ukoliko se veceras uzmu 3 boda

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Utakmica u subotu je bitna.. Utamice protiv Liverpoola ce uvijek bit bitnePoliceman je napisao/la:Utakmica u subotu nece biti toliko bitna ukoliko se veceras uzmu 3 boda
To su utakmice gdje treneri spasu ili izgube posao... Mozes imati relativno kanta sezonu, uzmes scousere i pola se prastaSMR187 je napisao/la:Naravno, ali samo kazem da su utakmice protiv L'poola nesto postebno.
Ne treba se bezveze praviti kao da je to ko 'svaka druga utakmica'...
Pripremi zivce za prvo poluvrijeme, a onda pogotovo za drugi gol.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Kako mi je krivo što nisam mog'o gledat sinoć.![]()
No, download je obavljen, highlightse nikakve nisam gled'o, pa da vidimo to ludilo od sinoć.
Drugi gol je klasik onoga sto smi mi nekada ostalima radili...Rooney88 je napisao/la:Pripremi zivce za prvo poluvrijeme, a onda pogotovo za drugi gol.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Kako mi je krivo što nisam mog'o gledat sinoć.![]()
No, download je obavljen, highlightse nikakve nisam gled'o, pa da vidimo to ludilo od sinoć.
Auu, kakvog bi nerviranja bilo da sam sinoć pratio, ovako mi je ipak bilo lakše gledat.Rooney88 je napisao/la:Pripremi zivce za prvo poluvrijeme, a onda pogotovo za drugi gol.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Kako mi je krivo što nisam mog'o gledat sinoć.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.