FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 05 mar 2018, 18:35

Treba napraviti ŽeljoFanTV po uzoru na Arsenal. Kakvo bi to ludilo bilo s ovom našom rajom sa stadiona npr. poslije poraza od Viteza na Grbavici. :lol:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 mar 2018, 18:35

braco je napisao/la:Treba napraviti ŽeljoFanTV po uzoru na Arsenal. Kakvo bi to ludilo bilo s ovom našom rajom sa stadiona npr. poslije poraza od Viteza na Grbavici. :lol:
Jao jbte koje bi to ludilo bilo :urnebes:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 mar 2018, 20:17

Bilo je ono nešto "ŽeljoTV" al' nije dugo trajalo :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 mar 2018, 21:28

braco je napisao/la:Treba napraviti ŽeljoFanTV po uzoru na Arsenal. Kakvo bi to ludilo bilo s ovom našom rajom sa stadiona npr. poslije poraza od Viteza na Grbavici. :lol:
Ne bi se emisija mogla ni snimiti u tom slucaju, samo vidis raja ulijece u kadar, yebe Adzema, Zakarica, ovog onog, drugi bi hvalili Stanica i dalje pa bi se i tu svadjali, ispalo bi ko novogodisnji program cazinske televizije :urnebes:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 mar 2018, 21:32

Raonffa je napisao/la:Bilo je ono nešto "ŽeljoTV" al' nije dugo trajalo :)
To si se ti zbunio nešto, Željo tv je imao preko 90 epizoda ako se dobro sjećam.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 mar 2018, 21:39

anonimni je napisao/la:
Ne bi se emisija mogla ni snimiti u tom slucaju, samo vidis raja ulijece u kadar, yebe Adzema, Zakarica, ovog onog, drugi bi hvalili Stanica i dalje pa bi se i tu svadjali, ispalo bi ko novogodisnji program cazinske televizije :urnebes:
Ali bas :rol: :rol: :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 mar 2018, 21:42

Neandertalac je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Bilo je ono nešto "ŽeljoTV" al' nije dugo trajalo :)
To si se ti zbunio nešto, Željo tv je imao preko 90 epizoda ako se dobro sjećam.
Ma mislim vremenski nije dugo trajalo, možda jednu sezonu jer čini mi se da je dnevno bila po jedna epizoda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 mar 2018, 00:58

anonimni je napisao/la:
Druže ja mislim da to psovanje igrača i trenera bi u tom scenariju bila najblaža vrsta psovki. :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2018, 01:04

Kad to spomenu, odmah se sjetim Adija Sarajlića i Vatrenih ulica, ne znam zašto :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 mar 2018, 01:25

Ovo sto braco pomenu je prava ideja, taj Željotv bi mogao sam zaraditi lovu za sebe.
Neka udare odredjeni broj subscribersa(10k), dodas lajks i pregledi. Nije losa lova sigurno jer bi mogli sami sebi uzimati kamere i nove stvari.

Treba neko ko ima volje i vremena za to a bilo bi bum bum hit.

ŽeljoBlueTv, ako bi zeljeli da rade to samo onako onda bi bile dozvoljene psovke i adult stuff. Ako bi zeljeli da se sta zaradi psovke i ostale stvari bi se morali zaobici.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 mar 2018, 01:34

Virtu4l je napisao/la:
Kad to spomenu, odmah se sjetim Adija Sarajlića i Vatrenih ulica, ne znam zašto :mrgreen:
Zamisli scenario, voditelj ŽeljoFanTV-a poslije pobjede nad pitarima uzima izjavu od Nene. :rol:
MocMahale444 je napisao/la:Ovo sto braco pomenu je prava ideja, taj Željotv bi mogao sam zaraditi lovu za sebe.
Neka udare odredjeni broj subscribersa(10k), dodas lajks i pregledi. Nije losa lova sigurno jer bi mogli sami sebi uzimati kamere i nove stvari.

Treba neko ko ima volje i vremena za to a bilo bi bum bum hit.

ŽeljoBlueTv, ako bi zeljeli da rade to samo onako onda bi bile dozvoljene psovke i adult stuff. Ako bi zeljeli da se sta zaradi psovke i ostale stvari bi se morali zaobici.
Pa poslije prve emisije bi se digli i islamska zajednica i Vinko Puljić za psovke upućene poslije poraza. :mrgreen:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 mar 2018, 01:41

Druze pa mute-aju se vulgarne rijeci, traze se ljudi koji vole pametovati i filozofirati. Naci neke mirnije ljude s drugacijim reakcijama.
Ne znam ali kazem ti prava ideja ekstra, to bi bilo bum sigurno kad bi neki mangup ili tim mangupa se upustio u to.

Kad bi se to malo sve poguralo i da nabiju 100k pa to je lova kao da pada s krova. Neka idu u tal s nekim.

Pogledaj arsenalfantv i interview s nevilom, 4 osobe s 4 strane.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 mar 2018, 01:47

MocMahale444 je napisao/la:Druze pa mute-aju se vulgarne rijeci, traze se ljudi koji vole pametovati i filozofirati. Naci neke mirnije ljude s drugacijim reakcijama.
Ne znam ali kazem ti prava ideja ekstra, to bi bilo bum sigurno kad bi neki mangup ili tim mangupa se upustio u to.

Kad bi se to malo sve poguralo i da nabiju 100k pa to je lova kao da pada s krova. Neka idu u tal s nekim.

Yebo Nevilla, dovest ću ja Jagodića

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 mar 2018, 01:56

braco je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Druze pa mute-aju se vulgarne rijeci, traze se ljudi koji vole pametovati i filozofirati. Naci neke mirnije ljude s drugacijim reakcijama.

Yebo Nevilla, dovest ću ja Jagodića
Vidi mene budale ja ozbiljno pokusavam dati blue print a on se zeza.
Jagodica je tesko dovesti :kafa: a kunem se hljebom da bi imao sta pametno reci, samo da mu je pricati.

Ako ikad iko pocne sretno mu i neka zna nece propasti ako bude znao/znala sta radi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2018, 02:07

MocMahale444 je napisao/la:Neka udare odredjeni broj subscribersa(10k), dodas lajks i pregledi. Nije losa lova sigurno jer bi mogli sami sebi uzimati kamere i nove stvari.
Sa 10k pretplatnika ne bi mogli kupiti ni kartu za trolu.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 mar 2018, 02:20

Virtu4l je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Neka udare odredjeni broj subscribersa(10k), dodas lajks i pregledi. Nije losa lova sigurno jer bi mogli sami sebi uzimati kamere i nove stvari.
Sa 10k pretplatnika ne bi mogli kupiti ni kartu za trolu.
Nisi skontao druze, 10k da se pocne placati (uz preglede, komentare i lajkove) ime tog acc koje mora biti registrovano na money making account. Mozda sam pogresno se izrazio ili nisam pravilno napisao. Imas family kanal i vlogs koji su najvise placeni.
Posto sam igrom slucajeva povezan malkice s tim nesto znam. Postoje stvari koje smijes i stavri koje ne (ovo pricam ako zelis biti placen od strane yt), isto tako kad postavis video klip imas waiting period i cekas nesto sto se zove semafor.
Zelena zastavica :thumbup:
Zuta cami cekajuci i moli Boga da prodje.
Crvena greska u koracima. Video nece biti placen i mozda izbrisan. Muzika (sko si blizu bilo kakve muzike a nemas dozvolu za nju) znaci bilo koja ako nije free for video odma ban na video. Ima jos mnogo stvari.

Idemo u off.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 mar 2018, 08:38

Mujagic do kraja sezone u Travniku na posudbi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 mar 2018, 11:08

Mogu iz kluba pozivati navijače i klipovima iz sezona u kojima je naš klub podizao Šampionske trofeje i atmosferom sa tih utakmica. Kud ćeš bolju motivaciju za navijače, igrače, upravu.

Naprijed Željo ljubavi moja!

Evo jedan kratki iz šampionske sezone kada je titula došla nakon sličnog perioda suše trofeja kao i sada. Te godine su tribine disale kao jedan.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

bioVanibiloDobro

Post Postao/la bioVanibiloDobro » 06 mar 2018, 12:13

Jesta,a sezonu poslije,isto bio tač sa posjetom kao ove.
Čudna smo mi sorta navijača,šta ćeš.
Uzesmo zadnju titulu a nas 6000 na tekmi,i tad su smetljari podvaljivali Amaru,a to je krenulo od nasih navijača nažalost.
NAŠA PRIČA OD SADA KREĆE,NIKO JE NIKAD VIŠE,ZAUSTAVITI NEĆE!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2018, 12:41

Već smo to analizirali i vidjeli smo da drugoplasiranog čekaju uistinu teška zadnja 4 kola.
Ovo kaže Slišković, i to je ono o čemu pišem danima, sve je bitno i sve se analizira. Naši to izgleda nisu ozbiljno shvatili, Čelik i četiri prva kola u ligi za prvaka će nam odrediti tok prvenstva.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hrammm1921 i 11 gostiju.