Amin.japa je napisao/la:Imam iste zelje za Jvuentus i Buffona, bar do 44e da ostane, ako se ukine slobodan udarac mogao bi biti i koristan na golu...Naravno dvorska luda na klupi je uvijek tu da uskoci...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Max Allegri
Bruda moj, posteno smo se zayebali sa ovom olupinom. Da stvar bude gora, na klupi imamo jos vecu olupinu koja prica o golim tijelima na pressu poslije tekmeMig_Mig je napisao/la:Hvala vam na Poljaku, prvo 14miliona je smijesna cifra koju je Juve platio, a drugo mislim da sad mozemo za njega uzeti 25-30miliona. Ovakav Ceh ne bi mogao zavrsiti karijeru u rodnoj ceskojJack je napisao/la:Kakvi argumenti u odbranu Češke olupine, čuj šta bi bilo da ih nije skrivio, oj džamijo![]()
Jedan od top3 najgorih golmana lige u ovom trenutku. Prodali smo Poljaka a ostavili ovog amatera

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Jesil vidio šta se desi kad se ne držiš taktike i praviš pritisak na 2:0 ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mislim da trebamo igrati bez dresova skroz goli i kad bude 3:0 za protivnika, trebaju se obuci dresovi i navalitianell je napisao/la:Jesil vidio šta se desi kad se ne držiš taktike i praviš pritisak na 2:0 ?

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
To ćemo uraditi protiv Milana iz Milana.Jack je napisao/la:Mislim da trebamo igrati bez dresova skroz goli i kad bude 3:0 za protivnika, trebaju se obuci dresovi i navalitianell je napisao/la:Jesil vidio šta se desi kad se ne držiš taktike i praviš pritisak na 2:0 ?
E u četvrtak ćemo komentarisati samo igru Milana na našoj temi da malo psujemo i njihovim igračima.
Obavijesti ostale.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jedva cekam da se nayebem Kur.toneu femelijeanell je napisao/la:To ćemo uraditi protiv Milana iz Milana.Jack je napisao/la:Mislim da trebamo igrati bez dresova skroz goli i kad bude 3:0 za protivnika, trebaju se obuci dresovi i navalitianell je napisao/la:Jesil vidio šta se desi kad se ne držiš taktike i praviš pritisak na 2:0 ?
E u četvrtak ćemo komentarisati samo igru Milana na našoj temi da malo psujemo i njihovim igračima.
Obavijesti ostale.
Svi moraju doći spremni sa avatarima (Brokulo i ti ga moraš promjeniti!) i nekim minimalnim znanjem o Milanu iz Milana.Jack je napisao/la: Jedva cekam da se nayebem Kur.toneu femelije
I prijavljujemo postove ako bude neko piso o Arsenalu.
Hoćeš li gledati ili ćeš biti negdje u busu ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Cetvrtkom sam uglavnom slobodan osim ako me cura ne nazove.anell je napisao/la:Svi moraju doći spremni sa avatarima (Brokulo i ti ga moraš promjeniti!) i nekim minimalnim znanjem o Milanu iz Milana.Jack je napisao/la: Jedva cekam da se nayebem Kur.toneu femelije
Ali imam znanje o Milanu iz Milana vise nego Lillard o tottenhamu
Ma većina nas je slobodna četvrtkom tako da nema izgovora. Znam da ti imaš znanje o svom devetom najdražem klubu.Jack je napisao/la:Cetvrtkom sam uglavnom slobodan osim ako me cura ne nazove.anell je napisao/la:Svi moraju doći spremni sa avatarima (Brokulo i ti ga moraš promjeniti!) i nekim minimalnim znanjem o Milanu iz Milana.Jack je napisao/la: Jedva cekam da se nayebem Kur.toneu femelije
Ali imam znanje o Milanu iz Milana vise nego Lillard o tottenhamu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ko to nije slobodan cetvrtkom osim jacka koji opravdano moze izostati
Koju titulu? Koji trofej za Italiju?japa je napisao/la:Bitno je da Buffon briljiraSkinuo im bolid bar jednu titulu prvaka evrope, Italiju kostao minimalno jednog trofeja a bravurama protiv Spanije kad ga ustaknu ledja odveo Italiju u baraz iz kojeg su ispali od Svedske ali sje tjese da im je donio 34550 zaredom titula strasne Serije A. Slobodnjake prima ko Cech penale i on ovde dodje i prica o Cehu i fali dvorsku ludu koja je potjerana iz Arsenala jer je u Januaru syebo ekipi sezonu i sad sjedi i grije klupu penzioneru...
Buffon je jedan od najvećih golmana svih vremena, baš kao i Čech.
Nikad to sporio nisam, ali ako cemo kritikovati legende onda moraju biti isti arsini i za Buffona i za Cecha. Konkretno jednu Ligu Prvaka, prosle godine sta je Real osutao to je i ovaj primio, naravno nije on sam krivac sto su ovi u drugom izasli kao Pofalicki ali nije uradio ono sto vrhunski golmani rade u takvim situacijama, drzao ekipu u zivotu npr. kao sto je Cech drzao Chelsea u zivotu protiv Bayerna u finalu. Naravno to nema veze sa njgovim kvalitetama kao golmana jer kao sto si rekao jedan od najvecih svih vremena vec sa godinama i cinjenicom da je trebao da ode, refkleksi slabe godine cine svjoe. Isforsirao je bar 2-3 sezone mislim da se bar dvije godine trebao oprostiti...Artetitis je napisao/la:Koju titulu? Koji trofej za Italiju?japa je napisao/la:Bitno je da Buffon briljiraSkinuo im bolid bar jednu titulu prvaka evrope, Italiju kostao minimalno jednog trofeja a bravurama protiv Spanije kad ga ustaknu ledja odveo Italiju u baraz iz kojeg su ispali od Svedske ali sje tjese da im je donio 34550 zaredom titula strasne Serije A. Slobodnjake prima ko Cech penale i on ovde dodje i prica o Cehu i fali dvorsku ludu koja je potjerana iz Arsenala jer je u Januaru syebo ekipi sezonu i sad sjedi i grije klupu penzioneru...
Buffon je jedan od najvećih golmana svih vremena, baš kao i Čech.
Veliki sam fan karijere i jednog i drugog golmana najveci svih vremena sigurno kod mene na listama uvijek ispred Casillasa npr. kojeg su mnogi glorifikovali a koji je mnogo manje trajao na top nivou.
Rasni klaun dosao na temu Arsenala ne yebe ga niko sa duhovitim komentarima tamo na EPLu pa je ovde dosao da zabavlja maseOsim13 je napisao/la:Pa krivi su ostali sto dodaju Cehu na slabiju nogu.

Jeste li vidjeli što smo pokušali kopirati City sa onim visokim postavljanjem kod slobodnog udarca, kako nas ljudi izdradiše iz jednog poteza 

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nisam ja vidio kao ni sve ostaloanell je napisao/la:Jeste li vidjeli što smo pokušali kopirati City sa onim visokim postavljanjem kod slobodnog udarca, kako nas ljudi izdradiše iz jednog poteza
Form guide since 30 December
14 Southampton 9pts
15 Arsenal 8
16 Burnley 7
17 Stoke 7
18 Everton 7
19 Huddersfield 7
20 WBA 5
14 Southampton 9pts
15 Arsenal 8
16 Burnley 7
17 Stoke 7
18 Everton 7
19 Huddersfield 7
20 WBA 5
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Rasni retriver aa Bega 

Pročitajte svaki tweet

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.