FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 17 sep 2010, 22:03

nick je napisao/la:kakav je spic,jeli sidras ili okrenut prema golu?
Pa meni djeluje dosta interesantno, zna se zagraditi ima fin sut ono sto me najvise iznenadilo da je i prilicno brz mada ne izgleda tako, da je nada i da ga treba cekat i nije , on je momak koji ako sad ne bude igrao nema nista od njega, mislim u tim je godinama.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 sep 2010, 22:07

pile87 je napisao/la:
Pa meni djeluje dosta interesantno, zna se zagraditi ima fin sut ono sto me najvise iznenadilo da je i prilicno brz mada ne izgleda tako, da je nada i da ga treba cekat i nije , on je momak koji ako sad ne bude igrao nema nista od njega, mislim u tim je godinama.
pa imali ijedan da moze vec na proljece pocet,nikolic,pehilj...
smaram jbg,ne idem na treninge...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 sep 2010, 22:11

nick je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
pa imali ijedan da moze vec na proljece pocet,nikolic,pehilj...
smaram jbg,ne idem na treninge...
Ne znam, ne bih rekao da moze i jedan.Iskreno mislim da su potpisali ono da su tu i da su na oku jer su mladi ( ne mislim samo na ovu dvojicu ) i da imaju materijala pa mozda i bude nesto od njih, da mi i jedan djeluje ono da je tu oko prvog tima vala jok, e sad momci su tek stigli pa mozda im i treba vremena da se adaptiraju pa onda pokazu sta i koliko znaju.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 sep 2010, 22:46

Mechelen golom Pandze savladao Standard,pored Pandze u pocetnoj postavi Mechelena i Dialiba.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 17 sep 2010, 22:46

Kerla najavljen u sastavu za sutrasnju utakmicu, e sad jel potpisao ili ga Amar namjerno zavaljuje da ga raja popljuje?

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 sep 2010, 22:49

ganchev je dobro odigro protiv rudara, dobro ce nam doci, jos kad vidis kakve imamo probleme sa odbranom!
sta ti mislis pabizo ??? :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 sep 2010, 22:56

bistrikboy je napisao/la:Mechelen golom Pandze savladao Standard,pored Pandze u pocetnoj postavi Mechelena i Dialiba.
Super, nadam se da će proraditi i zabijati golove, zaslužio je :)

drug

Post Postao/la drug » 17 sep 2010, 23:02

Omar500 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Mechelen golom Pandze savladao Standard,pored Pandze u pocetnoj postavi Mechelena i Dialiba.
pu, pu, pu :mrgreen: nadam se da nece nego da ce ga otkačiti čelnici Mechelena i da ce mu dat slobodne papire, reć mu "ma idi đe god hoćeš" i da ćemo ga mi dočekat fino. Amar ga malo ispegla po drugom timu, na tekmama protiv kiseljaka, breze, famosa itd i onda ga ubaci u prvi tim i tako to :P

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 17 sep 2010, 23:32

drug je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
pu, pu, pu :mrgreen: nadam se da nece nego da ce ga otkačiti čelnici Mechelena i da ce mu dat slobodne papire, reć mu "ma idi đe god hoćeš" i da ćemo ga mi dočekat fino. Amar ga malo ispegla po drugom timu, na tekmama protiv kiseljaka, breze, famosa itd i onda ga ubaci u prvi tim i tako to :P
a sta je bilo kad si se probudio :D a o kerli neu da pricam dok ne bude zvanicno,ne znam sto ali nesto vjerujem nasoj stranici i cviki vise nego onom smrdi,cekam do daljnjeg :D

drug

Post Postao/la drug » 18 sep 2010, 00:11

vjeran1987 je napisao/la:
drug je napisao/la:

a sta je bilo kad si se probudio :D a o kerli neu da pricam dok ne bude zvanicno,ne znam sto ali nesto vjerujem nasoj stranici i cviki vise nego onom smrdi,cekam do daljnjeg :D
kad sam se probudio, neko je vec skonto da se zajebavam :mrgreen:

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 18 sep 2010, 00:12

Ako vam se ne pjeva, idite na sjever, pa pogledajte malo klipove, mi salalalala Zeljeznicar nemozemo da uskladimo a kamoli ovo, i meni se svidja pjesma ali je NEIZVODIVO i ne se.rite vise o tome, ako oces dodji i pjevaj, ako neces nemoras doviđenja imas sjever pa pjevaj Zvezdine, Dinamove itd. pjesme... koje sabani sa sjevera i pjevaju.

Al prestanite vise o pjesmi, nego joj Kerle picica, sta je ono. sad oce sad nece, nek se lik odluci, on ako misli da cemo ga molit da potpise, grdno se prevario... :D
samo da nebude nekih ofirnih pljuvanja sa sjevera na njegov racun, kao sto je to bilo na Ćulumov kad mu je dijete bilo bolesno.
sjever je čemer!
G A Z I
Željo sve do pobjede

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 18 sep 2010, 01:56

Pjevaju se pjesme koje se pjevaju.. nece vam pomoc ako kukate preko foruma.. ako vam se nesvidjaju pjesme imate sjever pa bujrum tamo
Omare ti kukas vec 7 dana o toj pjesmi sto se nepjeva..

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 sep 2010, 02:02

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 sep 2010, 02:03

Molim bez diskusija o navijanju !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 18 sep 2010, 10:39

slika

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 18 sep 2010, 11:14

Ispod devet komada neću ni da znam,nikakve me isprike ne interesuju! :twisted:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 18 sep 2010, 11:24

plava_pruga je napisao/la:Ako vam se ne pjeva, idite na sjever, pa pogledajte malo klipove, mi salalalala Zeljeznicar nemozemo da uskladimo a kamoli ovo, i meni se svidja pjesma ali je NEIZVODIVO i ne se.rite vise o tome, ako oces dodji i pjevaj, ako neces nemoras doviđenja imas sjever pa pjevaj Zvezdine, Dinamove itd. pjesme... koje sabani sa sjevera i pjevaju.

Al prestanite vise o pjesmi, nego joj Kerle picica, sta je ono. sad oce sad nece, nek se lik odluci, on ako misli da cemo ga molit da potpise, grdno se prevario... :D
samo da nebude nekih ofirnih pljuvanja sa sjevera na njegov racun, kao sto je to bilo na Ćulumov kad mu je dijete bilo bolesno.
sjever je čemer!
Izvini ali zbog Ćuluma smo izgubili cirka 20 bodova u prošloj i ovoj sezoni,uključujući i finale kup-a,slažem se da mu je dijete bolesno,ali brate košta nas frajer,nek onda sjedne na klupu dok ne bude spreman psihički da igra,to je mislim i Amar skonto u zadnjim tekmama.

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 18 sep 2010, 11:38

Volim to sto kad nam neko dolazi na Grbavicu odmah kazu ovo nam je najteze gostovanje....LIJEPI STRAH

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 18 sep 2010, 11:49

WeLLy je napisao/la:Volim to sto kad nam neko dolazi na Grbavicu odmah kazu ovo nam je najteze gostovanje....LIJEPI STRAH
ma šta će drugo,mole Boga da ne dožive katastrofu

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 sep 2010, 12:21

plava_pruga je napisao/la:Ako vam se ne pjeva, idite na sjever, pa pogledajte malo klipove, mi salalalala Zeljeznicar nemozemo da uskladimo a kamoli ovo, i meni se svidja pjesma ali je NEIZVODIVO i ne se.rite vise o tome, ako oces dodji i pjevaj, ako neces nemoras doviđenja imas sjever pa pjevaj Zvezdine, Dinamove itd. pjesme... koje sabani sa sjevera i pjevaju.

sjever je čemer!
Sabani sa sjevera e bas ti hvala.Na sjeveru ima ljudi koji zadnjih 15 godina prate zajedno Zelju, koji su bolesni za Zeljom nego sto mnogi misle, koji su nekad stajali na jugu ali im godine ne dozvoljavaju vise, na sjeveru sjede ljudi koji su napravili TM koji su slijedili Zelju nekada po bivsoj drzavi zbog kojih su i TM postali neko i nesto.Lijepo bi bilo kad bi pokazao malo postovanja prema takvima!
Izmedju ostalog Seha vise nije kapiten imamo isti problem sa njim oko produzivanja ugovora kao i sa Kerlom s tim sto Seha ima i ponudu jednog velikog kluba da dodje na probu, koju brko nije uzeo ni u razmatranje, ne bi se zacudio da i on veceras bude glavna meta zvizdanja a ne Kerla.Ovakvima istinski zelim brz lom noge i jako dug oporavak, da nije Zelje branio bi po famosu a sa druge strane postoji sansa da se i dobro proda i zaradi Zeljo na njemu ( Bekric je najbolji primjer ), Amar ga je digao iz mrtvih, dao mu tri puta vecu platu nego sto je imao, po meni nek ga makne sa gola ako ne produzi...
A osim Vasilica koji je stigao i dogovorio sve sa nama na treninzima se pojavio i neki crnac igra lijevog bocnog po onom sto sam cuo jako dobar igrac sta je tacno u pitanju ne znam jos...Igrao je u utakmici u drugom timu neki dan protiv malenih...uglavnom niko nije nezamjenjiv!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], NazorUso, riki46 i 25 gostiju.