Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Barbarossa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Barbarossa » 03 mar 2018, 16:47

slika

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

“Čovjek koji je sklon da čini protuprirodna djela kažnjen je time što ne može biti prirodan ni onda kada to želi biti.” Cesare Pavese

“Ko griješi, taj griješi na svoju štetu, a onaj koji je nepravedan taj je prema samome sebi nepravedan jer pokazuje da je zao.” Marko Aurelije
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 mar 2018, 16:48

svrakino1921 je napisao/la: Nije mogao umrijet zadesila ga bolest u Japanu :tralala: :tralala:
Ne citiraj ovog mrmota ziv bio.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

smoto
Kontakt:

Post Postao/la smoto » 03 mar 2018, 16:51

eh da vam nije poklonjena pobjeda protiv goska, onda ne bi sad bili na prvom mjestu... jel de? ;)[/quote]
Da je PapaStrumf umro prije 10god bil imali ijednu titulu ?[/quote]
Nije mogao umrijet zadesila ga bolest u Japanu :tralala: :tralala:[/quote]
Dobro je što razumiješ šta želim reći . . .
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2018, 17:03

hskzmostar je napisao/la:Hvala na cestitkama,bit ce to jos bolja igra Zrinjskog u nastavku prvenstva ,samo jako do trece u nizu!
Svaka cast i od mene brate i sve najbolje u nastavku sezone. I pored toga sto ste ko zna koji klub po redu koji je ostecen od strane Željezničara i njihovih sudija ovo danas je bila i vise nego zasluzena pobjeda, niko im nije mogao pomoci. Makar malo da se ''pobjegne'' od one realne sramote od suđenja protiv gabeljana.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 03 mar 2018, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 03 mar 2018, 17:04

MortemHz je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Hvala na cestitkama,bit ce to jos bolja igra Zrinjskog u nastavku prvenstva ,samo jako do trece u nizu!
Svaka cast i od mene brate i sve najbolje u nastavku sezone. I pored toga sto ste ko zna koji klub po redu koji je ostecen od strane Željezničara i njihovih sudija ovo je danas je bila i vise nego zasluzena pobjeda, niko im nije mogao pomoci. Makar malo da se ''pobjegne'' od one realne sramote od suđenja protiv gabeljana.

Želim vam svu sreću u braku

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 03 mar 2018, 17:06

A što u Zenici tjeraju Musu?
Ono jest visok poraz, ali Mladost je kvalitetnija, al Čelik je bio dobar prvi dio. Mnogo novih igrača u ČEliku, treba to sve uklopiti.
Nisam baš upoznat sa igračkim kadrom, ali što pobogu Livančića na desnog beka gura, momak zna lopte, i bolje se u vezi snalazi. To mu je možda jedina zamjerka.
Arežina bog lopte.

Šuko se isprovaljivo za sve pare, ali i takavje uz Spahu najbolji komentator na bht.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 mar 2018, 17:12

Nardin opet pogodio. hmm... :kafa: :tokralju:

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 03 mar 2018, 17:23

Nepravda u svijetu bilo gdje(lobi iz Zvorničke) je prijetnja pravdi bilo gdje u svijetu!

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 03 mar 2018, 17:28

grbavicka je napisao/la: u pravu si... bili bi prvi ali sa dva boda manje... kako god... ne zelim da ta dva poklonjena boda odluci titulu, kao recimo prosle sezone... ali ybg... nekoga gura politika da bude prvak, pa tako bude... sta god... cestitke na pobjedi i neka borba za prvaka bude postena i cista!!! bez goskova ili radnika...
A sta je s vasim sudijama, neka njih slobodno, ali neka nema GOSK-ova i Radnika, pa jeli moguce da se neko s ovakim guranjem moze uopce zaliti na ista. Ocito prica od prosle sezone ce se ponovit.
The Nobles ⚔

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 mar 2018, 17:29

od 6 sumnjivih utakmica koje su pod istragom po naredjenju UEFE, 5 su utakmice zelje.

High

Post Postao/la High » 03 mar 2018, 17:29

https://sportsport.ba/fudbal/derbi-u-mo ... eta/269830
Pri ulasku u svlačionice, prvo je Goran Zakarić razmijenio nekoliko ružnih rečenica s jednim od zaštitara, a kasnije su Graovac i Bogičević tražili Nemanju Bilbiju da se obračunaju s njim zbog nekih čarki na terenu.

U tome je posebno prednjačio Bogičević, no nakon intervencije redara, strasti su se brzo smirile.
grbavicka je napisao/la:cestitke zrinjskom! nemanji zelim tesku smrt, a stojkic neka mi se napusi qrca... borba za titulu se nastavlja!!!

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga? Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa, a ne samo da se eksponiraju što nose neku boju i ponašaju se ružno", rekao je za Dnevni avaz Ivica Osim legenda sarajevskog Željezničara.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 mar 2018, 17:40

siskobn je napisao/la:Sta znaci to bez Radnika,mislim ne razumijem,pricaj sta hoces ali mislim da je Radnik najkorektniji tim u ligi ima jos naravno klubova ali mislim da spadamo u sam vrh,nit imamo sudije nit prodajemo za razliku od.........
Misli na meč iz finiša prošle sezone i čudesnog preokreta Zrinje u BNu

Msm jedna od najsramotnijih utakmica od kako se igra ova jadna liga

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 03 mar 2018, 17:41

Na prvoooo mjesto stani iii ostani :opaopa: :opaopa:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 03 mar 2018, 17:44

Mislim da će se u Ligi za opstanak igrati rekreativno jer Čelik je danas propustio zadnji voz.Što se tiče derbija prve 2 ekipe na tabeli ,po pregledu zasluzena pobjeda Zrinjskog , imali su visešansi i konkretniji su bili u zavrsnici.Mi i Široki borba za 3 mjesto , Radnik me je danas iznenadio iskren da budem.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 03 mar 2018, 17:45

High je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/derbi-u-mo ... eta/269830
Pri ulasku u svlačionice, prvo je Goran Zakarić razmijenio nekoliko ružnih rečenica s jednim od zaštitara, a kasnije su Graovac i Bogičević tražili Nemanju Bilbiju da se obračunaju s njim zbog nekih čarki na terenu.

U tome je posebno prednjačio Bogičević, no nakon intervencije redara, strasti su se brzo smirile.
grbavicka je napisao/la:cestitke zrinjskom! nemanji zelim tesku smrt, a stojkic neka mi se napusi qrca... borba za titulu se nastavlja!!!

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga? Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa, a ne samo da se eksponiraju što nose neku boju i ponašaju se ružno", rekao je za Dnevni avaz Ivica Osim legenda sarajevskog Željezničara.
i sta velis... nemanja je papak samo takav i svaki üput provocira igrace i navijace zelje, cim stigne... pravi sportista... sto se mene tice, neka umre u muci najvecoj na svijetu, i slavicu taj dan... ;)
45515

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 03 mar 2018, 18:04

SemirSema je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Svaka cast i od mene brate i sve najbolje u nastavku sezone. I pored toga sto ste ko zna koji klub po redu koji je ostecen od strane Željezničara i njihovih sudija ovo je danas je bila i vise nego zasluzena pobjeda, niko im nije mogao pomoci. Makar malo da se ''pobjegne'' od one realne sramote od suđenja protiv gabeljana.

Želim vam svu sreću u braku
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Životni saputnik! 1921

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 mar 2018, 18:07

Barbarossa je napisao/la:Nepravda u svijetu bilo gdje(lobi iz Zvorničke) je prijetnja pravdi bilo gdje u svijetu!
slika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 03 mar 2018, 18:11

Mislim da se danas rascistilo dosta stvari. Zrinjski i Zeljo ce se boriti za prvaka,mi smo nazalost danas otpali(mada bas je ovo razlika kad neki klub ima poguranac i kad nema,al eto najvise smo sami sebi krivi) i borit cemo se s Pitarima za sigurnu Europu. Čelik se pozdravio s PL,stvarno steta i radi stadiona i radi Robije. Al i oni su sami sebi krivi,prvo onolikim odugovlacenjem s tim reprogrmom a onda dovođenjem najveceg bh prodavaca magle Muse.
SAMO ŠIROKI!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 03 mar 2018, 19:04

Noga Milosa sve govori tko je zasticen kao polarni međed u ligi ali dzaba sve .
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 03 mar 2018, 19:09

since1948 je napisao/la:Mislim da se danas rascistilo dosta stvari. Zrinjski i Zeljo ce se boriti za prvaka,mi smo nazalost danas otpali(mada bas je ovo razlika kad neki klub ima poguranac i kad nema,al eto najvise smo sami sebi krivi) i borit cemo se s Pitarima za sigurnu Europu. Čelik se pozdravio s PL,stvarno steta i radi stadiona i radi Robije. Al i oni su sami sebi krivi,prvo onolikim odugovlacenjem s tim reprogrmom a onda dovođenjem najveceg bh prodavaca magle Muse.
Problem je u Zenici, oni se bave reprogramom i statutom a ne ligom.
To se mora platiti
:crazy:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.