FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 17 sep 2010, 20:12

Glavaš: Banovićani su kvalitetni i nećemo ih potcjeniti!

Posljednji kantonalni derbi odigran prije pet godina. Rezultat 1:1. Sloboda ostala u Premijer ligi, a Budućnost ispala

Fudbaleri Budućnosti i Slobode u subotu od 16 sati na Gradskom stadionu u Banovićima odigraće novi kantonalni derbi. Posljednji je odigran prije pet godina, a susret je završen bez pobjednika 1:1. U toj sezoni je Sloboda izborila opstanak u PL, dok je Budućnost ispala u niži rang.

"Budućnost još nije upisala domaću pobjedu. Stoga mislim kako su pod većim imperativom. Imaju sastav koji je kvalitetan, koji respektujemo, i ni u kom slučaju ih ne smijemo potcjeniti", kaže trener Slobode Vlatko Glavaš.

On neće moći računati na Muamera Zoletića, koji ima tri žuta kartona. Na njegovoj poziciji najvjerovatnije će zaigrati Mersed Malkić.

"Izgubili smo dva domaća boda u susretu s Leotarom. Sada moramo krenuti u nadoknađivanje izgubljenog. Moramo imati kvalitetan pristup. Recimo kao što je to bio u Mostaru sa Zrinjskim. Ukoliko odigramo kao u toj susreti uvjeren sam u našu pobjedu", kaže Glavaš.

Vjerovatni sastav: Mujkić, Vukomanović, Halilović, Raca, Jogunčić, Malkić, Gavarić, Dajić, Čehajić, Smajlović, Mujić.

Glavas kaze da Buducnost nece potcijeniti,ali nakon utakmice sa Bosnom reko je da je ta utakmica bila samo jaci trening,ali jedva dobili Bosnu. :D
Zoletic nece moci igrati,radi tri zuta kartona,za njega ce navjerovatnije igrati Malkic.

Omic,Jahic,Sarajlic i Slomic,znaci najvjerovatnije cetiri bivsa igraca Slobode sutra na terenu.

Steta sto nemamo ugovor sa BHT-om radi prenoza.Bilo bih super vidjeti tu utakmicu =).

Kako izgleda,bicu ja sutra jedini ovdje na forumu.
Nadam se da ce vam biti lijepo sutra. 8-)

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 17 sep 2010, 20:16

SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro ebiga u Lukavac smo skoro uvjek isli pjehe , ali kolektivno ne ovako odvojeno ebiga, tako da to nije nista novo :)........jednom se islo stocnim vozom u Lukavac, a ovi koji su tih godina bili dio nase grupe znaju sta se tad desilo :)... cak je i u novinama bilo, kako su navijaci iz Tuzle, silovali dvije romkinje :)...... nikad se to ne zaboravlja :).... kondukter ulazi u stocne vagone i zatekne grupnjak na dvije romkinje :)...dobro nije to bila redaljka, naravno zna se ko je tu umako :)...ma ludila su tad bila nenormalna :(
Ne podupirem nasilja nad neduznim, nekako mi to nije po napisanom navijackom pravilu.Neznam kako da kazem.Zao mi onih sto neduzni nahebu. :|
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 sep 2010, 20:17

ma bicu ja na forumu svakako nisam ja sad dole u Tz :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 17 sep 2010, 20:21

koliko su Banovići udaljeni od Tuzle???

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 17 sep 2010, 20:23

SaltCityAttack je napisao/la:ma bicu ja na forumu svakako nisam ja sad dole u Tz :)
Makar jedan. :D

Kakav vikend za mene.Sutra Derby u Banovicima i u nedelju Derby ovdje u Gelsenkirhenu protiv Dortmunda.Pa nemoze biti bolje. :P
Slag bih bijo ako jos obadvije ekipe pobijede. ;)

zapovjednik
Kontakt:

Post Postao/la zapovjednik » 17 sep 2010, 20:28

Koliko ce doci Fukara u Banovice, otprilike.

zapovjednik
Kontakt:

Post Postao/la zapovjednik » 17 sep 2010, 20:31

Dabar je napisao/la:koliko su Banovići udaljeni od Tuzle???
36km.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 sep 2010, 20:32

Urban Batalion je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro ebiga u Lukavac smo skoro uvjek isli pjehe , ali kolektivno ne ovako odvojeno ebiga, tako da to nije nista novo :)........jednom se islo stocnim vozom u Lukavac, a ovi koji su tih godina bili dio nase grupe znaju sta se tad desilo :)... cak je i u novinama bilo, kako su navijaci iz Tuzle, silovali dvije romkinje :)...... nikad se to ne zaboravlja :).... kondukter ulazi u stocne vagone i zatekne grupnjak na dvije romkinje :)...dobro nije to bila redaljka, naravno zna se ko je tu umako :)...ma ludila su tad bila nenormalna :(
Ne podupirem nasilja nad neduznim, nekako mi to nije po napisanom navijackom pravilu.Neznam kako da kazem.Zao mi onih sto neduzni nahebu. :|
mislis da bi ona lezala da nije htjla :D ccc
isto tako u bihacu na gostovanju,dodju moji jarani u cazin gdje imam nekih rodjaka :D i ulete u jedan kafic,neznaju nikoga ovo ono....gazda zeznut lik pravo,tu pocne neka prepirka,izadju napolje tamo ih murija ceka... pusti ih murija,zaglave u nekoj sumi da prespavaju,al njih 5 gol 2 nista,odu blize gradu,ulete u hotel gdje su igraci ...povaljaju se u predvorju hotela i tu spavaju.. sutra kad su mi ispricali nisam mogao vjerovat :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 sep 2010, 20:32

zapovjednik je napisao/la:Koliko ce doci Fukara u Banovice, otprilike.

kako ti to neko moze reci na ovome forumu?... nema organizovanog prevoza i vidis sam da momci idu gradskim prevozom i autima ebiga ... bice koliko bude i uvjek u Banovicima bude dosta nase raje, kako navijaca tako i onih simpatizera kluba
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 sep 2010, 20:41

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
brazzo je napisao/la:valja sutra hvatat bus samo nezz koji broj ide prema Banovićima i koliko košta karta ? Možda se i ne plati jbg težak je studentski život :mrgreen:
10 ti ide za banovice... :mrgreen:

polazak
imas u 12:05
13:40
14:25
15:40 al ovim neces sigurno zat sho je kasno, zakasnio bi na tekmu

a povratak imas bus u 18:20
i zadnji bus ti je u 19:30 znaci nemoj da kasnis valja ti onda pjeske u tz

i ovi busevi idu magistralom tak da znas....a karata nevjerujem da je vise od 3 km jos je subota neradni dan... :mrgreen: toliko od mene... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
e bra'o hvala ;) LINIJA br. 10/12 Tuzla - Živinice - Banovići
to je ta linija :lol: bitno je otići tamo a kako i da li ćemo se vratiti to se nikad nezz :mrgreen:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 17 sep 2010, 20:53

brazzo je napisao/la:
FKR_ajla_TZ je napisao/la:
brazzo je napisao/la:valja sutra hvatat bus samo nezz koji broj ide prema Banovićima i koliko košta karta ? Možda se i ne plati jbg težak je studentski život :mrgreen:

polazak

i ovi busevi idu magistralom tak da znas....a karata nevjerujem da je vise od 3 km jos je subota neradni dan... :mrgreen: toliko od mene... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to je ta linija :lol: bitno je otići tamo a kako i da li ćemo se vratiti to se nikad nezz :mrgreen:
mah niss... :D
suti ne baksuziraj nam hahha....xD...bit ce gusto u povratku ko prvi udje on ce doci do tz ko ne udje on i ostaje u banovicima prenociti...hahha....juris u Bus... :mrgreen: :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 sep 2010, 20:54

zapovjednik je napisao/la:
36km.

malo je manje oko 32 km, jer stadion je dole odma na samom pocetku, a i kod nas tabla nije na Sickom kao nekad :)... znaci izmedju 30-33 km 100%... znam ebiga jer ja imam vikendicu na Mackovcu (zlaca) ublizini Banovica
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 17 sep 2010, 21:02

polazak

i ovi busevi idu magistralom tak da znas....a karata nevjerujem da je vise od 3 km jos je subota neradni dan... :mrgreen: toliko od mene... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

to je ta linija :lol: bitno je otići tamo a kako i da li ćemo se vratiti to se nikad nezz :mrgreen:[/quote]

mah niss... :D
suti ne baksuziraj nam hahha....xD...bit ce gusto u povratku ko prvi udje on ce doci do tz ko ne udje on i ostaje u banovicima prenociti...hahha....juris u Bus... :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Imajul oni parkinga dovoljno :mrgreen: .

zapovjednik
Kontakt:

Post Postao/la zapovjednik » 17 sep 2010, 21:04

SaltCityAttack je napisao/la:
zapovjednik je napisao/la:
36km.

malo je manje oko 32 km, jer stadion je dole odma na samom pocetku, a i kod nas tabla nije na Sickom kao nekad :)... znaci izmedju 30-33 km 100%... znam ebiga jer ja imam vikendicu na Mackovcu (zlaca) ublizini Banovica
Ja sam iz Banovica ali ovo sam 36 km vidio na Wikipediji.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 17 sep 2010, 21:06

1oo-inu ;)

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 17 sep 2010, 21:08

ekii je napisao/la:

1oo-inu ;)
malo je tooo bit ce nas vise.... :mrgreen: :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 sep 2010, 21:09

pa ako si iz Banovica ja mislim da imas tablu dole kod vas tacnije preko puta vaseg doma zdravlja ili ambulante ili tancije gore kada skreces prema kobijoj glavi... na toj tabli je pisalo prije rata i poslije mislim 32 ili 33 km do Tuzle... s obzirom da se tad racunalo dok je tabla Tuzla bila na Sickom,a sada je gore na Husinu, onda vjerovatno je to oprilike jos skraceno za neka 2-3 km , ali eto mozda i nisam upravu, a vala koda je i bitno ebo 2-3 km gore dole
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 17 sep 2010, 21:09

Hahaha 100.Kad je nastavnik neki u srednjoj inace moj komso ima 50 godina reko da ce ici kud ces dalje. :mrgreen: :mrgreen:

Ja sa dva jarana jbg u Simin Hanu nas malo ima. :mrgreen:

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 17 sep 2010, 21:12

Urban Batalion je napisao/la:Hahaha 100.Kad je nastavnik neki u srednjoj inace moj komso ima 50 godina reko da ce ici kud ces dalje. :mrgreen: :mrgreen:

Dobro vidjecemo sutra,ali ja mislim da je to plafon.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 17 sep 2010, 21:15

ekii je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:Hahaha 100.Kad je nastavnik neki u srednjoj inace moj komso ima 50 godina reko da ce ici kud ces dalje. :mrgreen: :mrgreen:

Dobro vidjecemo sutra,ali ja mislim da je to plafon.
Grdno se varas. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.